Ostale novosti

Natjecanja 2018

Svjetski kup Luzernu

14. srpnja 2018.

15. 7. 2018.

U B fnalu dvojaca veslali su Karlo Udovičić i Valent Sinković. Nakon jučeršanje jurnjave na start, dana su ipak odradili normalno zagrijavanje i odveslali solidno, dovoljno za drugo mjesto. Tako je Karlo imao dva plasmana u istoj disciplini! 

14. 7. 2018.

Nakon odlične prve dvije utrke danas je u u zagrijavanju Martin osjetio bol u leđima, nije htio riskirati veću ozljedu te digli Karla s ručka i obavili zamjenu. Valent je htio veslati barem B finale, a 1 km uveslavanja nije bilo dosta za nešto više. Hoće li se Martin oporaviti ili će sutra veslati Valent i Karlo saznat ćemo navečer. 

 

13. 7. 2018.

Na poslljednjoj regati Svjetskog kupa nastupaju dva dvojca bez, braća Sinković te Ivan Piton i Karlo Udovičić i Luka Radonić u lakom samcu. Danas je Luka pobjedom ušao u finale, a drugi dvojac bio je peti u C finalu.

 

Klub organizira autobus za odlazak u Linz/Ottensheim na SP u subotu. Polazak u 5:30 ispred kluba u Veslačkoj 26, a povratak je nakon finalnih utrka. Cijena prijevoza je 180 kn, a treba računati i na karte za tribine. Detaljnije informacije možete dobiti u tajništvu kluba.

Više

ŠKOLA VESLANJA

Novi termini treninga - kliknite VIŠE

Više

Kalendar natjecanja u 2019. godini

Kalendar HVS-a i FISA-e.