Ostale novosti

Uređenje kluba

Obnova veslaonice i giga.

8. listopada 2018.

Grupa seniora i trenera predvođenih Stjepanom Matićem uređuje veslaonicu. Ljetos je uočeno da veslaonica propušta te smo pozvali stručnjake iz Sike koji su nam preporučili postupak i poklonili materijal. Najteži i najprašnjaviji dio odradili su Tomislav Šain, Zvonimir Soldo, Filip Jurina, Luka Baričević, a pomagali su i Toni Urlić, Mario Janković te Mateo Kanceljak. U bojanje konstrukcije uključio se i Nikola Bralić. 

Prethodno je veći dio ekipe radio na brušenju drvenog giga. Nažalost zakasnili smo s radovim i nismo iskoristili toplo vrijeme za krpanje smolom. Rijetke tople dane pokušat ćemo iskoritii kako bi gig obnovili do proljeća. 

Od velike akcije uređenja nastavili smo sa uređenjem okoliša kojim se najviše bavi Mario Janković uz veliku pomoć Ninoslava Sarage. Kako je ostalo još malo posla organizirat ćemo novu akciju pred našu regatu. Očekujemo da nam se priključe i članovi koji  prošli puta nisu bili u mogućnosti doći ili im je poziv promakao. 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.