Ostale novosti

Natjecanja 2019.

Prvenstvo Zagreba na ergometrima na 6000 m

26. siječnja 2019.

U Domu odbojke na Mladosti danas prije podne održano je Prvenstvo Zagreba na ergometrima na 6000 m. Rezultati su nešto malo lošiji od očekivanjih, ali plasmanski nije bilo iznenađenja. Kod seniora A pobjednik je Martin Sinković ispred Davida Šaina i Luke Baričevića. Zvonimir Soldo je pobjednik za lake seniore. Kod seniorki A pobjednica je Valentina Plejić. Zanimljivo da su seniorke B bile brže. Katarina Žaja bila treća iza Josipe i Ivane Jurković. Kod seniora B Marko Ukropina bio je treći. Imamo još i pobjedu u kadetkinjama - Reina Rimbaldo te više medalja. Valent zbog ozljede koljena nije nastupio.

Ostale rezultate možete vidjeti na stranici VSZ-a, a lijepo je što su rezultati odmah objavljeni. Organizacija je bila po običaju dobra uz nekoliko manjih propusta.  

Rezultati

 

 

Vezana galerija

Klub organizira autobus za odlazak u Linz/Ottensheim na SP u subotu. Polazak u 5:30 ispred kluba u Veslačkoj 26, a povratak je nakon finalnih utrka. Cijena prijevoza je 180 kn, a treba računati i na karte za tribine. Detaljnije informacije možete dobiti u tajništvu kluba.

Više

ŠKOLA VESLANJA

Novi termini treninga - kliknite VIŠE

Više

Kalendar natjecanja u 2019. godini

Kalendar HVS-a i FISA-e.