Ostale novosti

Nekoliko novosti iz proteklog tjedna

Nekoliko novosti iz proteklog tjedna

23. prosinca 2012.

22.12.2012.

Na seminaru veslačkih trenera Slovenije Bralić je bio jedini strani predavač. Pred pedesetak sportskih djelatnika i trenera iz Slovenije držao je, prema mišljenju domaćina i prisutnih, odlično predavanje.
Za to vrijeme  dio seniora trčao je na skijama od Planice do Tamara i kružio u dolini. U dva zgusnuta treninga, s pauzom za kratak lagani ručak, Valent je uspio otklizati 56 km, ostali nešto manje. Izlet je po običaju završio u Šmonu uz Braletovo blago negodovanje pri pogledu na tanjure lakića.

DS i GN

21. 12. 2012.

Danas, 21. prosinca, je unatoč smaku svijeta održana dodjela priznanja na Kineziološkom fakultetu povodom dana fakulteta. Priznanja su primili članovi našeg srebrnog četverca koji pohađaju Višu trenersku školu u Zagrebu i Osijeku: Valent, Damir i David. Priznanje je primio i naš član Pavle Mikulić za najuspješnijeg znanstvenika među suradnicima. Ovim putem im svima iskreno čestitamo! 

U prilogu je par fotografija s mjesta događanja, a među njima i jedna s našim nagrađenim veslačima u društvu Pavla i sportske psihologice Renate.
HP
 
 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.