Ostale novosti

Svečanost u Lisinskom

Proglašenje najboljih sportaša Grada Zagreba u 2012.

5. veljače 2013.

U velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog prof. Nikola Bralic je jedini došao sam po nagradu za najboljeg trenera.  Ivančić i Gips poslali su rezerve. Predsjednik Goran Nuskern primio je nagradu za najbolji klub HAV(veslački)K Mladost. Iako trojka nije ekipa, braća Valent i Martin Sinković i i Damir Martin najbolja su športska ekipa u Zagrebu. Zajedno s Davidom Šainom iz Iktusa su članovi srebrnog olimpijskog četverca i pobjednici sve tri regate Svjetskoga kupa. Sinkovići su prvaci Europe u dvojcu na pariće, trostruki prvaci Hrvatske u 2x, 4x i 8+, a Damir Martin, prvak Hrvatske i viceprvak Europe u 1x. Nagrade su uz njih trojicu dobili ponovo trener Nikola Bralić i Srećko Šuk (?).

Najbolja sportašica je Sandra Perković, a sportaš Josip Pavić, golman HAV(aterpolo)K Mladost. Nakon svečanosti usljedilo je podulje ugodno druženje u predvorju. Mediji se nisu iskazali, od web portala do sada je je Index.hr popratio svečanost.

Zahvaljujemo se Vinku Kneževiću na fotografijama.

 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.