Ostale novosti

Regate 2013

Juniorsko prvenstvo svijeta

7. kolovoza 2013.

Nadali smo se barem jednom finalu, možda i utrci za medalju četverca na pariće. Do sada su glatko pobjeđivali Sloveniju i Češku od kojih su izgubili u B finalu. Čekamo povratak i izvještaje trenera.

Svjetsko prvenstvo završilo je fantastičnom utrkom osmeraca.

Rezultati nedjelje.

Svi rezultati.

 

10. kolovoza 2013.

Polufinalne utrke u subotu nisu donijele dobre vijesti. Niti jedna posada, čak niti četverac na pariće, nije uspjela ući u finale. Nakon dobrih rezultata tijekom sezone, solidnih sparinga protiv seniorskog četverca, očekivali smo finale, no nastavio se niz loših utrka na SP. Nemamo informacija iz Litve te ne znamo je li uzrok bolest ili su potpuno izvan forme. Nadamo se boljim nastupima svih hrvatskih posada u nedjelju.

 

8. kolovoza 2013.

Počelo je Svjetsko prvenstvo za juniore. Prvi dan nastupile su sve naše posade osim osmerca.

Najbolji rezultat ostvario je dvojac bez kormilara pobijedivši u svojoj skupini s ukupno trećim vremenom. Četverac na pariće bio je drugi iza Australije, a plasman u polufinale morat će ostvariti utrkom u repesažu.

I ostale posade će plasman u polufinale morati ostvariti u repesažu odnosno četvrtfinalnim utrkama.

 

6. kolovoza 2013.

Drugo svjetsko prvenstvo ove godine – juniorsko u Litvi počinje u srijedu. U Trakai ide veća grupa juniorki i juniora (8 posada). Prema odrađenim treninzima znamo da bi četverac na pariće mogao u utrku za medalje, a o ostalima nemamo informacija.

 

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.