Ostale novosti

Regate 2013

Masters u Vareseu

12. rujna 2013.

Preko 3500 natjecatelja iz  633 kluba, 454 grada i 40 zemalja natjecalo se od četvrtka poslijepodne do nedjelje u 550 utrka. Vrijeme je bilo savršeno, možda čak malo pretoplo, skoro bez daška vjetra.Od naših ovaj puta su medalje pokupili uglavnom skuleri. Za sada samo dvije fotografije, dopunit ćemo kad se i ako se pojave. Rezultati.

Od Hrvata ovaj puta su medalje pokupili skuleri Riki Grzunov i Goran Nuskern u 1x u svojim kategorijama, 2x Karlo Suk i Željko Betlehem iz Iktusa, njih dvojica s Goranom i Ilijom Danilovićem u 4xE te u rimenu Darko Mikšić i Vlado Križek s Amerima u 8+. Osim navedenih nastupili su Boris Cetinić, Kerim Mujkić, Nenand Oremuž, još jedan Riki - Kanjera  i Vlado - Danon, Boris Arbutina, Pero Grujin i Mladen Kuran. Vremena su stoga dosta realna. Pitanje koliko su se pobjednici trudili (osim ako je bilo gusto) s obzirom da su pojedinci nastupali i u desetak utrka. Najvažnije je bila dobra zabava, a toga nije nedostajalo.

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.