Ostale novosti

Treninzi 2014

Vikend u siječnju

27. siječnja 2014.

Prošli tjedan provedeni su testovi snage i veslanja na ergometru na 30'. Poučeni prijašnjim ozljedama (Toni) svi testovi su odrađeni do blizu gornjih granica, ali iz punog treninga. Prave provjere (6k i 2k na ergometru) tek slijede. Uskoro bi trebao i završiti turnir u stolnom tenisu.

Nakon pretople prve polovice kad se veslalo na Jarunu, kraj siječnja dočekali smo pod snijegom. Prošli tjedan provedeni su testovi snage i veslanja na ergometru na 30'. Poučeni prijašnjim ozljedama (Toni) svi testovi su odrađeni do blizu gornjih granica, ali iz punog treninga. Prave provjere (6k i 2k na ergometru) tek slijede.

U stolnom tenisu zapela je grana koja je bila na pripremama. U turniru je ostalo još osam igrača, što znači da treba odigrati još sedam ili osam mečeva što bi se moglo odigrati u dva dana, iako je realnije očekivati dva tjedna, svakako prije nego što se nastavi izlaziti na vodu.

Dok mladi treniraju u klubu oni malo stariji pripremaju stazu za skijaško trčanje, a oni još stariji održavaju hakl.

 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.