Ostale novosti

Nagrade

Head of the Charles

9. listopada 2014.

19. listopada 2014.

Martin i Valent su, nakon što su jučer pobijedili u utrci dublova s lijepom prednošću od 17 s ispred domaćina braće Graves i popravili rekord staze za 12 s, danas kao štorkeri ponovili uspjeh u osmercu odabranih svjetskih skulera s 3 s prednosti pred najboljim rimenašima Iza braće su sjedili velikani Mahe Drysdale, Olaf Tufte, Ondrej Synek, Roel Brass, Julien Bahein i John Graves, s kormilarom Peterom Wiersumom.

Pročitajte i dobar tekst najave utrke osmeraca na row2k te najnoviji na stranici regate.


(uz dopuštenje autora)

U utrci je veslao i Ivan Piton u posadi Washingtona (odlično 5. mjesto), a našlo bi se još naših.

 

18. listopada 2014.

Martin i Valent su pobijedili u utrci dublova s lijepom prednošću od 17 s ispred domaćina braće Graves i popravili rekord staze za 12 s. U istoj utrci četvrto vrijeme su imali Tufte i Synek, ali su gazeći sve pred sobom nakupili minutu i 15 s kazni te su zvršili 12. Sutra braća veslaju u osmercnajboljih svjetskih skulera protiv odabrane posade najboljih  rimenaša. Svakako pogledajte fotografije na stranicama www.row2k: Head of the Charles - Sculling Great 8 PracticePročitajte i tekst najave utrke osmeraca na row2k te najnoviji na stranici regate.

Manuela:

".. dečki veslaju danas oko 15.30 (po americkom vremenu) (21.30 po našem), a sutra veslaju osmerac u 14.20. Oomerac veslaju osim njih: Mahe, Tufte, Synek, Brass, Bahein,Graves, kormilar je Wiersum, kormilario je za Nizozemsku sad na svjetskom. Ovo je najmasovnija regata otkad se organizira, očekuje se da će uova dva dana nastupiti oko 10 000 veslaca. Dečki treniraju, svaki dan 2 treninga u osmercu i jedan u dublu Sve je dobro organizirano, domaćini imaju pet zaposlenih cijele godine na organizaciji, a svaku večer imamo nekakva primanja, večere i sl. 
Jučer smo se našli sa Lovrićem i Kušurinom i oni veslaju na regati... "

Na regati su ima još naših u raznim kobinacijama.


17. listopada 2014.

Ovaj vikend braća Sinković nastupaju u Bostonu u dublu i u osmercu na mjestu štrokerskog para u osmercu najboljih svjetskih skulera protiv odabrane posade najboljih  rimenaša. Svakako pogledajte fotografije na stranicama www.row2k: Head of the Charles - Sculling Great 8 Practice. Pročitajte i tekst najave utrke osmeraca.

 

10 listopada 2014.

Na službenim stranicama FISA-e objavljen je popis kandidata za najbolje veslačice, veslače i trenere u 2014. na kojem su braća Sinković.

Finalists for 2014 World Rowing Male Crew of the Year
Martin and Valent Sinkovic (CRO, Men's Double Sculls, M2x)
Martin and Valent Sinkovic swept up gold at World Rowing Cups II and III before taking the World Championship title and setting a new World Best Time.

S nestrpljenjem očekujemo proglašenje rezultata odabira.

 

GN

 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.