Ostale novosti

Natjecanja 2015.

Neretva Open

12. kolovoza 2015.

Super lađarsko-veslački vikend u Metkoviću

U subotu 8. 8. 2015 i nedjelju 9. 8. 2015 Metković je bio središte veslanja.

Prvoga dana, u subotu, lađari su, uz veliki broj gledatelja i uzvanika odveslali tradicionalnu 22-kilometarsku utrku od Metkovića do Ploča. Atmosferu na startu, zvukove vesala, zapijenjenu Neretvu i cijeli „šušur“ ne može se opisati. To zapravo treba doživjeti!

Nedjelja je pripala veslačima, regati NERETVA OPEN 2015. Devet osmeraca natjecalo se na šest kilometara dugoj stazi, od Krvavca uzvodno do Metkovića. Organizator Neretvanski gusar zaslužuje svaku pohvalu i podršku, kako bi ova izvanerdno organizirana regata zaživjela i postala tradicionalna. Svega je bilo u izobilju – sunca i lijepog vremena, natjecateljskog duha, prijateljstva, tekućine za piće, lubenica, roštilja, putovanja lađama do Odmorišta Kuti gdje su u idiličnoj atmosferi u odmorištu smještenom među lopočima i šašem veslačima podijeljene medalje i pehari, i pladnjevi puni neretvanskih specijaliteta. Svaka čast!

HAVK Mladost je na sebi svojstven način podržao ovu prvu neretvansku regatu. Iz Zagreba je u Metković dovezeno 5 osmeraca, a zagrebački su veterani uspješno nastupili u tri osmerca, jedan muški i dva miks osmerac.

 

Slika ima na linku Lovorkinom Google+. I drugi imaju puno slika, ali nisu još objavili. Čak su snimali s dronom, I pripremit će video. (po Facebooku ima fotografija - GN)

 

Pozdrav,

Boris

 

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.