Prethodno Umro Martin Matokanović Sljedeće

Zagreb, 21. kolovoza 2009.

Duboko ožalošćeni javljamo da je u srijedu, 19. kolovoza, u pedesetosmoj godini života, nakon kratke i teške bolesti umro

Martin Matokanović

naš klupski majstor i domar.

Pogreb će biti u ponedjeljak, 24. kolovoza 2009. u 14:00 na groblju u Stenjevcu.

Od 1995. niti jedna klupska akcija, popravak klupskih zgrada, opreme, nije prošla bez njega. Ne samo da je svojim znanjem, radom, a najčešće i vlastitim alatom sudjelovao u svim radovima u klubi i oko njega, nego se uključio u sva klupska zbivanja, sprijateljio se s veslačima, trenerima i upravom, tugovao u klupskim neuspjesima i radovao se uspjesima kluba.

Njegov odnos prema radu nikad nije bio samo poslovan, već je uvijek unosio puno žara i dosjetljivosti. Pamtimo njegovu inovativnost pri rješavanju neobičnih i neočekivanih problema koji se javljaju u veslačkom pogonu. Popravljao je ograde i čamce, klupski kombi, izradio metalnu konstrukcije novog hangara i nosače čamaca, održavao i popravljao fitnes sprave, sudjelovao u konstrukciji i postavljanju splavi na Savu. Mada je bio nezamjenjiv u bravarskim radovima, nije prezao niti od košenja trava, čišćenja kluba, odvoza smeća. Kolica - postolja za čamce koja koristimo u jarunskim hangarima, njegovo su djelo i konstrukcija po uzoru na slične, viđene u Njemačkoj.

Martinovoj supruzi, kćerima i sinu te cijeloj obitelji izražavamo sućut, a Martin će svojim djelima i svojim ljudskim osobinama trajno ostati u klubu i u našem sjećanju!

Zbogom Martine!