Prethodno X. Rose, Klagenfurt
Zagreb 500
Sabljaci: Toro Chalenge 2009.
18. zagrebački maraton
Sljedeće

Zagreb, 13. listopada 2009.

Veslačka sezona završila je ovogog vikenda cijelim nizom događaja.

Na jezeru Verter kraj Klagenfurta na 16 kilometara dugoj stazi nastupilo je gotovo 300 samica i samaca, među njima i petnaestak Hrvata. Kiša je pred utrku prestala, ali je puhao kontra vjetar usporivši utrku za dvije do tri minute.  U gornju polovicu od naših su se plasirali Matija Sudić u kategoriji juniora kao treći, Ilija Danilović kao prvi u E verteranima, Julio Boroša u I kategoriji, te Zlatko Pogačić, Antonio Satinović, Saša Naumović, Luka Dragojević, Luka Postružin. Iz našeg kluba još su nastupili Rikard Grzunov, Boris Cetinić, Branko Deak, Branko Markota i Hrvoje Sagrak. Libe je imao nezgodu i pogodio bovu te oštetio skif. Pehar za pobjednika u I kategoriji, sa nastupom na svih 10 Ruža, pripao je Juliji Boroši koji je bio i najstariji natjecatelj. Rezultate i više slika pogledajte na stranici regate, a manji izbor pogledajte dolje!

Na Jarunskom jezeru održan je Zagreb 500, utrke na 500 metara. Službene rezultate očekujemo na stranicama VSZ-a, a neslužbeno saznajemo samo da smo pobijedili u JM8+, 2-, 1xJŽ, 2xJM i 8+VM, ... , te da je grah bio odličan. Slike pogledajte u Zibarovoj galeriji te dolje!

Na jezeru Sabljaci na jubilarnom petom natjecanju Toro Chalenge u obje konkurencije, ženskoj i muškoj, pobijedili su studenti zagrebačkog PMF-a.

Na 18. zagrebačkom maratonu nastupili su i veslači veterani Renato Pomahač i Ivan Starčević, a više pogledajte na http://www.zagreb-marathon.com!

Slike s X. Rose


start juniora

Ilija, pobjednik u VME

Riki

Slike s Zagreb 500

 


sudačka služba se podmlađuje

 

izlazak na vodu

sluti se promjena vremena

pa se koristi lijep dan

ženski dublovi

juniorski osmerci

naš osmerac pobeđuje


djevojke u kontra svjetlu

kadeti 4x u gigu

osmerci pršte od snage

Čevo s kadetima

konferansa na najvišem nivou

publika očekuje proglašenja pobjednika

pogled s visoka

podjela medalja

i majica

2xJMA braća Radonići

osmerac

2x veterani, Goran i Katušin, nadveslali miks Đalto i Mirela, koji je nedavno spobijedio Suka i Betlehema