Ostale novosti

Nagrade 2016

Predsjednica uručila odlikovanja veslačima

7. prosinca 2016.

Predsjednica Hrvatska, Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je na Pantovčaku priredila prijam u prigodi uručenja odlikovanja i pohvala za 2016. godinu.Odlikovani su pojedinci koji su svojim djelovanjem doprinjeli  promicanju međunarodnog položaja i ugleda Republike Hrvatske. Među njima su i naši veslači i treneri.

Citat s web stranice predjadnice Republike Hrvatske:

"Redom kneza Branimira s ogrlicom, za izniman sportski uspjeh i osvajanje zlatnih i srebrne medalje na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru ove godine te promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu, Predsjednica je odlikovala gospodina Damira Martina, gospođu Sandru Paović, gospođu Sandru Perković, gospođu Mikelu Ristoski, gospodina Martina i gospodina Valenta Sinkovića, gospodina Zorana Talića te gospođu Blanku Vlašić.

Redom kneza Branimira s ogrlicom, za osobiti i izniman doprinos kontinuiranim sportskim uspjesima hrvatskih veslača na europskim i svjetskim prvenstvima, te Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i Rio de Janeiru 2016. kao najboljeg svjetskog veslačkog trenera, Predsjednica je odlikovala Nikolu Bralića.

 Redom hrvatskog pletera, za osobiti i izniman doprinos sportskim uspjesima hrvatskih sportaša na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. te promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu, odlikovani su sportaši, treneri i sportski djelatnici gospodin Damir Burić, gospodin Andro Bušlje, gospodin Maro Joković, gospodin Josip Pavić, gospodin Ivan Čengić, gospodin Edis Elkasević, gospodin Edo Fantela, gospodin Goran Grd, gospodin Andrej Hajnšek, gospodin Jozo Jakelić, gospodin Pero Kuterovac, gospodin Leonard Pijetraj, gospodin Predrag Sloboda, gospođa Nataša Skočilović, gospođa Mirela Šikoronja Ivančin, gospodin Srećko Šuk, gospodin Danial Temim, gospodin Ivica Tucak, gospodin Joško Vlašić i gospodin Renato Živković."

Čestitamo!

Posebne čestitke našem treneru Nikoli Braliću koji je uz sva priznanja, ovih dana dobio i najljepši dar, unuka Nikolu!

 

Vezana galerija