Ostale novosti

Od prošlog tjedna imamo nove najmoprimce - otvorio se prvi Pickleball centar u Hrvatskoj sa 4 profesionalna vanjska terena.

Više

Čestitamo Valentu i Martinu na novoj medalji! 

Čestitamo i Damiru na srebru!

Više

Drugi dan na Bledu ponovo medalje. Najgušće je bilo u seniorskom dublu. Opet su Cesarec i Mahmutović bili brži od Talaje i Poljančića, ovaj put za 0,21s. Lakići Kontrec i Prižmić su opet drugi, kao i JMB Miletić i Vrsalović koji su se približili Istri ispod 2 s. 

Više

U odsutnosti olimpijaca glavne zvijezde su seniori B. U finalu samca je bljesnuo Ivan Talaja, a to je ponovio u nedjelju u dvojcu na pariće s Davorom Poljančičem. Odličmi su bili i lakići Nikola Kontrec i Vito Prižmić, a veseli nas osvajanje prvih i drugih mjesta u juniorima B i kadetima.

Čestitamo.

Rezultati

Više

Uređenje terena za pickleball je pri kraju i uskoro će biti otvaranje. Nažalost izvođači za parking još nisu na raspolaganju, tako da će južna strana kluba biti uređena tek u jesen.

Više

Ove godine su učestale regate u obalnom veslanju, a i mi imamo predstavnike: Lovru PuhaKarla Romanića i Marina Smoljanovića.

Rezultati 

Više

 

Već deset dana su u tijeku pripreme dvojca bez braće Sinković i trenera Bralića na Peruči.

Video

Više

Danas se na Intercity regati veslalo uglavnom u većim posadama, često u međuklupskim kombinacijama. Utrka dana su bili dvojci na pariće za seniore. 

Rezultati

Više

Čestitamo sestrama Jurković, treneru Saši i VK Trešnjevci na osvojenoj medalji!

Martin i Valent su u finalu bili četvrti e, a Lončarići su u C finalu bili prvi, a Damir Martin u finalu B šesti.

Više

U Vukovaru smo nastupili s mladima na regati Kupa Miljenka Finderlea. Regata je prošla vrlo dobro s nizom medalja. 

Rezultati 

Više

 

Jutros su braća Lončarić u finalu B zauzeli drugo mjesto. Za željeno najmanje 8. mjesto u Parizu treba se spustiti još nekoliko sekundi. Sinkovići su finalnu utrku završili četvrti. I njima za osvajanje medalje, što im je cilj, također treba još nekoliko sekundi. 

 

Rezultati

Više

Na otvorenom prvensvu Zagreba, prvoj regati na 2000 m u sezoni nastupili smo sa skoro kompletnim sastavom.

Rezultati

Više

Odziv na današnje uređenje okoliša je bio slabiji od očekivanog, ali vrijedna ekipa je ipak obavila dosta posla.

 

 

Više

Odlični rezultati na Croatia Open. Dvojac i tri dubla ostvarili norme, a i mladi su počeli osvajati medalje.

Rezultati

Više

Jučer je održana dijelom izborna skupština kluba. Goran Nuskern je smatrao da je sada najbolji trenutak za pomlađivanje vodstva kluba, a za novog predsjednika izabran je Marko Mijat. 

Više

Na Pagu je u organizaciji Veslačkog saveza Dalmacije održana regata obalnog veslanja Beach Sprint Pag 2024 na kojoj je nastupio naš Karlo Romanić i zauzeo 3. mjesto u seniorskim samcima.

RezultatiVideo 

Više

U subotu je održana daljinska regata na kojoj su nastupili svi, od mlađih juniora do veterana.Od seniora Mladosti braća Lončarić je odveslali su dobro, braća Sinković su odustali nakon pola staze jer je Valent dobio grč u ruci. Rezultati

Više

Na međunarodnoj daljinskoj regati - Budapest Cup Regatta, nastupili smo s muškim veteranskim osmercem, a Iz Hrvatske je natupio veteranski mix 4x i četiri studentska osmerca. 

Više

U utorak,5.ožujka 2024. u 74. godini života, umro je naš veslač

Mladen Sović

Bio je štroker osmerac i dvojca bez kormilara.1969. godine u juniorskom, a  1970. u seniorskom osmercu. Isticao se i u trčanju, veslačkom krosu.Prestavši veslati, postao je član upravnog odbora i mnogih regatnih odbora na zagrebačkim regatama, pa i na Univerzijadi

Posljednji ispraćaj bit će u velikoj dvorani krematorija Mirogoj u ponedjeljak, 11. ožujka 2024. u 12:40.

Više

Nakon prošlotjednog prvenstva na ergometrima veslači su na pripremama. U Italiju su stigli i odradili prvi trening braća Martin i Valent Sinković, Anton i Patrik Lončarić te Ivan Talaja s trenerima Nikolom Bralićem i Tonijem Urlićem. Uz čamce ponijeli su se i ergometri, šipka i 200 kg utega. Glavnina mlađih je na pripremama izborne vrste u Zatonu, a među njima su Vito Prižmić, Lovre Puh i Nikola Kontrec. Jedan dio veslača s Damirom Martinom i Davidom Šainom je u Limskom kanalu.

Fotografije Toni Urlić, video iz Šibenika Tihomira  Jarnjevića

Više

Nakon dugo vremena u seniorskoj konkurenciji između Martina i Valenta Sinkovića ugurao se Patrik Lončarić i izveslao osobni rekord.

Rezultati 1. dio 

Rezultati 2. dio

Više

Na promidžbi naše Škole veslanja uz trenericu Jasminku Kraljević bili su i Martin i Valent Sinkoviće te tajnik kluba Boris Cetinić. 

Više

Valent, Anton, Patrik, Ivan, Nola i Lucija te nekoliko veslačkih obitelji i veterana odlično su se proveli na idealnim stazama za skijaško trčanje. 

Video Patrika Lončarića 

 

Više

U četvrtak navečer našli smo se na Skupštini kluba i usvojili plan rada i financijski plan. Velika skupština s izvještajima i nagradama biti će tradicionalno u ožujku. Niti ovaj skup nije mogao proći bez kobasica i veslačkih priča.

Više

Na tridesetom Velikom danu hrvatskog sporta večeras su proglašeni najbolji sportaši Hrvatske u 2023. u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora. 

Više

Martin Sinković je i četvrti put skinuo svoj svjetski rekord na 6 km na ergometru i sada je 17:46,2.

Čestitamo!

Više

Na prvim pripremama za olimpijsku sezonu 2024. bili su i Mladostaši. Lončarići su se uveslalavi u dvojcu na pariće, a Talaja, Prižmić, Puh i Kontrec su veslali samce. Na daljinskoj koja je održana u sklopu priprema veslalo se u grupama, tako da uvjeti nisu bili isti i mogu se uspoređivati samo unutar grupe.  

Više

Na ovogodišnjem OKI veslakom triatlonu nastupilo je i nekoliko Mladostaša. 

Rezultati

Više

Daljinska VLZ 2023 održana je na Jarunu  u nedjelju 19.11.2023. Sve ekipe odveslale su dobru i uravnoteženu daljinsku regatu što se može vidjeti i iz priloženih REZULTATA

 
Više

Na poziv Tonija Urliića, glavnog trenera HAVK Mladost, ponovo je naš gost bio Milan Misljenovic, dizajner hi-tech veslačke mjerne opreme i softvera. Sa zadovoljstvom najavljujemo nastavak naše stručne saradnje.

Više

I ove godine održano je druženje zagrrebačkih veslačica i veslača. Najbolji su dobili proznanja, a nakon službenog dijela nastavilo se s druženjem uz jelo i piće.

Više

U subotu je održana jesenska daljinska regata, prva provjera kandidata za izbornu vrstu u 2024. godini. Nakon izvrsnih rezultata u Torinu jučerašnji su ukupno nešto slabiji. Sinkovići su bili nadmoćni u dvojcu bez, ali nemamo njihove stare rezultate za usporedbu. Od ostalih jedino su Vito i Nikola u svojoj konkurenciji stabilni. Ostalima predstoji ozbiljan rad za ostvarivanje rezultata koje očekuju.

Rezultati

Više

Ukupni pobjednik i najbrži senior je ponovo Martin Sinković,a Ivan Talaja je najbrži junior.

Čestitamo svima! 

Rezultati

Više

Drugi dokumentarni film iz serijala „Legende hrvatskog sporta - nepoznato o poznatima“, redateljice i scenaristice Irene Škorić, široj javnosti predstavlja svima nama iz veslačkog svijeta poznatoga Nikolu Bralića. 
Više

 

Na natjecanju samaca na 500 m najbrži je bio Valent Sinković ispred Martina Sinkovića i Patrika Lončarića.

Video - Osijek Chalenge 

 

 

Više

Dio veslačica i veslača, natjecatelja i veterana, uprave i rekreacije očistio je hangar i uredio okoliš pred regatu i druženje slijedeće subote.Nismo se uplašili niti roja stršljenova koji su stručno odstranjeni.  Hvala svima na odazivu. 

Više

 

Počela je sezona nagrada i priznanja. Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović je dodijelio Povelju Republike Hrvatske Martinu Sinkoviću, Valentu Sinkoviću i Nikoli Braliću. 

 

Više

Na zadnji dan babljeg ljeta veslala se 9. po redu regata Osmerci na Savi. Najbrže vrijeme ostvarila je posada seniora Mladosti. Nizak vodosta, čista Sava, izvrsno vrijeme i raspoloženi natjecatelji je sve što treba za uspješnu regatu. 

Rezultati prema kategorijama

Više

HAVK Mladost objavljuje natječaj za zapošljavanje trenera od 1. listopada 2023.

Više

Valent i Martin su osvojili još jednu medalju!

Više

Zbog loših vremenskih uvjeta Svjetsko prvestvo za juniore održalo se po ubrzanom rasporedu. Naš dvojac na pariće je uprvoj utrci bio drugi, a prvo mjesto vodilo je izravno u finale. Zatim je u repesažu za dvije desetinke ispustio polufinale A/B. U trećoj utrci bio je drugi iza posade Švedske i tako završio na ukupno četrnaestom mjestu.

Četverac bez je najbolju utrku izveslao u finalu B i završio natjecanje na sedmom mjestu. 

Četverac na pariće je bio treći u finalu C.

Više

21. srpnja 2023.

Danas se Nikola Bralić nakon 58 godina vratija kući. Nagrada rodne Općine Dicmo za njegovo sportsko veličanstvo! Sa svojim posadama je ostvarija dotad neostvarivo. Sa svojom nevjerojatnom radnom etikom uzor mi je više od 20 godina. Čast života mi je bila pisat prijedlog za ovu nagradu. Uspjesi ovog čovika se nisu mogli upisat u rubriku. Tribalo je printat i priložit 4 stranice spektakularnih rezultata koje je svit pripozna davno, a Dicmo danas.
...
Branka Murat
Više

Zadnje pripreme na stazi su na Jarunu i za sada teče sve prema planu. Martin i Valent te Anton i Patrik s trenerima Nikolom i Tonijem rade dobro iako je bilo manjih problema na priprema na Peruči. U Zagrebu su ih dočekali tropska vrućina i lokvanji. 

Više

U ponedjeljak, 7. kolovoza, u 79. godini života, umro je

Željko Duić

naš dugogodišnji član, hakler, tenisač, rekreativac, član uprave. 

Više

Na Peruči su u tijeku su petotjedne pripreme za SP seniora. Nikola je zadovoljan kako idu treninzi pogotovo Valentu i Martinu. Valent i Martin treniraju i u samcima. Prošli tjedan Anton Lončarić je imamo težak pad na treningu biciklom, ali se oporavio i od jučer dvojac bez ponovo trenira na vodi. 

Više

Održano je prvo kolo VLZ 2023 na Jarunu  u nedjelju 9.7.2023 . Rezultate ovaj put pogledajte u GALERIJI 

 
Više

Seniori B i juniori su otišli u Zagreb, a na Peruči su Sinkovići s trenerom Bralićem. Nakon tri dana odmora pročinju pripreme za EP. Valent i Martin ne propuštaju niti jedno natjecanje, a ove godine u svakoj utrci prošli prvi kroz cilj. Ako sve bude po planu još trebaju veslati tri utrke na EP i tri na SP. 

Više

Na ovogodišnjoj regati u Luzernu Martin i Valent su ponovo bili odlični, ovaj put drugi iza posade Nizozemske. Već u polufinalu se vidjelo da su Nizozemci u odličnoj formi iako su imali nešto slabije vrijeme od Sinkovića. U finalu su se Nizozemci počeli odvajati nakon 1000 m, braća su pokušala u finišu nadoknaditi razlik, ali ovaj put nisu uspjeli. treća je bila posada Irske. Pobjeda u Zagrebu i drugo mjesto danas bilisu dovoljni za još jednu ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu.

Patrik i Anton su bili u B finalu 4. Iako su sve brži još uvijek imaju problem sa sredinom utrke. 

Djevojke su u dvojcu također zauzele 4. mjesto u B finalu. 

Rezultati

Više

Drugi dan HVP još jedna pobjeda, u četvercu na pariće. Na kraju je za ukupnu pobjedu bilo dosta gusto. U nedjelju je razlika bila više od 25 bodova da bi se pred osmerac spustila na manje od tri. Osmerac je veslao dobro i na kraju smo drugi put za redom ukupni pobjednici Hrvatskog veslačkog prvenstva.

Čestitamo veslačicama, veslačima i trenerima!

Fotografije Magdalena Šeketa, Nika Iveković i HVS. Rezultati

Više

 

Još jedna dobra utrka i peto mjesto u finalu.

 

 

Čestitamo!

Više

Anton i Patrik su na Međunarodnoj regati na Bledu oba dana bili prvi u seniorskom dvojcu bez, a Ivan i Nikola su u juniorskom dvojcu na pariće prvi dan bili treći, a drugi dan drugi. Čestitamo!

Više

Drugi dan odličan nastup i pobjeda Ivana Talaje i Nikole Kontreca u dvojcu na pariće uz dobro izveslano vrijeme.

Oslali mladi su bili solidni, a i veterani su odveslali nekoliko dobrih utrka.

 

Rezultati 

Više

Čestitamo Martinu i Valentu na vrhunskoj utrci i novoj pobjedi!

 
Više

Na juniorskom EP nastupio je Ivan Talaja s Mateom Trbuhovićem u dvojcu na pariće. Zbog bolesti nije im dozvoljen nastup u finalu B. Nikola Kontrec je veslao s Karlom Borkovićem, Davorom Poljančićem i Franom Šukom u četvercu na pariće i bili su solidni osmi.
 
Više

Wienerachter - druga regata Capital Cup-a održana je u isto vrijeme kad i regata u Zagrebu tako da smo nastupili samo s jednom senioskom posadom. Bili su drugi u konkurenciji  37 osmeraca od toga 5 u otvorenoj kategoriji. 

Rezultati

 

 

Više

 

Danas je održana skraćena Intercity regata. I danas su nastupali  samo mladi, ovaj put najuspješniji je bio 4x kadeta u sastavu Mak Džankić, Jan Martinović, Luka Bolanča i D. Kusturić Anić. Prva posada 4xJMB je bila treća, a druga posada je bila bili prva u finalu B. 4-JMA veslao je sa  četvercima na pariće  seniora, a imali smo i dio u kombinavciji 4xJŽB.

Rezultate možete vidjeti na Furki sport.

 

Više

Braća Sinković su ostvarila 50. pobjedu na velikim međunarodnim natjecanjima! 
Braća Lončarić su u dvojcu bez također ostvarili odličan rezultat osvajanjem četvrtog mjesta.
Čestititamo veslačima i trenerima Nikoli Braliću i Toniju Urliću!
Više

Odlično odrađeno seniorsko prvenstvo. Sedam prvih mjesta i ukupna pobjeda s velikom razlikom ispred Trešnjevke.

Čestitamo!

Više

Na regati Croatia Open  imali smo odlične rezultate, pogotovo u seniorima i juniorima. 

 

Rezultati 

Više

U sunčanoj Puli održana je prva ovogodišnja regata kupa Miljenka Finderlea - 37. tradicionalna pulska regate. 

 

 

Više

U pola prednatjecanja utrke su prekinute zbog jakog vjetra s kišom, a nakon toga prekinuta je i cijela regata.

Više

U subotu, 15. travnja 2023., u 87. godini života,  preminuo je

Dragomir Drago Jukić

naš počasni član. 

Posljednji ispraćaj je u četvrtak, 20. travnja u 10:50 na Mirogoju.

Više

Po običaju u drugom dijelu ožujka imamo skupštinu kluba te je tako u četvrtak 23. ožujka navečer održana redovna skupština kluba. Nakon izvještaja o radu svih tijela upravljanja kluba i na trenutak žučne rasprave oko najma fitnesa s velikom većinom glasova prihvaćeni su svi izvještaji.

Više

Izvrsni rezultati seniora i juniora na daljinskoj regati u Zagrebu. Martin prvi, Valent drugi, Patrik treći. Kod juniora još uvijek Makaranin Ivan prvi, Nikola drugi i Sven treći. Od mlađih posebno se iskazao dvojac na pariće JMB.

Fotografije Magdalene Šekete, dio smo posudili. 

Rezultati pod VIŠE.

Više

Po lijepom vremenu uz hladan kontra vjetar održana je daljinska regata uglavnom osmeraca, a bilo je i ženskih 4x i samaca. Bilo je lijepo veslati i provesti dan u dobrom društvu. 

Rezultati zajedno i po kategorijama.

Više

Na pripremama u Zatonu su dva para braće, Sinkovići i Lončarići s trenerima Nikolom Bralićem i Tonijem Urlićem, a od sutra im se priključuje i mladi senior Marin Smoljanović. Nakon zime na ergometrima pripreme za sada teku odlično, trenira se u samcima i dvojcima na pariće.

Video

Više

Na Crotia Open 2023, novi stari pobjednik za seniore je Martin Sinković, drugi je Valent Sinković, zatim slijede Lončarići, Patrik i Anton koji je u zadnjim zaveslajima pobijedio Davida Šana. 

Rezultati

Više

Danas smo bili domaćini na Otvorenom prvenstvu Zagreba 8 × 1000 m. Natjecalo se 12 timova, a to je gotovo stotinu najmlađih veslača. Atmosfera je bila fenomenalna, za poželjeti. 
 
Više

Na pripremama juniora održana je i daljinska regata u samcima. U juniorskoj konkurenciji prvi je bio Ivan Talaja, drugi Bartol Medić, a treći Nikola Kontrec.
  
Rezultate možete vidjeti pod VIŠE.
 
Više

S ponosom predstavljamo najbolje stolnotenisače HAVK Mladost!
Najbolji od najboljih je Ivo Mladen Maroević, koji je u finalu izborio pobjedu nad Valentom Sinkovićem. Malobrojni se mogu pohvaliti da su Valenta u nečemu pobijedili.
Broncu je osvojio Marin Smoljanović, u ovom meču bolji od Andreja Radojkovića.
Dubravka Matokanović je napravila poznatu pitu od jabuka. Uz njezine kolače, pobjede su slađe, a porazi se brzo zaborave. 
Posebna pohvala ide organizatorima juniorima i mladim seniorima. Iduće zime opet navijamo, na novom prvenstvu HAVK. Prije dvadesetak godina i više održavali su se turniri Savadon (tenis) i SavaPing (stoni tenis). O tome će, nadam se, Jožek nešto napisati.
 
Više

Danas su seniori veslali 6 km na ergometru. Po običaju najbrži je bio Martin Sinković te je ponovo (jedini na svijetu), peti puta u karijeri, veslao ispod 18 minuta (1:29,9/500 m). Patrik je bio drugi s izvrsnim vremenom i osobnim rekordom. Valet se očigledno vratio u puni trening, a i Anton se popravlja. Svi rezultati ispod 19 minuta su svjetski vrh za seniore. Ostali su odveslali najbolje što su mogli.  

Rezultati.  

Više

Na današnjem testu juniora pao je svjetski rekord za juniore na 6000 m, a postavio ga je Ivan Talaja - 19:34,1 / 1:37,8 na 500 m. Čekamo potvrdu iz Concept-a.

Rezultati prvog dijela 28. 1. 2023.

Više

U ponedjeljak, 23. siječnja 2023., u 42. godini života, iznenada je preminuo

Ivan Ivanuš - Mladi Desa

naš najmlađi hakler. Svojim neumornim trkom i mladenačkom radošću ispunjao je teren i nas.

A sada ga tužni ispraćamo. U petak, 27.01.20223., u 16:10 u maloj dvorani mirogojskog krematorija.

 

 

 

Više

I ove zime smo poslali malu, ali odabranu grupu seniora i juniora na skijaško trčanje. Uvjeti su bili odlični, snijega dosta staze po običaju odlično pripremljene i dobro se radilo.

Više

U utorak, 27.12. 2022., u devedesetoj godini života umro je

Branko Babarović - Barba

naš veslač, rekreativac, dugogodišnji član upravnog odbora.

Više

U četvrtak 22. prosinca održali smo Skupštinu na kojoj je donešen plan rada i financijski plan za 2023. godinu. Na kraju su podjeljeni mali pokloni za prvakinje i prvake Hrvatske. 

Više

Na svečanosti Veliki dan hrvatskog sporta HOO je u konkurenciji najuspješnijih štafeta, parova i posada za najbolje izabrao - Martina i Valenta Sinkovića i jedriličare Šimu i Mihovila Fantela.

Više

Martin se testirao prvi i veslao je izvrsnu, a ima još odličnih rezultata.  

Rezultati - prosinac 2022.

Video

Više

Na staroj zimskoj lokaciji Zaton - Šibenik - Skradin održale su se prve pripreme na vodi za sezonu 2023. 

Više

Nakon što se digla magla počela je daljinska regata s dobrim rezultatima Mladostaša.

Rezultati 1XSM, 2-SM1xŽ1xJMA, 1x JMB,JŽB, 2x JŽB JMB, 2-JMB.

Više

5. 11. 2022. nastupili smo na daljinskoj utrci osmecara Head of Prague. Utrka je dio „Capital cupa“ čiji su dio i utrka „Osmerci na Savi“ u Zagreb, te utrke u Beču i Budimpešti.  Na utrci u Pragu nastupilo je rekordnih 115 osmeraca u 8 kategorija. Naš osmerac koji je nastupio u sastavu Niko Morić, Lovro Dumančić, Karlo Karabatić, Domeniko Lenko, Matej Stilin, Matej Terlević, Lovre Puh, Lovro Živković i Stribor Čižmek zauzeo je 17. mjesto u svojoj kategoriji (38. ukupno).  Zahvaljujemo organizatorima na odličnoj organizaciji utrke, Evi Varvaroskoj na kormilarenju i vidimo se dogodine!

Više

U petak su se veslački klubovi iz Zareba družili u Westinu. Podijeljene su nagrade za osvajanja medalja na međunarodnim natjecanjima, HVP i nastupu u izbornoj vrsti. 

Više

Na ovogodišnjem SiverSkiff-u Martin Sinković je treći Martin., Valent šesti, a Patrik Lončarić 23. Naš najbrži junior je bio Nikola Kontrec (11. za juniore), drugi Ivan Talaja (14.), treći Marin Smoljanović (20.) i Sven Thomas Banović (25.).

Rezultati

Više

Veliki čamci, veslanje iz gušta, na kraju sezone, na Savi čiji miris svim zagrebačkim veslačima 50+ budi uspomene...

Rezultati i fotografije na stranici regate.

Više

Sinoć smo u Novinarskom domu proslavili prvih 110 godina našeg kluba. Iako se skoro pa redovito srećemo u Veslačkoj 26 i na Jarunu, ovakve prilike su posebne i emotivne. Hvala svima koji su svojim dolaskom uveličali proslavu.

Fotografije Darka Zibara.

Više

Ove godine regata „Osmerci na Savi“ održat će se u subotu, 22. listopada 2022. Sada kada su se regate počele ponovno održavati, i mi želimo nastaviti tradiciju i ugostiti Osmerce na Savi.. Očekujemo sudjelovanje velikog broja osmeraca iz Hrvatske, a pridružit će na se ekipe iz inozemstva, po prvi put i iz Francuske. Startna lista

Stranica Osmerci na Savi

Više

Nakon povratka sa Svjetskog prvenstva našli smo se s Valentom, Martinom i Nikolom. Atmosfera je bila skoro obiteljska i razgovaralo se o veslanju, ali i drugim temama. 

 

Više

Prvi put nakon 2009. godine Martin i Valent nisu uspjela osvojiti medalju na Svjetskom prvenstvu. 

Još jednom im čestitamo na cijeloj sezoni, osvajanju Svjetskog kupa i Europskog prvenstva! 

Više

Nakon dvije godine ponovo se održala World Masters regata, a Mladostaši se vraćaju s dvije medalje. Regata je bila odlično organizirana, kao i vrijeme i društvo, a to je sve što veteranima treba.

Više

Na danas završenom Europskom sveučilišnom prvenstvu EUSA Rowing, naš član Marko Ukropina je s Mihaelom Girottom Veslacki klub Tresnjevka osvojio broncu u dvojcu bez kormilara, za Sveučilište u Zagrebu.
Čestitamo?
Više

U Višegradu se od 10. do 11. rujna na Drini održalo prvenstvo Balkana. Uz sudjelovanje osam zemalja, natjecalo se 12 hrvatskih posada juniora/ki A i B. 

 

Više

Patrik i Anton su treći na EP U23! 

Čestitamo veslačima na novoj a treneru Toniju na prvoj medalji.

Rezultati

Više

Na 44. MEDNARODNA VESLAŠKA REGATA u Mariboru nastupili smo sa 18 posada od kojih su 3 bile kombinirane.
 
 
 
Više

Na Peruči su pri kraju pripreme za EP U23, a Sinkovići ostaju još nekoliko dana jer Svjetsko prvenstvo za seniore A počinje tjedan dana kasnije. Na Peruči ima i gostiju iz Češke, Slovenije i Mađarske. 

Video 1, Video 2

Više

Martin i Valent su sigurno pobijedili i u finalu.

Čestitamo!

Kao što se i očekivalo Španjolci su nakon vodstva na 500 m do pola staze pružali otpor. U drugom dijelu svoje je bilo uobičajeno. Sad nekoliko dana odmora i onda ponovo Peruču.

 

Raspored trka i rezultata.

Više

Održano je drugo kolo VLZ-a, završno brušenje forme za Masters u francuskom Libourne-u je gotovo i ekipe su spremne. U prilogu možete vidjeti REZULTATE

Više


Nakon HVP juniori i seniori B su se uputili na pripreme za SP. U Sinju se spava, a na Peruči vesla.

   

Više

Čestitamo Ivanu i Marinu na osvojenom šestom mjestu na Svjetskom prvenstvu.
Četverac bez je u društvu veslačkih velesila, ali u finalu C zauzeo drugo mjesto.
 
 
 
Više

Drugi dan je bio jednako uspješan, odlični nastupi kadeta, još bolji juniora A i ostvarena je pobjeda u juniorima A i ukupna pobjeda.

 

Čestitamo! 

Više

Prenosimo čestitke našeg veslačkog veterana, Vedrana Klepaca koji nas podsjeća da smo gotovo jednak uspjeh na ovogodišnjem dražavnom prvenstvu, ukupni pobjednici prvenstva, postigli pred 60 godina, tada na 50., a sada na 110. godišnjicu osnutka kluba!

Više

Čestitamo Martinu, Valentu i Nikoli na osvojenom Svjetskom kupu za 2022.! 

Startne liste i rezultati

Više

Sinkovići su veslali u Poznanu, veterani na Bledu, mladi su se po travi u Zagrebu pripremali za HVP, a Anton i Patrik su se pripremali na Peruči. Imali su dobre uvjete, a i trener Toni Urlić je zadovoljan s odrađenim treninzima.

Više

U isto vrijeme dok seniori u Poznanu veslaju utrke na Svjetskom kupu na Bledu se održava euro Masters. 

Više

Čestitamo braći i Nikoli na odličnoj utrci!

Martin i Valent nastavljaju niz utrka bez poraza u dvojcu na pariće koji je počeo na prvom Svjetskom kupu 2014. godine. 

Više

Konačno smo dočekali betoniranje dvorane. Sada slijedi ugradnja vanjskih vrata, za vikend uređenje zidova i nakon toga postavljanje ergometara i sprava. Regatu ćemo dočekati spremni te po prvi puta nećemo trebati šator. 

Više

U Vareseu je održano Europsko prvenstvo za juniore. Mladostaši su nastupili u četiri posade i ostvarili odlične rezultate. 

 

Više

Martin i Valent nepobjedivi u dvojcu na pariće od 2014.!

Čestitamo!

Nije bilo lako, ali pokazali su da su majstori. 

Sestre Jurković su bile odlične pete, a Anton i Patrik su dobrom utrkom zauzeli treće mjesto u B finalu

Rezultati.

Više

Na današnjem prvenstvu pobijedili smo u ukupnom poretku za seniore sa 6 bodova prednosti i u 5 seniorskih posada.

Veslačima i trenerima čestitamo na odličnim utrkama!

Prvi put smo imali dva osmerca na postolju jer je druga posada sastavljena uglavnom od juniora i studenata osvojila broncu. Uz to smo imali još dva srebra i tri bronce te nekoliko plasmana u finalu (rezultati). Jučer i danas su i veterani i jedna veteranka osvojili nekoliko medalja. 

Više

U Zatonu na pripremama seniora od Mladostaša nalaze se braća Sinković i Lončarić te Ivan Piton s trenerom Bralićem. Istovremeno su u Zagrebu pripreme juniora na kojima u kombinacijama veslaju Sven Banović , Marin Smoljanović, Stribor Čižmek i Nikola Kontrec. 

Više

U subotu prije podne, za vrijeme prednatjecanja na Croatia Open regati, manja grupa veterana odazvala se pozivu tajnika i odradila dio uređenja svlačionica. 

 

Više

Odlični rezultati Mladostaša na Croatia open. Raduje nas povratak Sinkovića u dvojcu na pariće dobri rezultati juniora, ali i kadeta.

Rezultati

Više

Pravo proljetno vrijeme, toplo i skoro bez vrijetra bilo je savršeno za veslanje prvih utrka na 2000 m u novoj sezoni. Naše veslačice i veslači su imali puno dobrih utrka.

Rezultati

Više

Sinoć smo održali Izbornu skupštinu, a nakon dvije godine ponovo smo se okupili u klubu. Usvojeni su svi izvještaji, razrješena su sva tijela  i izabrna nova. Nastavljamo u samo malo izmijenjenom sastavu. Za 2022. planiramo još malo popraviti rezultate, dovršiti uređenje kluba i povećati broj članova. Dugoročno, za OI u Parizu pokušat ćemo ostvariti normu za dvije posade.

Nakon skupštine družili smo se uz tradicionalne kobasice i kolače. 

Više

Po izuzetno hladnom vremenu za veslanje na Jarunu je održana daljinska regata. Martin Sinković je pobijedio ispred Davida Šaina, a treći je bio Ivan Piton. Kod dvojaca bez Anton i Patrk Lončarić su bili prvi sa znatnom prednošću ...

Rezultati - 1x SM2-SM i JMveslačice1xJMA1xJMB/JŽB2x/2- JMB/JŽBV

Više

 

U Rijeci, u dvorani Zamet održano je prvenstvo Hrvatske na ergometrima na 2000 m - Croatia Indoor 2022. Martin Sinković je osmi put za redom apsolutno prvi i prvi za seniore A, a Ivan Piton je treći za seniore A. Anton i Patrik Lončarić su podijelili prvo mjesto za seniore B., a Nikola Kontrec je prvi za lake seniore B. Matej Galić je bio prvi za juniore A, a Petra Ramljak druga za juniorke A. 

Čestitamo! 
 
Detaljniji izvještaj slijedi nakon što dobijemo službene rezultate.
Rezultati se za sada mogu naći samo na https://www.facebook.com/vkjadranri.
 
 
Više

Toni piše:
"Na pripremama je 5 naših juniora. Sveukupno je prisutno 6 skifova i 6 dvojaca juniora te 4 juniorke u skifovima. Marin Smoljanovic i Nikola Kontrec su u skifovima, Matej Galic i Sven Banovic u dvojcu, a Stribor Čižmek je u kombiniranom dvojcu sa Gabrijelom Pšenivom iz Trešnjevke.
Danas je bila daljinska regata. Galic i Banovic su bili prvi, Čižmek treci, a u skifovima Smoljanović drugi, a Kontrec 3.
Do kraja priprema ce se veslati u 4- i 2x." 
 
Više

Ovaj vikend smo počeli s testiranjem na 6000 m na ergometru. Prvi su test obavili seniori. Martin se drži svog rezultata od jesenas, Valent je u finišu pretekao Patrika, a Anton je bio četvrti s također odličnim rezultatom. Rezultate ostalih seniora i juniora objavit ćemo sutra. Ivan (Piton) je bolestan.

Rezultati prema odluci izbornika s 24 s dodatka na rezultate na pomičnom ergometru.

 

Više

Nakon priprema u Italiji veslači su se vratili u Zagreb. Hladno vrijeme nas drži unutra tako da se dio aerobnog treninga radi na ergometrima. 

Više

Još jednom smo odradili odlične zimske pripreme u dolini Valle di Casies / Gsieser Tall.Zbog komplikacija s pandemijom nismo išli u velikom broju.

Više

Posljednji dan 2021. Sven je postavio svjetski rekord na Concept 2 ergometru na polumaratonu za uzrast 15 - 16 godina. 

Čestitamo!

Više

Martin i Valent su ponovo najbolja posada u izboru HOO, Nikola je najbolji trener, a prethodno su ista priznanja dobili od HAŠK Mladosti.

 

Više

 

 

Braća Martin i Valent Sinković su se već po 11. put u posljednjih 12 izbora našli među dobitnicima ove nagrade. Od 2010. do 2013. triput su osvojili nagradu kao dio trofejnog četverca na pariće, a osam puta su je dobili u dvojcu (triput u dvojcu na pariće i pet puta u dvojcu bez kormilara). Paviću i Mektiću je dodijeljena nagrada za 'najveće sportske promicatelje u svijetu'.

'Želim se zahvaliti treneru Braliću jer bez njega ne bi mogli sve ove godine pobjeđivati', kazao je Martin Sinković dodavši:

'Bilo je to nešto posebno, drugo olimpijsko zlato, ali još smo gladni za dalje.'

Njegov brat Valent želio se zahvaliti onima kojima se do sada nikada nije zahvalio:

'Misiji HOO-a, ljudima koji su s nama na OI. Stvarno paze da nam ničega ne nedostaje, a ponekad s nama sportašima nije lako. Posebno u ovoj pandemijskoj godini.'

Nagradu za najuspješnijeg trenera dobila su trojica laureata: Toni Tomas (tekvondo), Nikola Bralić (veslanje) i Vedran Martić (tenis).

Više

 

U proteklom tjednu testiralo se i još se testira po klubu i na KIF-u. Bilo je odličnih rezultata i na 6000 m na ergometru i na testiranju primitka kisika na KIF-u.

Nakon što danas i sutra posljednji završe sa testovima objavit ćemo objedinjene rezultate. 

Rezultati 6 km ergometar

Više

Anton i Patrik Lončarić u Mladosti!

Anton i Patrik Lončarić su se 30. studenog učlanili u naš klub. Kako su protekle dvje godine često trenirali kod neće se morati prilagođavati na novu sredinu.

Više


Na daljinskoj regati kod seniora nije bili olimpijaca, a prvi u samcu je bio David Šain iz Iktusa ispred našeg Ivana Pitona i Borisa Cesareca iz Trešnjevke. Kod juniora dvostruka pobjeda, juniorski dvojac bez Matej Galić i Sven Banović te Nikola Kontrec u samcu. 

Više

Martin Sinković je ponovo prvi na SilverSkiffu!

U nedjelju je u Torinu po održan 30. SilverSkiff - daljinska utrka samaca. 

Rezultati

Više

U subotu, 23.listopada 2021. u devedesetoj godini preminuo je

Lavoslav Zastavniković - Slavek

dugogodišnji hakler, član uprave, stolnotenisač, kartaš, jedna od klupskih legendi.

Iako nije bio veslač, duboko je ušao u sve pore klupskog života. 

Posljednji ispraćaj održat će se u četvrtak, 28. listopada, u 10:10 u krematoriju na Mirogoju.

Više

Uspješno smo odradili 7. regatu Osmerci na Savi. Hvala svim natjecateljima, posebno gostima iz Mađarske koj su došli s osam osmeraca te svim članovima kluba koji su pomogli u organizaciji. 

Stranica regate.

Više

Na 31. Hrvatskom veslačkom prvenstvu osvojili smo 9 prvih mjesta, a ukupna pobjeda nam je izmakla za 0,98 bodova. U muškoj seniorskoj konkurenciji prva mjesta su osvojili Valent Sinković i Dino Rupčić u dvojcu na pariće; Ivan Piton i Marko Ukropina u dvojcu bez kormilara; Marin Smoljanović, Valent Sinković, Martin Sinković i Ivan Piton u ćetvrecu na pariće i Matej Galić, Karlo Hašperger, Marko Ukropina, Lovor Banović, Igor Boraska, Valent Sinković, Martin Sinković, Ivan Piton i Vito Barišić u osmercu. Martin Sinković je bio drugi u samcu iza Damira Martina, mlađi junior Nikola Kontrec je bio drugi u lakom samcu za seniore, a mlađa juniorka Reina Rimbaldo je bila treća u samcu za seniorke.

Više

Čestitamo dvojcu na pariće Roku Boškoviću i Davoru Poljančiću na osvojenoj brončanoj medalji i Mladostašici reini i dečkima na dobrom nastupu.  

Rezultati

Fotografije svih na Istagramu.

 

Više

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=2BvbZCAo8VI

Više

 

Održano treće kolo Veslačke lige Zagreb 2021. U prilogu možete vidjeti REZULTATE.

 

Više

U srijedu, 1. rujna, nakon duge i teške bolesti u 74. godini, umro je 

Vlado Wolf

naš dugogodišnji član, veslač legendarnog juniorskog osmerca koji je bio prvak Jugoslavije pet uzastopnih godina.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak 7. 9. 2021. u 14 sati u zagrebačkom krematoriju, velka dvorana.

Više

Danas je od naših posada prvi nastupio četverac sa kormilarom i zauzeo treće mjesto u finalu B. Slijedeći je bio četverac bez s četvrtim mjestom u finalu B. Nažalost loše su ušli u pru utrku i nisu se uspjeli vratiti u pravi ritam cijelo natjecanje. Kako im je ovo prva juniorska godina imaju vremena napredovati i potvrditi svoj talent. Najstabilniji u utrkama je bio "prisilni" skifist Davor Poljančić koji je bio četvrti u finalu B za manje od dužine iza pobjednika. Šteta što se Roko Bošković ozlijedio te smo ostali bez dvojca na pariće.

 World Rowing - Benedict Tufnell

Više

Dočekali smo naš mali, ali izuzetno uspješan tim. Očekujemo sličan doček i slijedećih godina te nakon Pariza.

 

 

Više

Na pripremama pred SP na Peruči su juniorke i juniori. Od naših prisutni su Marin Smoljanović, Matej Galić, Karlo Hašperger, Reina Rimbaldo, Ivan  Augustinov, Sven Thomas Banović i Nikola Kontrec te treneri Toni Urlić i Mario Janković. 

 

Više

Dočekali smo naš mali, ali izuzetno uspješan tim.

Očekujemo sličan doček i slijedećih godina te nakon Pariza.

 

 

Više

U pomaknutom terminu održana je regata Crioatia Open. Dobro je poslužila juniorima za provjeru kombinacija za SP, a seniorima kao posljednja utrka pred SP U23 i Olimpijske igre.

Rezultati

Više

Na Peruči su posljenje pripreme pred odlazak dvojca i Nikole u Tokio. Nakon manjih problema sa žuljevima na početku sada sve ide po planu. Našem dvojcu prvo su sparirali braća Lončarić koji se pripremaju za SP U23, a sada Češki olimpijski dvojac na pariće. Olimpijci još rade dulje dionice na tempu ispod 30, rade u teretani i na biciklima, a Lončarići sada mijenajju trening zbog skorog nastupa. Krajem mjeseca Sinkovići se vraćaju u Zagreb na provjere na stazi.

Video 1 i video 2

Više

Drugi dan finalnih utrka je počeo odlično, Luna (Iktus) i Reina su bile prve u dvojcu na pariće za juniorke A, četverac bez je bio brži nego u subotu, a medalju je osvojio i dvojac na pariće mlađih juniora.

Rezultati 

Više

Drugi dan regatetri pobjede podjeljene s Trešnjevkom i jedna s Istrom.  

 

 

Više

Odličan dan u Sabaudiji. Sinkovići su pomeli konkurenciju. Ovom pobjedom Sinkovići su osvojili ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu za 2021. godinu.

Detaljnije na www.worldrrowing.com

Više

 

 

 

Danas, 23. svibnja 2021.  u 63. godini života, umro je

Juraj Justinijanović

naš veslač, uzoran sportaš i čovjek.

Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak, 27. svibnja 2021., u 12:40 u velikoj dvorani zagrebačkog krematorija.

 

 

 

Više

Uz red kiše, red vjetra uspješno smo prošli sve prepreke i natjecanje se održalo uz regularne uvjete i u dobrom raspoloženju.  Veliko finale je bila "Srećkova utrka osmeraca" u kojoj je nastupilo 5 osmeraca na stazi od 2000m.

Više

Mlade veslačice i veslači konačno su dočekali regatu. Vrijeme je bilo lijepo, bolje o prognoze. Najmlađi su imali prve nastupe i osvojili su prve medaje. 

Rezultati

Više

Braća Sinković se pripremaju za treći Svjetski kup (preskaču Luzern) uz pomoć sparing partnera dvojca na pariće (Cesarec i Banović) i samca Mađara Bendeguz Petervari-Molnara. U svibnju je na Peruči manje vruće, ali jako promjenjivo vrijeme no treninzi idu po planu i Nikola je zadovoljan.

Više

U subotu 8. svibnja 2021. održana je regata Kupa Miljenka Finderlea i 17. regata sv. Filipa i Jakova. Zbog pandemije na regatu je otišla samo mala grupa kadeta s trenerom Krešimirom Čuljkom. Veslali su prvi put na širokom Dunavu, a osvojene su i medalje, nekima prve. 

 

Očekujemo smirivanje situacije i regate za sve kategorije.

Više

U dobroj izveslanoj utrci četverac nažalost nije uspio ostvariti ulazak u polufinale te su ostali bez odlaska na Olimpjske igre. 
U finalnoj utrci dvojca za žene sestre Jurković su došle četvrte te također nisu ostvarile odlazak na OI.

 

 

 

Više

 
Dvojci prvi, Damir i četverac treći na prvom Svjetskom kupu u Zagrebu! 
 
 
Više

Na Jarunu se ubrzano bojaju fasade, uklanjaju skele i uređuje okoliš. Danas su radovi trerbali biti gotovi. U subotu su po lijepom vremenu održane kontrolne utrke kao proba staze za Svjetski kup. 

Rezultati

Više

U petak, 16. travnja 2021. iznenada je, nakon kratke i teške bolesti, u 74. godini života, umro

Mijo Grudenić - Grga

naš veslač, uzoran sportaš i čovjek.

Posljednji ispraćaj bit će u srijedu, 21.4.2021. u 10:50 na zagrebačkom groblju Miroševac.

Više

U subotu, 10. travnja, nakon kratke i teške bolesti, u 71. godini života, umro je

Branko Polovina

naš veslač, rekreativac, član uprave.

Posljednji ispraćaj bit će u petak, 16. travnja 2021., u 10:45 u krematoriju na Mirogoju

Više

Još 14 dana do Svjetskog kupa u Zagrebu!

Nakon što je pred EP Nikola savjete davao sa sredine staze, a Marko sve pratio s bicikla, sad je Nikola opet na biciklu i prati Sinkoviće. Braća su već u ponedjeljak ujutro bili na vodi na Jarunu!

Više

Čestitamo na novom zlatu sa Prvenstva Europe!

Martin i Valent su odveslali još jednu savršenu utrku u kojoj protivnici nisu imali šansu za zlato.

 

Više

U utorak, 6. travnja, u 91. godini života iznenada je preminuo

Ninoslav Janson

Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u krugu obitelji na zagrebačkom Mirogoju.

Više

Jučer je održana Skupština pomoću video veze Google Meet. Prisutni članovi, ukupno 54, prihvatili su sve izvještaje i planove, a dali su i svoj glas za usklađivanje Statuta s propisima i dopunama koje omogućuju normalno djelovanje tijela upravljanja. Kako na Meet-u nije bilo prisutna 2/3 većina odlučeno je da se sjednica prekine i na tjedan dana da se neprisutni članovi pisano izjasne jesu li za ili protiv dopuna Statuta.

Više

Zagreb će od 30. 4. – 2. 5. po prvi puta u povijesti biti domaćin Svjetskog veslačkog kupa!

Veselimo se biti dio ove povijesne priredbe.

#50daystogo #WRCZagreb

Više

Protekla dva tjedna u Zatonu su odrađene dobre pripreme. Dvojac Martin i Valent Sinković te Jakov Bijelić i Banović su odradili sve planirano, četverac je imao nekoliko pošteda. Od ponedjeljka su opret na Jarunu.

Više

Od 19. 2. do 28. 2. u Zatonu se održavaju reprezentativne pripreme za juniorke i juniore. Pozvano je 8 veslačica i veslača Mladosti.

 

Više

U reportaži koju je u našem klubu snimila Sportska televizija Braća Sinković su pružila podršku udruzi Class by Class. Udruga, odnosno njezin predsjednik Zoran Jagec prikupljaju sredstva i grade škole u jednoj od najsiromašnijih država na svijetu, Tanzaniji. Braća Sinković su potpisali dresove hrvatske veslačke reprezentacije koji će biti prodani na aukciji u korist nove škole u Tanzaniji.  Reportaža se može vidjeti na YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vN9F90L3jzM , a više o udruzi Class by Class na adresi https://www.classbyclass.hr  

Udruga zahvaljuje braći Sinković, našem klubu, HVS-u i Sportskoj televiziji!

Više

Iznenada je počelo uređenje Jaruna za Svjetski kup. Bez najave je došlo naređenje da se svi hangari u zgradi isprazne te smo za vikend uspjeli sve odraditi. 

 

Više

U Rijeci održano prvenstvo Hrvatske na 2000 m na ergometrima Croatian Indoor 2021. Zbog epidemioloških mjera bio je ograničen broj sudionika i nije bilo gledatelja. U seniorima A imamo tri prva mjesta, a pobjednica za juniorke A je Reina Rimbaldo.

Više

Danas smo preuzeli novi kamion. Hvala sponzoru Sava osiguranju

Stari kamion prodajemo, a dobivene novce ćemo ugraditi u novu svlačionicu. 

 

Više

Danas su šestorica veslača odradili test na 6000 m na pomičnom ergometru, a u nedjelju je Otvoreno prvenstvo Zagreba na veslačkim ergometrima u Domu odbojke.

 

Više

Mala ekipa je otišla na aerobni trening na Zagmanju. Vrijeme je bilo dobro, staza solidna (ne kako smo navikli) uz puno snijega i odrađen je trening koji puni baterije.

 

Više

Prije dva dana stigao je poklon za braću Sinković - dva nova ergometra Coffey SimulatOar

Video 1video 2.

 

Više

Konačno smo dobili novo vanjsko stubište. Nakon više od godinu dana ishođenja građevinske dozvole, a nakon toga traženja najpovoljnijih izvođača i njihovog usklađivanja, stubište je postavljeno. 

Više

U ponedjeljak 18. siječnja 2021., u 73. godini života, iznenada je umro naš veslač

Boris Ušćumlić

Krajem šezdetih godina veslao je u dvojcu i  četvercu s kormilarom. U klubu je uživao ugled vrsnog veslača, odličnog studenta, odgovornog  čovjeka i velikodušnog prijatelja.

Više

Rođena je 1926. godine, počela veslati 1946. te stasala u izuzetnu sportašicu i izuzetnu osoba. Šest puta bila je državna prvakinja u skifu, u konkurenciji skijašica pobijedila u skijaškom trčanju na Sljemenu.

Više

 

Dvije grupe veterana sastale su se radi tradicionalnog fotografiranja na Štefanje. Mladostaši u Veslačkoj, a miješana ekipa na Jarunu. Nažalost još nema zajedničkih treninga, ali se nadamo da će se uskoro moći ponovo trenirati.  

 

 

Više

Martin i Valent Sinković su još jednom najbolja posada u izboru HOO-a.

Čestitamo!

Više

Upravni odbor je na sastanku 15. prosinca 2020. za glavnu tajnicu izabrao Tajanu Nosić. Zahvaljujemo se dosadašnjem glavnom tajniku Ivici Filipoviću, a novoj tajnici želimo uspješan rad.

Više

Martin Sinković postavio novi svjetski rekord na 6 km na ergometru!

Rezultati

 

Više

Na daljinskoj regati,od naših najbolje rezultate ostvarili su Martin Sinković u samcu za seniore, koji je došao prvi ispred Damira Martina i od sljedeće godine juniorski dvojac bez kormilara Matej Galić i Karlo Hašperger. 

Rezultati.

Više

24. studenog 2020., u 78. godini života umro je naš veslač 

Zlatko Smoljan

prvi štroker posade osmerca podmladka Mladosti koji je od 1961. do 1965. godine pobjeđivao na svim domaćim regatama.

Više

Imamo puno novih vijesti: Školu veslanja od sutra vodi Valentina Plejić, aktiviramo studentsku sekciju, imamo dva nova člana,  dva nova čamca, četverac i dvojace bez, a konačno je počela i gradnja vanjskih stepenica. 

 

Više

OSMERCI NA SAVI

Do starta se broj posada smanjio na osam, ali se regata održala.
 
Zbirni rezultati i to po stvarnim izveslanim vremenima i hednikepu su pod VIŠE.  

 

Više

Martin i Valent su osvojili još jednu medalju. Čestitamo!

Marko Ukropina, Anton Lončarić, Patrik Lončarić i Ivan Piton su u odličnoj utrci B finala zauzeli 3. mjesto.

Više

Braća Kostelić su se u ponedjeljak uputili do Bremena po novu prikolicu i u srijedu su je doveli na Jarun. Spremni smo za nova putovanja na regate kojih će nadamo se biti više nego ove godine.

 

Više

Čestitamo Roku na brončanoj medalji, a našima, Reini, Matejui Karlu na odličnim rezultatima pogotovo što su kakoo juniori B nastupali za juniore A. 

Rezultati  

Više

Završeno je još jedno HVP. Brojnije seniorke i seniori Trešnjevke ostvarili su prednost prije posljednje utrke te je ukupna pobjeda je pripala Trešnjevci. 

Više

U subotu 29. kolovoza održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba na kojem su se isprobavale kombinacije za HVP, ali i neke za Europsko prvenstvo za juniore. 

Rezultati

Više

 

Za mlade je ljetni odmor završio i počelo se sa pripremama za HVP, a za neke i za EP. Braća Sinković su bez prekida trenirala, na Peruči, zatim na Jarunu, a sada su ponovo na Peruči. 

 

Video s Peruče 1, 2 i 3.

Više

Počeo je ljetnji odmor i traje do 5. kolovoza. Oni koji su još u Zagrebu jučer su se družili u klubu. Odmor ne znači da se ne trenira, ali ne intenzivno i nije obvezno pod nadzorom trenera.

Više

Dok braća Sinković odrađuju prve pripreme za Europsko prvenstvo i u Zagrebu se radi.

Više

 

I drugi dan je bio uspješan za Mladost. 

Rezultati subota. Rezultati nedjelja.

Više

Konačno možemo pisati o uobičajenim temama i nadamo se da će sponovo širenje virusa smiriti. Trenutno je grupa seniorki i seniora iz Zagreba i Osijeka na pripremama na Peruči. 

Više


Na Jarunu je sa dva i pol mjeseca zakašnjenja održana daljinska regata. Korona je ostavila traga, seniori su se razrijedili, samo oni najuporniji su održali dobru razinu. Uz siguran nastup braće Sinković treba pohvaliti mlade juniore B Karla Hašpergera i Mateja Galića koji su među hrvatskim posadama pobijedili u dvojcu bez za juniore A i Reinu Rimbaldo koja je kao prva godina juniorki B bila druga među hrvatskim samcima za juniorke A. Sven Banović i Nikola Kontrec su odlično odveslali dvojac na pariće za juniore B. Ostale utrke još traju.

Rezultati

Više

 

Nakon što je zbog pandemije Skupština odgođena, jučer smo ju uspješno obavili. 

 

Više

Prije dolaska u klub pročitajte Preporuku i tekst pod VIŠE.
 
Više

Juniorske pripreme u trajanju od osam dana odrzane su u Skradinu od 28. 2. do 7. 3. Od naših su bile djevojke Reina Rimbaldo, Elena Grnčarovski i Magdalena Šeketa s trenerom Mariom Jankovićem te Marin Smoljanović s trenerom Tonijem Urlićem.
 
Više

U subotu smo uredili okoliš kluba i pripremili prostor za izgradnju vanjskog stubišta. Okupilo se nešto više od polovice članova kluba koji su za četiri sata dobro sredili okoliš. Kako je teren velik ostalo je posla za još jednu akciju uređenja. 

Hvala svima koji su sudjelovali.

Više

U VK Trešnjevci je održano natjecanje  8 x 1000 m na ergometrima na kojem su nastupili naši kadeti, Škola veslanja i studenti.

Rezultati

Više

HVP na ergometrima na 2000 m u Rijeci je već po običaju bilo odlično organizirano. 

Rezultati

Više

Čestitamo!

Cijeli članak možete pročitati u Večernjem listu.  

 

Više

Prošli tjedan je naš veteran Dubravko Skračić nakon dvije godine dobro planiranih treninga postavio tri svjetska rekorda na pomičnim ergometrima za kategoriju 60 - 69 godina. Prvo je odveslao 100 m, a zatim 500 m. Usput je postavio i rekord na 1 minutu. 

Više

Braća Sinković u društvu braće Lončarić i dvojca na pariće Luka Baričević i Matej Metković odrađuju prve pripreme u olimpisjkoj godini. 

Više

U subotu 25. siječnja 2020. održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba na veslačkim ergometrima. Naše veslačice i veslači su bili odlični. Martin Sinković je postavio rekord Hrvatske. I ostali su bili vrlo dobri.

Rezultati

Više

 

Jutros je održana utrka naših veslača na skijama. Rezultate će o objaviti navečer, ali fotografije objavljujemo odmah.

 

Više

Počele su dodjele nagrada, prvo u Gradu Zagrebu. Peti put zaredom (od kada postoji ta kategorija) najbolji par / posada su Martin i Valent, a najbolji trener u 2019. godini je Nikola. 

Sportske novosti 

Više

U subotu ujutro Brale je testirao seniorke i seniore. Padali su rekordi, a zamalo je Martin srušio i svoj apsolutni svjetski rekord, ali ije postavio svjetski rekord za kategoriju 30-39 godina

Više

Martin i Valent su najbolja veslačka muška posada u svijetu u 2019!

 

Više

Na ovogodišnjem SilverSkiffu ponovo je pobijedio Martin Sinković, ukupno četvrti puta, treći za redom. Valent je bio treći ukupno, ali drugi za teške seniore. 

 

Rezultati.

Više

Na daljinskoj regati ove godine se okretanje računalo u ukupno vrijeme, a puhao je i vjetar dosta promjenjivog intenziteta, tako da rezultati nisu potpuno usporedivi. 

Rezultati

Više

 

5. regata Osmerci na Savi  uspješno je završena po savršenom vremenu uz novi rekord staze. 

 

Više

Mario Filipi, naš veslač, svojevremeno prvak svijeta u juniorskom dvojcu s kormilarom, invalid Domovinskog rata, okušao se i kao pisac i kao izvođač monodrame "Kako glumiti normalnog čovjeka".
17. listopada možemo ju pogledati u Vidri u 20h.    
 
Više

Na jezeru Velence na pola puta između Balatona i Budimpešte održao se ovogodišnji Masters. Organizacija i vrijeme su bili odlični. Nastupili smo s puno natjecatelja, sedmi smo klub po prijavama. Nastupilo je ukupno 5070 posada iz 723 kluba (Regatta Central). Rezultattski smo prošli lošije od broja prijava jer su mnogi naši veslači veslali u kombiniranim posadama koje se ne računaju u bodovanju klubova. Medalje su osvojili Miha, Šiki, Kerim, Vlado, Darko, Vujo, Lola, Stipe i oba Gorana te mnogi drugi iz drugih hrvatskih klubova. Svi koji su nastupili zaslužuju veliki pljesak i čestitke. 

 
Više

Sveučilišno europsko prvenstvo održalo se u Švedskoj u studentskom gradu Jönköping. Vrijeme nam nije bilo povoljno zbog jakog vjetra i velikih valova, a sunce i kisa izmjenjivalo se svako malo. Konkurencija je bila jaka, zato su naše posade imale odlične trke.

Više

U Pagu se 20. rujna održalo finale Hrvatskog veslačkog kupa. Nastupili smo u svim kategorijama i ostvarili ukupnu pobjedu. Nedjeljna utrka osmeraca je zbog vjetra i valova prekinuta.

 

Više

Proslava osvajanja zlatne medaje

Već po običaju, nakon Svjetskog prvenstva u klubu smo proslavili zlatnu medalju, pogledali utrku uz komentar braće i Nikole i zatim se družili, neki i do kasno u noć. Hvala svim prijateljima i članovima kluba koji su nam se pridružili u slavlju! Očekujemo slično druženje i sljedeće godine!

Snimku utrke s komentarima na engleskom jeziku pogledajte ovdje, a s komentarima Marka Banovića na hrvatskom jeziku, ovdje! Fotografije Darka Zibara s klupske proslave pogledajte ovdje a tu su i poveznice na dvije snimke, snimka s proslave, i intervju s Nikolom Bralićem i novosti.

Više

Veteranska veslačka liga Zagreb 2019. - četvrto kolo rezultati i fotografije

Više

Ponovo svjetski prvaci!

Trinaesta seniorska medalja za redom za Martina i Valenta Sinkovića osvojena je u izvrsnoj utrci.

Rezultati

Više

Malobrojna ekipa koja je još u Zagrebu pojačana s Borisom koji se vratio na tjedan dana kako bi trenirao odlučila je pripremiti kardio za bojanje zidova. Nije ih omela niti vrućina te su dobili veliki plus na popisu sudjelovanja u akcijama kluba. 

Više

Dok većina odmara od veslačkog treninga braća Sinković s Bralićem  na Peruči bruse formu za Svjetsko prvenstvo.

Više

Svjetski kup, Rotterdam


Na trećoj regati Svjetskog kupa u Rotterdamu nastupaju 1xSM, 2-SM, 1xLSM, 4-SŽ i 2-SŽ (Popis s imenima).

Od svih posada jedino je Damir Martin u samcu uspio ući u finale. i osvojiti medalju.

Martin i Valent Sinković su nakon dobro odveslane kvalifikacijske utrke odustali jer je u zagrijavanju za polufinale Martin osjetio mučninu. Nadamo se da se radi samo o virozi. 

Rezultati

← Fotografija s www.worldroving.com

Više

Uz pratnju i navijanje roditelja, trenera, seniora i uprave s bicikala i tribina nastavila se berba medalja, a neki su i nadmašili očekivanja. Pobjednici smo za za mlađe juniore, a na kraju niti ukupna pobjeda nije bila daleko. 

Više

U subotu 22. lipnja 2019. na jezeru Sabljaci kraj Ogulinu se održala 4. regata veslačkog kupa Miljenko Finderle i 26. regata Sabljaci. Nastupili smo s velikim brojem veslača u svim kategorijama.

Više

Dobri nastupi Mladostašica i Mladostaša na 64. međunarodnoj regati na Bledu.

 

Više

EP 2019., Luzern

Čestitamo!

Još jedna savršena utrka. 

Više

U subotu je nakon treninga na Jarunu bilo organizirano čišćenje okoliša u Veslačkoj. 

Više

Na prvoj regati Svjetskog kupa, Damir Martin je bio prvi, Martin i Valent Sinković su drugi, Luka Radonić treći, a četverac bez kormilara četvrti.

 

 
Više

U Beču je 17. 5. održana završna regata Capital Cupa za ovu godinu. U Zagrebu su mladi veslali još jednu regatu Kupa Miljenka Finderlea, a u nedjelju InterCity regatu.

Više

Veteranska veslačka liga Zagreb 2019. - rezultati prvog i najava drugog kola

Više

U Vukovaru je u organizaciji HVK Vukovar održana 16. regata Sv. Filipa i Jakova, u Münchenu juniorska međunarodna regata. Na obje su bili dobri rezultati naših. 

Više

Na sjednici Upravnog odbora HAVK Mladost održanoj 30. 4., na prijedlog dosadašnjeg predsjednika Srđana Podvorca, Ninoslav Saraga je izabran za novog predsjednika Stručnog odbora.

Više

Hrvatsko veslačko prvenstvo

Četitke Trešnjevci na ukupnoj pobjedi, a Mladostašicama i Mladostašima na odličnim utrkama i osvojena četiri prva mjesta u 2x, 2-, 4- i 8+! 

 

Rezultati utrka i bodovanje

Više

Drugi dan regate vrijeme je bilo bolje, ali ne toliko da se pojavi masa šetača. Rezultati su slični jučerašnjim. Svi su mogli vidjeti u kakvoj su formi na početku sezone. Nažalost osjetilo se da je regata slabija nego prethodnih godina.

Više

Na trećoj regati Capital Cupa u Budimpešti nastupili su Mladostašice, Mladostaši i još nekoliko osmeraca iz Hrvatske. U isto vrijeme je u Puli bila regata Kupa Miljenka Finderlea. 

Više

Uspješno je odrađena prva regata na dva kilometra, a treneri će napisati komentare trka.

 

Rezultati  

Više

28. ožujka držana je redovna skupština kluba. Prema Statutu izvještaje su dali predsjednik (i predsjednik Stručnog odbora), Nadzorni odbor i Disciplinski odbor. Predočen je i  financijski izvještaj za 2018. godinu. Svi izvještaji su prihvaćeni bez primjedbi.

Više

Ove godine naša Škola veslanja već je u ožujku na Jarunu. Trener kaže da je bilo vrhunski, nadamo se da su i polaznici zadovoljni.

 

Više

Danas je u klubu bila još jedna akcija. Ovaj put pozvani su samo veterani na čišćenje i servis ergometara. Hvala svima na sudjelovanju! 

Više

U subotu smo uredili okoliš kluba i pripremili prostor za izgradnju vanjskog stubišta. Okupilo se nešto više od polovice članova kluba koji su za četiri sata dobro sredili okoliš. Hvala svima koji su sudjelovali.

 

Više

Danas je na Jarunu po prohladnom vremenu i sjevernom vjetru održana daljinska regata. Nastupili smo masovno i uglavnom se dobro veslalo. Dva dobra mlađa juniora su nekoliko dana izvan treninga, četvero iz seniorskog pogona su na pripremama, a ostali su nastupili. Rezultati su očekvani.

Pohvaljujemo organizatore na brzoj objavi rezultata.

Rezultati 

 

Više

Dok su seniori na pripremama ostatak natjecatelja je u Zagrebu čistio hangar, a polaznici Škole veslanja trčali su kros.

 

Više

U Ljubljani, 1. ožujka, u 74. godini života umro je

Nenad Pataky 

član osmerca podmladka Mladosti, koji je od 1961. do 1965. godine pobjeđivao na svim regatama. Poduzetan, svestran, hrabar, kako u sportu tako i u životu, bio je omiljen i rado viđen od svih koji smo ga poznavali.

Nenadov sprovod bit će u Ljubljani, u četvrtak, 7.3. u 11.30 na groblju Žale, kapela svetog Antuna.

Više

Ekipno prvenstvo Zagreba na veslačkim ergometrima za kadete 8x1000 m i Ekipno prvenstvo Sveučilišta u Zagrebu 8x1000 m

23. 2., nastupili smo na posljednjem natjecanju na ergometrima.
 
Više

U reportaži koju je u našem klubu snimila Sportska televizija braća Sinković su pružila podršku udruzi Class by Class. Vidi https://www.youtube.com/watch?v=vN9F90L3jzM , a više o udruzi vidi https://www.classbyclass.hr  

Više

Odlično organizirano prvenstvo Hrvatske na 2 km na ergometrima. Martin je prvi za seniore, Valent drugi, a Tomislav Šain četvrti iza Davida Šaina. Valentina je prava za A seniorke, Reina Rimbaldo za kadetkinje, a Ivan Augustinov drugi za juniore B. Rezultati

Više

U klubu se redovito trenira i svi se spremaju za nastup na ergometrima u Rijeci 9. veljače. Veslači su uglavnom zdravi i nastupit ćemo u najjačem sastavu s braćom Sinković na čelu.  

 

Više

U Domu odbojke na Mladosti danas prije podne održano je Prvenstvo Zagreba na ergometrima na 6000 m. 

Rezultati

Više

Veslački duatlon organiziran u suradnji sa VK Trešnjevka donio je zanimljivo natjecanje za početnike u školi veslanja.

Zahvaljujemo se ovim putem trenerima iz VK Trešnjevke na suradnji i njihovim početnicima na sudjelovanju.

Više

U subotu  12. 1. 2018.10 sati održana je mladostaška utrka na skijaškom trčanju na15 km. Prema očekivanju najbolji je bio Valent Sinković, drugi Tomislav Šain, a treći Dominik Šutalo. Valentina je bila prva među djevojkama, a pobijedila je i većinu seniora. 

Više

Održana je i Skupština VSZ-a, a nakon Skupšrtine na druženju Veslači veslačima podijeljene su nagarade i priznanja najboljim sportašicama, sportašima, trenerima i sportskim djelatnicima. 

Više

Održan je izbor najuspješniijh sportašica i sportaša 2018. godine Hrvatskog olimpijskog odbora. U kategoriji štafeta, parova i posada najbolji su Martin i Valent Sinković.

Više

U četvrtak 13. prosinca održana je Skupština kluba s glavnom temom, koja je ujedno zakonska obaveza, usvajanjem financijskog plana. Uz to smo obavijestili članove Skupštine o povećanju proračuna za 2018. te o stanju postupaka za uređenje kluba. Sve je usvojeno bez primjedbi, a nakon Skupštine članovi su se družili uz domijenak. Glavna Skupština s izvješatjima, nagradama i planom rada za 2019. biti će u ožujku. 

Više

Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani Martinovka u subotu, 15. 12. 2018. s početkom u 10h.

Pozivamo naše seniore i veterane da se prijave. Kako ovo natjecanje nije u kalendaru HVS-a prijavljuje se osobno.

Više

 

U prošla dva tjedna postupno se odveslao test na 6 km. Prvo su veslali Valentina, Baričević, Soldo i Šain, jer im je trebala provjera prije priprema, zatim su se priključili i ostali. Za sad imamo samo rezultate seniora, a ostale ćemo dodati ubrzo. Izveslano je dosta najboljih rezultata što je znak da se jesenas dobro radilo.

 

Klupski rezultati (ima onih koji nisu navedni u HVS-ovom popisu).

HVS-ov zbirni popis.

Više

U organizaciji HOO-a 28. i 29. studenog održan je Godišnji kongres trenera. Jedan od predavača bio je i Nikola Bralić a s njim su na plenarnoj sjednici bili i Valent i Martin Sinković. Ovaj put tema je bila Motivacija kao faktor uspjeha vrhunskih sportaša. 

Više

Sve generacije HAVK Mladosti predvođene školom veslanja, na cjelodnevnom druženju uz zabavan plivački trening. Preko 60 polaznika je obilježilo ovaj izlet te se nadamo da su sve svi i zabavili. 

 

Više

U utorak, 13. studenog, u 83. godini života, umro je naš dugogodišnji član, veslač, rekreativac, član uprave, klupski odvjetnik

  Vladimir Bašic

 

Više

U Torinu je ovaj vikend, 10. i 11. 11. 2018. trebala biti održana najveća regata samaca (700!) SilverSkiff . Nažalost zbog mogućih neugodnosti zbog plutanja stabala i granja, visokog vodostaja i loše prognoze organizatori su u zadnji čas otkazali regatu. 

Više

U petak, 2. 11. , uoči međunarodne daljinske regate, proslavljena je pobjeda braće Sinkovića na SP, a u utorak, 6. 11., 115. obljetnica djelovanja HAŠK-a.

Više

U Zagrebu, 1. studenog, u 74. godini preminuo je naš veslač

mr. sc. Mihael Buković - Mišo 

Veslao je u osmercu podmlatka Mladosti, koji je od 1961. do 1965. godine pobjedio gotovo na svim regatama na kojima je nastupio. Za seniore je veslao u dvojcu bez kormilara.

Posljednji ispraćaj biti će na Krematoriju u srijedu 7.11.2018. u 12:50.

 

Više

27. i 28. 10. prije podne održana je daljinska regata na Jarunu. Prvi dan nastupali su seniori/ke i juniori/ke, a u nedjelju prvo veterani, a zatim juniori i juniorke B te potencijalni reprezentativci u dvojcima i dublovima.

Rezultati - subota. Rezultati - nedjelja. 

U subotu je nakon daljinske održan 26. susret osmeraca studenata strojarstva i brodogranje (s gostima). Regata je bila odlično organizirana, a nakon utrka nastavilo se s druženjem na domjenjku.

Rezultati

Više

Braća Sinković su umjesto u Zagrebu veslali na Armadacup skiff, duljinskoj regati samaca. Valent je bio 4., a Martin 6. Ujutro se veslala sprint utrka u kojoj su pobijedili Valent i Mirka Knapkova. Više detalja kad se braća vrate s puta. Veslalo se na jezeru Vohlen, a duljina staze je bila 9 km s nekolilko zavoja i plićina.

 

 

Više

Preminuo je naš dugogodišnji veslač, trener, tehnički referent, počasni član, reprezentativac, olimpijac, jedna od legendi našeg kluba i hrvatskog veslanja.

dr. sc. Nikola Čupin

Više


U utorak, 9. listopada 2018., u 77. godini života, umro je naš veslač, doktor primarius

  

Zdravko Anzulović - Hanza

  

Pogreb dragog pokojnika bit će u ponedjeljak 15. 10. 2018. u 11.40 sati na groblju Mirogoj. Sveta misa zadušnica služit će se istog dana u 17.30 sati u crkvi Majke Božje Lurdske.

Više

Grupa seniora i trenera uređuje veslaonicu. Ljetos je uočeno da veslaonica propušta te smo pozvali stručnjake iz Sike koji su nam preporučili postupak i poklonili materijal. Najteži i najprašnjaviji dio odradili su veslači. Tko je radio pogledajte pod VIŠE. 

Više


U Ljubljani je održana revijalna sprint regata za kraj sezone u Sloveniji. Nastupili smo s juniorskim osmercem kombinacija juniora A s Martom. 

 

Više

Na Pagu se u subotu održala završna regata finala kupova, a u nedjelju su osmerci veslali od Zrča do Novalje. Čestitamo mladima na osvojenom Kupu!

Više možete pročitati na stranici veslanje.hr 

Više


Zlato i u dvojcu bez!

 

Čestitamo!

 

Dvojac na pariće vesla C finale u nedjelju u 8:54.

Statrtne liste i rezultati 

Više

Odličan odziv na uređenje kluba i okoliša.
 
 
Više

Na Peruči su posljednje pripreme pred SP za seniore. Na pripremama su dvojac bez braća Sinković i dva Luke, Radonić i Baričević u dvojcu na pariće, a njih trenira Krešimir Petrović.

Više

Braća Sinković su prvaci Europe i u dvojcu bez kormilara!

Nije bilo lagano, ali su na kraju odličnim finišem prešli do tada vodeće Francuze. Odmah nakon utrke krenuli su u Zagreb, a za nekoliko dana putuju u straru bazu za kovanje medalja, na Peruču. Utrku možete pogledati  na worldrowing.com. Damir Martin je u C finalu bio treći, a, a zatim u 12:15 u finalu lakih samaca Luka Radonić je bio peti. Rezultati

 ← Fotografije Zdravka Gajšaka

Više


Ove godine na Euro Mastersu u Münchenu nastupili su veterani iz Jadrana iz Rijeke, Jaruna, Mladosti, Mornara, Trešnjevke i Zagreba u klupskim, međuklupskim i međunarodnim posadama. Bilo je dobrih utrka ali osvojene su samo dvije medalje 2x  Vojin Tatić i Rikardo Grzunov te Goran Nuskern u 1x u utrci u grupi i u finalu u Munich Masters Trophy. Četverac sa Mladost/Zagreb je za koju stotinku izgubio medalju, a drugi je bio i Mornarevac 

Službena stranica https://regatta.de/. 

Snimci svih utrka otvaraju se klikom na gumb Lifestream öffnen.

 

Više

Održana Treća veteranska regata Zagreb

Više

Na 3.Svjetskog kupa Luka je u finalu je bio dličan četvrti, a dvojac Karlo Udovičić (umjesto ozljeđenog Martina) i Valent Sinković 8. Drugi dvojac Ivan Piton i Karlo Udovičić bio je šesti u C finalu.

← Fotografija s www.worldrowing.com

Više

Braća Sinković su pobijedili u Henley-u s rekordom regate! 

Više

Kadetkinje i kadeti su najbolji na HVP. Čestitamo! I ostali su bili dobri, pogotovo 4x juniora B u subotu, a i juniori su nešto bolji nego prošle godine. 

Rezultati

Više

Škola veslanja, kadeti i mlađi juniori su na pripremama u Skradinu. Prvih dana je bilo problema s burom, ali sada se stanje smirilo. Društvo trenira i dobro se zabavlja. 

Više

Druga Veteranska regata Zagreb 2018.

Više

Na drugoj regati ovogodišnjeg Svjetskog kupa u Ottensheimu u Austriji Sinkovići su bili drugi iza posade Češke. RezultatiSnimke utrka

Više

Prva Veteranska regata Zagreb 2018.

Više

Valentinine dvije pobjede i nekoliko dobrih plasmana mladostaša na Bledu.

Nedjelja - pojedinačni i subota - pojedinačni rezultati. Fotogalerija

Više

U subotu i nedjelju održava se tradicionalna Jumbo regata u organizaciji VK Jarun. Nastupa se u svim kategorijama, a kako je ovo ipak najveća veteranska regata ima i dosta raspisanih utrka za veterane. 

Više

Prva pobjeda Sinkovića u Svjetskom kupu u dvojcu bez!

Luka Baričević i Tomislav Šain u četvercu bez s Ivanom Pitonom i Karlom Udovičićem bili su 4. u C finalu. Rezultati.   Video utrke.

Više

u Veneciji je u nedjelju održana 44. Vogalonga, vožnja kanalima isključivo u čamcima na vesla. Već tradicionalno nastupaju i naše članice i članovi, uglavnom u gigovima. Za sada samo nekoliko fotografija skinutih s Facebooka, a utiske će napisati sudionici. 

Više

U subotu 19. 5. na Bledskom jezeru održana je regata za mlađe kategorije (kadeti i mlađi juniori) i veterane.  Mladost je kući donijela pehar ukupnog bobjednika s osvojenih 160 bodova ispred Ljubljanice (159) i domaćina Bleda (138). Rezultati mladi i veterani.

Više

12. i 13. svibnja 2018. u Zagrebu se održala 26. Inter City regata, Otvoreno prvenstvo Zagreba i 4. regata VKMF. Nastupili smo kompletni i ostvarili najbolje rezultate u kadetima i seniorima. Uz braću Sinković u dvojcu najbolji rezultat ostvarila je Valentina Plejić u samcu. Rezultati oba dana.

Više

U Beču je regatom Wienerachter završio ovogodišnji Capital Cup. Ukupni pobjednik kupa je osmerac University of Vienna, a naš Mladost 8+Mix D je ukupno treći. 

Rezultati

Više

U subotu, 5. svibnja 2018. održana je 3. regata Veslačkog kupa Miljenka Finderlea i 15. regata sv. Filipa i Jakova u organizaciji VSZ-a i HVKV-a. Veslalo se u svim dobnim skupinama u 29 utrke. Mladost je nastupila s manjim brojem veslača od uobičajenog, no isto vrijedi za većinu klubova. Rezultati.

Više


U nedjelju ujutro seniori su imali relaksacijski trening na nogometu, dok je dvojac Srđan i Nikola  potpomognut snimateljem ispekao meso. Nešto prije podne okupilo se društvo seniora, nešto veterana i ostalih članova kluba na druženju u hladu na terenu uz klub.  

Više

Na HVP za seniore imamo tri prva mjesta u dvojcu bez, četvercu bez i osmercu. Za ukupnu pobjedu nedostajalo nam je manje od 3 boda za koliko nas je pretekla Trešnjevka.

 

Više

U subotu i nedjelju Mladostaši su nastupali na regati Croatia Open, najvećoj regati u Hrvatskoj. 

Rezultati, Darkov video.

Više

U subotu 7. 4. održana je 2. kup regata. Po sunčanom vremenu i mirnom moru u idealnim uvjetima nastupilo je 8 kadetskih posada. U ukupnom poretku osvojili smo treće mjest iza Trešnjevke i  domaćina VK Pule.

  

Više

U subotu je u poluzimskim uvjetima držana 1. regata ovogodišnjeg kupa. Uz veslačice i veslače iz Zagreba nastupili su klubovi Primorja i Istre.

RezultatiBodovanje

Više

U četvrtak 15. ožujka održana je izborna Skupština HAVK Mladost. Dva kandidata Goran Nuskern i Darko Mikšić predstavila su svoje programe rada, a za predsjednika je ponovo izabran Goran Nuskern. Novi/stari predsjednik Skupštine je Nenad Mikulić.

Više

Na EP za juniore u četvercu s kormilarom nastupio je naš Hrvoje Vrdoljak i zauzo 7. mjesto.

Više

U ponedjeljak, 12.3.2018., nakon duge i teške bolesti, u 76. godini života, preminuo je naš veslač i trener  Nikola Čorak - Niđo

Posljednji ispraćaj bit će u petak, 16. ožujka 2018., u 10h u krematoriju na Mirogoju.

Više

Drugi tjedan priprema na kanalu između mora i Pise je u tijeku. Braća su nakupila dosta kilometara i polako ujednačavaju zaveslaj.

 

Više

Ergometri 8 x 1000 m za kadete i studente


Kadeti Mladosti odlični!

Više

Na pripreme u Zaton/Vodice otišlo je osam seniora i dvije veslačice, dok su ostali juniori pripreme odradili u Zagrebu. Braća nisu išla u Zaton jer ih čeka dva tjedna priprema u Italiji. Zbog lošeg vremena nije održana daljinska regata.

Više

U Rijeci je 17. 2. 2018. održano otvoreno prvenstvo Hrvatske na veslačkim ergometrima na 2000 m Croatian Indoors 2018.  Mladostaši su bili odlični, pogotovo seniori, mlađi juniori, kadetkinje i kadeti. Rezultati

Više

Nakon višegodišnjih prirpema i pokušaja Olimpijska akademija je u suradnji s HVS-om, a uz najveću podršku naših članova (Nuskern, Bralić) organizirala školovanje za instruktore veslanja. Od listopada do pred kraj prosinca održavala su se predavanja i vježbe za ukupno 22 polaznika i dvije polaznice iz Hrvatske. Predavači općeg dijela bili su profesori s Kineziološkog fakulteta, a veslački dio su odradili Nikola Bralić, Dragan Vujović, Goran Fruk i Goran Nuskern. Naši članovi koji su završili školovanje su Marko Banović, Marijan Filipović, Krešimir Kavčić, Branko Markota, Lucija Nuskern Karajica, Goran Nuskern i Matija Sudić. 

Više

U Domu odbojke na Savi održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba na ergometrima. Mladostaški seniori su odnijeli prva tri mjesta u apsolutnom poretku, a vidljiv je i naš napredak u mlađim juniorima. 

Rezultati

Više

Četrnaestu zimu dolazimo na isto mjesto i uvijek se vraćamo zadovoljni. Ove zime je bilo i dosta snijega, staze su kao i obično odlične, a Mladostašima su se pridružili Trešnjevčani/ke i Iktusovci.

 

Više


Nakon prošlotjednih domjenaka, skupština i izbora za najbolje sportaše, zadnji tjedan stare godine prolazi radno. 

Škola veslanja i kadeti su pobjednici tradicionalnog Božićnog malonogometnog turnira 

Više

Nakon što su u trećoj disciplini osvojili osmu uzastopnu medalju sa SP i OI, Martin i Valent Sinković i ove godine su proglašeni najboljima u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora u kategoriji sportskog para, štafete ili posade. Očekujemo nastavak niza i u 2018.

Više

U četvrtak 14. prosinca održana je Skupština s jednom točkom na koju nas obavezuje Zakon o udrugama - usvajanje financijskog plana za 2018. godinu. 

Više

U srijedu 13. 12. proglašeni su najbolji sportaši Zagreba u 2017. godini, a najbolja ekipa je dvojac bez kormilara Martin i Valent Sinković. U petak je održano druženje Veslači veslačima, a u subotu 16. 12. održano je i Vijeće klubova na Jarunu. 

Više

Danas je Martin Sinković izveslao svjetski rekord na 6000 m na ergometru - 17:57,3.

Prvo je jučer Valent odlično odveslao u Splitu, a danas je ostatak seniora imao testiranje u klubu. Rezultati su dobri (VIŠE).

Više

Nikola Bralić vodi seminar za Brazilske trenere

Na prijedlog Brazilskog veslačkog saveza, a u organizaciji Brazilskog olimpijskog odbora, Nikola Bralić ovaj tjedan vodi trenerski seminar u Riu. 

Više

Na Jarunu je održana daljinska jesenska regata, prva provjera za novu sezonu. Ovaj puta nastupili su i veslači iz Dalamacije. 

Rezultati

Više

Martin Sinković je ponovo pobijedio na daljinskoj regati Silver Skiff. Valent je bio drugi, samo 6 s iza Martina, a Martinu je nedostajalo manje od sekunde do rekorda staze koji drži Mahe Drysdale. I ostali su bili dobri, posebno Luka Baričević i Zvonimir Soldo. Rezultati

Više

Po prekrasnom vremenu održana je treća regata Osmerci na Savi. Apsolutno najbrža posada bila je posada Mladost seniori, s rekordom staze od 14:50,60.
 
Više

3. studenoga 2018.

Održana je i četvrta regata Osmerci na Savi. Nastupilo je 30 osmerca iz Austrije, Madžarske, Slovenije, Italije, Engleske, Srbije i Hrvatske. Zbog nepovoljnih uvjeta na Savi, regata je održana na Jarunu. Najbrži osmerac bio je seniorski osmerac Trešnjevke, ispred seniorskog osmerca Mladosti.  Bilo je dobro vrijeme i još bolje raspoloženje natjecatelja. Hvala svima koji su nastupili.  Vidimo se ponovo za godinu dana, nadamo se u još većem broju.

Više

Na prvoj regati Capital Cupa - Head of Prague održanoj u Pragu nastupila su dva naša osmerca, seniorski i Mix. 

U isto vrijeme je u Karlovcu bio susret Zagreb - Trst u kojem je sudjelovalo i nekoliko mladim Mladostašica i Mladostaša.

Više

Na Pagu je u nedjelju održana regata finala dvaju kupova. Nastupili su naši najmlađi natjecatelji s treneromm Mariom Jankovićem i osvojili ukupno drugo mjesto. Čestitamo!

 

 

Više

Nakon posljednje ragte Kupa Miljenka Finderlea zadržali smo vodstvo ispred Trešnjevke te smo drugu godnu za redom pobjednici.

Čestitamo svim mladim Mladostašima koji su ostvarili ovaj lijep rezultat!

Bodovanje.

Više

Valent i Martin su osvojili srebro u dvojcu bez na SP !

Rezultati.

Više

U subotu je veća grupa mladih veslačica i veslača nastupila u Mariboru. Regata se održavala bez prednatjecanja tako da smo nastupili u puno grupa i osvojeno je dosta medalja. 

 

Više

Posljednji trening na vodi je gotov. Brale je zadovoljan, a to znači da se mogu očekivati dobre utrke dvojca. U kakvom stanju su samci Luka i Damir vidjet ćemo nakon prvih utrka.

Ostatak seniora je doslovno udarnički odradio malo preuređenje kardio fitnessa, a iako ujutro rano lete za Floridu pomogli su i Brale i Valent. U tijeku je roštiljanje.

Mladi u nedjelju idu na regatu u Maribor. Bit će i fotografija jer web master vuče čamce, a baterije za fotoaparat se pune.

Više

Na najvećem ikad održanom Mastersu nastupila je i poveća skupina veteranki i veterana Mladosti, a iako to na Mastersu nije najvažnije, ostvareni su i najbolji rezultati. Još se sređuju dojmovi, zbrajaju medalje i prikupljaju fotografije tako da ćemo detalje napisati za dan dva.

Više

U nedjelju 27.8.2017 održana 6. Veteranska regata Zagreb

U prilogu Rezultati

Više

Braća Sinković spremaju se na odlazak na posljednje pripreme na Peruči. U Zagrebu su se dva tjedna provjeravale brzine, a sada slijedi zadnji ciklus priprema s većim obimom. Tjekom dosadašnjih priprema odrađeno je skoro sve što je planirano. Nakon povratka ostaje još tjedan dana poliranja zaveslaja na regatnim brzinama i odlazak na Floridu na SP. 

Većina ostalih seniora već trenira nakon ljetnog odmora. Tu su Luka Radonić koji također ide na SP te Soldo, Šain, Matić, Marko i Luka Pap, Banović, Ukropina. Uskoro ćemo formirati osmerac za daljinske regate u jesen.

Više

Održana je u  subotu 12.8.2017 u prilogu REZULTATI

U nedjelju 27.8.2017 održati će se 6. VRZ 2017, zadnja provjera prije Bleda. Pridružite nam se :-)

Za detalje o prijavama vidi na

Više

SP U23, Plovdiv, 22. 7. 2017.

 

Luka i Mato u A finalu!

Teuti i Valentini A finale izmaklo za manje od sekunde.

 

Raspored i rezultati.

Više

U ponedjeljak, 10. srpnja 2017 u 89. godini, nakon duge i teške bplesti, umro je naš počasni član, veslački olimpijac iz Londona 1948., reprezentativac bivše  države u nogometu, ragbiju i studentskoj odbojci, dugogodišnji veslački sudac i sportski radnik, a nadasve srdačan i omiljen čovjek,

Miroslav Dubravčić - Žika

Posljednji ispraćaj održat će se u krematoriju na zagrebačkom Mirogoju u petak, 14. srpnja u 12:15 h.

Obitelji i brojnim prijateljima izražavamo iskrenu sućut!

Više

LUZERN - III. Svjetski kup

Braća Sinković osvojila su drugo mjesto u dvojcu bez Luzernu! 


Više

Zagreb - HVP

Reina Rimbaldo osvojila je jedino prvo mjesto Mladosti na HVP za mlade. Ema Gregić i Marta Kostelić bile su druge u 2xJŽB, kao i 4x kadeta u sastavu Timon Milin, Ivan Augustinov, Lovro Živković i Roko Krmpotić.

Više

U nedjelju 2.7.2017. održana je Četvrta veteranska regata Zagreb 2017. Masovnija od planiranog i u veslačkom dijelu i u druženju

Ovdje možete pogledati SLUŽBENE REZULTATE

Više


U subotu 24. 8. 2017. istovremeno se u Bakru održavala posljednja regata Kupa Miljenka Finderlea za 2017. godinu, a u Zagrebu su se veslale utrke za polaganje norme za izbor u U23 i juniorsku reprezentaciju.

Više

U Poznanu se veslaju utrke II. svjetskog kupa, a iz Hrvatske nastupa samo Damir Martin. Damir je nakon drugog mjesta u polufinalu osigurao sutrašnju finalnu utrku.

Ostali su na regati Kupa Miljenka Finderlea na Sabljacima, a veterani na Jarunu (sljedeća vijest). 

Više

62. međunarodna regata na Bledu

Odlično vrijeme, malo sporija staza u subotu i uglavnom dobri nastupi naših. Braća Sinković pobijedili su u prvoj utrci u dvojcu bez kormilara, a Valentina Plejić i Luka Baričević odlično su veslali u samcima. U nedjelju su Mato Brandt i Luka Baričević (HVK Vukovar) pobijedili u seniorskom dvojcu na pariće.

Rezultati:

subota: zbirni i pojedinačni rezultati

Više

Oba dana Jumbo regate protekla su u lijepim trkama unatoč stanju Jaruna. Nastupili smo bez dvije najbolje seniorske posade koje se spremaju za veće regate. Ostali imali priliku za dokazivanje i pripremu za sljedeće nastupe, na Bledu, a mladi na državnom prvenstvu u srpnju.

Više

Teuta je bila dvaput druga, a četverac i dvojac su veslali hendikep utrke s posadama reprezentacije Austrije.  

Rezultati 

 

Više

Damir Martin odličan drugi u finalu!

Luka je bio 4. u finalu B, a četverac 2. u finalu C.

 

Rezultati. Video utrka.

Više

Danas na Jarunu održana je regata prof. Jaroslava Laštovice.
Naše kadetkinje i kadeti ponovno su se pokazali uspješnima.
Nastupili smo sa 11 posada. Medaljama se okitilo čak 10 posada, a najviše je bilo zlatnih.

Čestitke svima!

Više

U utorak 16. 5. 2017. održana je premijera dokumentarnog filma '10 JAKIH' o putu Martina i Valenta do Olimpijskog zlata.

 

Više

EP za juniore

Ivana i Josipa Jurković, Bruna Milinović i Izabela Krakić pomele konkurenciju u 4-!

Četverac sa u sastavu Filip Frane Garma, Luka Gojanović-Rakić, Ante Ivan Grgić, Fabio Ipsa i kormilar Luka Balek u fotofinišu prvi!

Lorena i Arija odlično su odveslale svoju B finalnu utrku i završile 3., ukupno 9.  ... nastavite pod VIŠE.

Rezultati.

Više

Održana je Druga Veteranska regata Zagreb 2017. Uz velik broj interesantnih utrka i tradicionalno dobro druženje nakon regate.

 U prilogu su REZULTATI

 

Više

Mladostašice i Madostaši nastupili su u tri veteranske posade, mladi (mješano međuklupski) i stariji veterani te jedna mix posada. 

U jesen kreće nova sezona Capital Cupa regatom u Pragu. Naša regata Osmerci na Savi je druga po redu, 4. studenog. 

Više

U subotu  13. 5. prije podne na Jarunu je održano Otvoreno prvenstvo škola veslanja i kadeta Grada Zagreba.
Veslački klub Mladost je i ovog puta ostvario zapažene rezultate. Osvojili smo šest zlatnih, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju.

Više

U nedjelju predveče održana je Treća veteranska regata Zagreb. U prilogu REZULTATI v2 

Za izmjene pravila prijave i nastupanja ekipa vidi

Više


Svjetski kup, Beograd

Damir Martin je u jakom finišu osvojio drugo mjesto! Luka Radonić je šesti, neuobičajeno za njega zaostao je u posljednjih 500 m. Dvojac na pariće Luka Baričević i Mato Brandt (HVK Vukovar) bili su posljednji, 5. u B finalu.  I Valentina je bila 5. u B finalu. Rezultati.

U Münchenu su Mladostašice Marta Kostelić i Ema Gregić bile prve u svojoj skupini B juniorki u dvojcu na pariće. Rezultati. O MünchenuVukovaru pod VIŠE.

Više

U seniorskoj konkurenciji je bilo 14 utrka, a osvojili smo 7 prvih, tri druga i jedno šesto mjesto! Poveli smo s velikom prednošću prije nastavka za mlađe kategorije u srpnju. Zbirni rezultati i bodovanje

Više

22. i 23. travnja održat će se tri regate, - 3. Veslački kup Miljenka Finderlea, 13. regata Ekonomskog fakulteta i Inter City Regatta.To je zadnja provjera na Jarunu pred Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore sljedeći vikend. U kupu ćemo pokušati zadržati prednost u ukupnom poretku. Raspis i rezultati

Više

Za vikend je održana međunardona regata Croatia Open na kojoj je nastupilo podosta ljudi sa odličjima sa svjetske razine. Luka R., Martin, Valentina, Teuta i Luka B., pobjedama su predvodili naše veslačice i veslače. Rezultati.  Pogledajte intervjue Darka Zibara s veslačima i izbornikom!

Više

U Puli je održana regata Kupa Miljenka Finderlea. Pobjednici regate su domaćini, a malo iza njih je nepotpuna Mladost (bodovi i rezultati). U očekivanju izvještaja i fotografija s regate nekog od mladostaša, više o regati možete pročitati na stranici VK Istra.

Više

U subotu smo nastupili s tri osmerca, dva miksa i jednim muškim veteranskim na drugoj regati Capital Cup-a.

Rezultati.

Fotografije i još fotografija.

Više

U četvrtak 30. ožujka održana je redovna skupština Kluba. Prošla godina je bila sportski najuspješnija godina u 105 godina povijesti kluba, a i financijski stojimo dobro. Stoga su sva izvješća su pročitana i usvojena bez velike rasprave. Za ovu godinu planiramo nastaviti s vrhunskim međunarodnim sportskim rezultatima te očekujemo da se braći Sinković priključe Luka Radonić, Valentina, Teuta i Luka Baričević. Ostali seniori trebali bi ostvariti napredak kojim bi se plasirali u izbornu vrstu. Od svih ostalih očekujemo dobre nastupe na HVP i ostalim regatama. Već za mjesec dana pokušat ćemo ostavriti nedostižnu bodovnu prednost za sedmi po redu naslov najboljeg veslačkog kluba na HVP, te vrattiti naslov prvaka Hrvatske u osmercu za seniore. 

Više

26. 3. 2017.
Martin Sinković ispred Damira Martina!

Jučer je održana prva ovosenzonska regata na 2 km u Zagrebu. Ona služi kao uvod u sezonu i tu svi reprezentativci i potencijalni reprezentativci svoju kvalitetu pokazuju u skifovima i dvojcima.
Svi seniori i seniorke su se pokazali u samcima. Mladost nije imala svoga predstavnika u dvojcu (Valent je ozljeđen pa je Martin veslao skif). Uspješnio smo nastupili u svim kategorijama, od kadeta do veterana... (klik na VIŠE).
  
Više

Jesenas dogovoren posjet Kristine Björknäs i Penttia Soinia našem klubu danas se i ostvario. Simpatični dvojac Kristina i Pentti su tvorci uređaja i programa za mjerenje kinematike zaveslaja Rowing Performance, a njihova firma se zove Quiske.

Više

Na Jarunu je održana daljinska regata na 8 km. U utrci koju su svi s nestrpljenjam očekivali, samcima seniora, pobjednik je Martin Sinković, 7,3 s ispred Damira Martina i pola minute ispred Luke Radonića. Teuta je najbrža veslačica, a svi rezultati nalaze se na www.vsz.hr

Više

U subotu je u Rijeci održano otvoreno prvenstvo Hrvatske na ergometrima CROATIA INDOOR 2017. Predvođeni Matrinom Sinkovićem bili smo najbolji u seniorskim kategorijama. 

Rezultati.

Više

Nakon više godina pobjeda muške ekipe Mladosti na natjecanju kadeta i škola veslanja na ergometrima na 8 x 1000 m.  Čestitamo!

I ostali su bili dobri.

Rezultati.

Više

19. 2. 2017.

Nakon duge zime i leda na Jarunu veća grupa Mladostašica i Mladostaša otišla je na pripreme na more.

 

Više

Danas se u Domu odbojke na Mladosti od 9 ujutro do 16 sati poslijepodne održavalo Otvoreno prvenstvo Zagreba na ergometrima na 6 km. 

Više

28. siječnja 2017.

Na seminaru za trenere koji se održava u Vancouveru u organizaciji FISA-e glavni predavači su bili Jürgen Gröbler, Jutta Lau i naš Nikola Bralić. Nikola je odlično opisao rad s braćom Sinković pred oko 400 slušatelja.

Više

Nakon što je su završene pripreme u Italiji, a Jarun je okovan ledom,na Savi se zbog niskih temperatura ne može veslati, zgrada u Veslačkoj je puna veslačica i veslača. Od ranog jutra, s malom pauzom preko podne, do kasnih večernjih sati trenira se ne bi li se ponovili prošlogodišnji rezultati. 

Više

 

Dvanaestu godinu za redom dolazimo u Val Casies. I ove godine, iako nema snijega, dočekalo nas je 30 km odlično uređene staze. 

 

Više

Prvo je bilo svečano proglašenje najboljih sportskih ostvarenja prema izboru novinara u organizaciji Sportskih novosti, s najmanje kategorija te su i priznanja tim veća. Braća Sinković su proglašeni za najbolju momčad. Zatim je u utorak bila svečanost Veslači veslačima na kojima su dodjeljivanja priznanja Veslačkog Saveza Zagreba. Tu smo pokupili hrpu priznanja. Istu večer je održana svečanost Hrvatskog olimpijskog odobora. Ovaj put su braća podijelila titulu s jedriličarima Šimom Fantelom i Igorom Marenićem, a Nikola Braćić s  Edisom Elkasevićem trenerom Sandre Perković i Edom Fantelom.

Više

Ovaj vikend održan je seminar za veslačke trenere u Zagrebu. Na seminaru su bili svi treneri iz Hrvatske i novi izbornik je izložio svoj plan rada.

Više

Jučer, 13. prosinca 2016., održana je Skupština HAVK Mladosti. Iako je sazvana prvanstveno radi prihvaćanja financijskog plana kluba, imala je i drugih važnih i zanimljivih sadržaja.

Više

Proteklih nekoliko dana u klubu se testiralo na 6 km. Većina je napredovala, a najbolji su blizu svojih rekorda. Rezultati.

Više

Valent i Martin Sinković, Damir Martin i Nikola Bralića odlikovani su ordenom reda kneza Branimira s ogrlicom, a Srećko Šuk ordenom reda hrvatskog pletera.

Više

 

Predsjednica Republike Hrvatske je u ponedjeljak, 5. prosinca na prijemu na Pantovčaku uručila odlikovanja našim veslačima i trenerima. Valent i Martin Sinković, Damir Martin i Nikola Bralića odlikovani su ordenom reda kneza Branimira s ogrlicom, a Srećko Šuk ordenom reda hrvatskog pletera.

 

Više

Danas su Martin i Valent Sinković proglašeni za najbolju veslačku mušku posadu na svijetu u 2016. godini u izboru svjetske veslačke federacije - FISA-e!

Više

U subotu je u klubu i na nasipu sa startom i ciljem ispred VK Trešnjevke održan veslački traitlon. Nastupilo je oko 120 natjecatelja u svim kategorijama. Pobjednik u apsolutnoj kategoriji kod žena je Dora Pakšec, a kod muškaraca prvi je naš mladi veteran Ivan Mihaljević. Rezultati i fotografije.

Više

U četvrtak je u Zagreb u posjet našem klubu došla grupa od 17 veslačica, veslača s trenerom s poznatog Tokijskog sveučilišta Waseda i njiihovog Waseda University Rowing Club

Više

Od danas i službeno braća Sinković počinju pripreme za novu sezonu ali u dvojcu bez kormilara. Oni koji češće borave na Jarunu već su primjetili da Martin i Valent svaki drugi trening veslaju dvojac bez. Nakon 5 godina u četvercu na pariće i tri u dvojcu na pariće, željni novih izazova sa žarom su krenuli u novu sezonu. Brale će iskopati stare bilježnice, jer je već imao vrhunskih rezultata u dvojcu bez sa Saragom i Banovićem te Saragom i Martinovim. Saraga i Martinov držali su 15 godina najbolje vrijeme Svjetskog kupa izveslano u Luzernu 1999. - 6:18., ..

Više

Ovaj vikend nastavljaju se daljinske utrke. U Torinu se održava Trofeo Silverskiff a u Zagrebu je u subotu bila daljinska regata. Vrijeme je bilo izrazito loše, hladno - 3 °C, vjetar i kiša. Zbog toga su mnogi u mlađim juniorima i junirkama odustali. Najbolje vrijeme regate ostvario je naš laki dvojac, braća Marko i Luka Pap. 

Rezultati.

Više

Darko Mikšić izabran je za izbornika!

To je prvi put da je netko iz HAVK Mladost postao izbornik. Želimo mu puno uspjeha.

 

Više

U Torinu na velikoj utrci SilverSkiff pobijedio je Martin Sinković,  Luka Radonić je bio drugi za lake seniore (8. ukupno) ! Teuta Lea Stojaković pobijedila je za juniorke (ukupno 18.). 

  Rezultati.

Više


Mladost je ukupni pobjednik Hrvatskog veslačkog prvenstva, a imamo i najbolje seniore. 

Rezultati.

Poredak klubova.

Više

Prva regata Kupa Miljenka Finderlea za 2017. godinu održana je prošlu subotu u Zagrebu. Ovo je bio prvi mali test pred Hrvatsko veslačko prvenstvo. Počeli smo ukupnom pobjedom iako nam i dalje nije jasno koja je svrha ovog sustava bodovanja. 

Rezultati.

Bodovanje.

Više

Naše posade veslale su na na dvije regate. Jedni su bili na 3. međunarodnoj Masters regati na Bledu a drugi dio u Vukovaru na Maratonu 2016 (fotografije). 

Rezultati - Bled. Fotografije s Facebook stranice Bled Rowing

Više

U Zadru je održano vijeće klubova Hrvatskog veslačkog saveza na kojoj se biralo novo vodstvo za razdoblje 2016. - 2020. godine.  Dražen Crnogaća je ponovo izabran za predsjednika Vijeća klubova a Branimir Bašić je novi predsjednik Saveza.

Više

U Kopenhagenu su prošli tjedan naši veterani uspješno nastupali na Mastresu 2016. Po prvi put su na Mastersu nastupile veslačice i veslači koji su počeli veslati prije nekoliko godina i njima posebno čestitamo. 

Rezultati 

Više

Odlično raspoloženi zlatni olimpijci Martin i Valent s trenerom Nikolom, rodbinom, prijateljima, starim članovima kluba, uzvanicima sponzorima i brojnim novinarima proslavili su osvajanje zlatne medalje u svom klubu u Veslačkoj 26.

Više

 

Jučer, 23 kolovoza 2016., iznenada je umro počasni član i član Upravnog odbora našeg kluba, predsjednik kluba, dužnosnik Hrvatskog i Zagrebačkog veslačkog saveza

Vladimir Lasić.

Do zadnjeg dana je cijelog sebe poklanjao klubu, veslačkoj zajednici, bio je organizator i sudionik svih klupskih događaja.

Obitelji te brojnim prijateljima izražavamo duboku sućut.

 

Posljednji ispraćaj bit će u petak u Rakovom Potoku, a vrijeme još nije određeno.  

Više

Nažalost i u B finalu Luka nije uspio ostvariti svoje ovogodišnje najbolje rezultate. U prvih 500 m je previše zaostao te mu je dobar drugi dio utrke donio 5. mjesto u B finalu.

Rezultati senioriU23 i juniori.

Više

Pozivamo sve prijatelje kluba na doček olimpijaca u Zračnoj luci Zagreb u srijedu 24. 8. 2016. u 13 sati!

Osiguran je prijevoz autobusom koji kreće s parkirališta ispred kluba u Veslačkoj 26 u 12:20. Okupljanje od 12 sati.

Više

Brojni prijatelji i članovi kluba dočekali su olimpijce u Zračnoj luci Zagreb. Nakon dugog druženja s uzvanicima i novinarima pridružili su se navijačima koji su ih oduševljeno dočekali u predvorju.

Više


U jeku priprema za World Masters regatu u Copenhagenu najavljujem Četvrtu veteransku regatu Zagreb 2016. u nedjelju 28.8.2016. u 18:00 sati.

Rezultati

Više

Od 29. 7. - 31. 7. 2016. održan je EuroMasters u Münchenu.

Mala, ali hrabra, ekipa naših veslača branila je boje Hrvatske.

 

Više

 

OLIMPIJSKI POBJEDNICI!

 

Više

Na Jarunu su izbrušeni zadnji detalji pred odlazak na Olimpijske igre. Valent i Martin odradili su veći dio planiranog, a unatoč nekoliko propuštenih treninga zbog ozljede. Danas je bio posljednji trening na Jarunu, a sutra ujutro veslačka ekipa kreće za Rio, nadamo se po medalje. Pamentno i sretno!

Raspored utrka. Darkov video.

U isto vrijeme na Jarunu se odabiru posade za juniorsko, U23 i seniorsko svjetsko prvenstvo za neolimpijske posade u Roterdamu. 

Više

Prijepodne prvog dana finala imamo pobjednike - Vedrana i Luku Radonića u lakom dvojcu na pariće. Drugi su bili Luka Pap i Dominik Šutalo.

Nakon njih pobjedu su ostvarile Valentina Plejić i Marcela Milošević u dvojcu na pariće za žene. Poslijepodne su pobjedu ostvarili veslači Luka Pap, Dominik Šutalo, Tin Pozaić i Juraj Prokopec u četvercu na pariće, a Luka je dokazao da je najbolji veslač student na prvenstvu. Osmerac je bio treći. Rezultati.

Stigle su fotografije. 

Više

U dobrom raspoloženju i uz idealne vremenske uvjete održali smo Treću veteransku regatu Zagreb 2016. U prilogu možete vidjeti rezultate

Rezultati

Više

Nakon nekoliko tjedana biranja lokacije treneri u se odlučili za isprobanu loakciju u Skradinu. Kako vidimo iz fotografija dobro im je, vesla se, kupa i navija. 

 

Više

18. lipnja na Sabljacima je održana posljednja regata Kupa Miljenka Finderlea. Iako se Trešnjevka dobro potrudila uspjeli smo održati prednost i osvojiti ovogodišnji kup. Rezultati.

Više

Treća regata Svjetskog veslačkog kupa u Poznanu, 17. - 19. lipnja 2016.

Dva srebra za Hrvatsku na trećoj regati Svjetskog kupa u Poznanu!

  • Luka Radonić u samcu za lake seniore
  • Damir Martin u samcu

Čestitamo!

Više


Drugi dan opet je nabolje veslala Valentina, bila je druga kao i kombinirani juniorski četverac na pariće u sastavu  Zvonimir Soldo, Fran Zulfikarpašić, Mihael Girotto i Boris Cesarec. 

Rezultati - nedjelja i subota.

Više

Između dvije nedeljne kiše i veseli zbog odličnih Lukinih i Damirovih rezultata održali smo Drugu veteransku regatu Zagreb 2016. 
 

Rezultati

Više

Po prvi put dvije pobjede u Luzernu!

Rezultati. 

Više

Protekli vikend održana je Međunarodna regata Ottensheim 2016. Nastupili su B seniorI.  

Rezultati - subota i nedjelja.

Više

U nedjelju 22. 5. 2016. godine održana je Prva veteranska regata Zagreb u sezoni 2016.
Konačni rezultati i fotografije koje je snimio Darko Zibar. 
 
 ← mladi veterani
 
Više

Na regati  Wiennaachter i Wiennaeiner regata posljednjoj regati Capital Cupa za 2016. godinu u Beču nastupila su četiri osmerca iz Zagreba. Juniori i veterani Mladosti, miks sa 6 Mladostašica i Mladostaša i Zagreb mix s trojicom naših.

Rezultati TracTrac i zbirni rezultati - pdf.

U nedjelju nekoliko naših veslalo je u dva giga na  najvećoj smotri čamaca na vesla - Vogalongi u Veneciji. 

 

Više

Dok su najbolji seniori veslali na polufinala na EP u Brandenburgu, u Vukovaru se održavala regata Kupa Miljenka Finderlea, a u Münchenu međunarodna juniorska regata.

 

Više

Luka u Finalu, Martin i Valent te Damša pomeli konkurenciju!

 

Rezultati

Više

Ovaj vikend na Jarunu je održan Veslački kup Miljenka Finderlea i Inter City regata. Nastupili su svi osim Luke, Martina i Valenta koji se pripremaju za EP. Izgleda da smo pobijedili u ovoj regati  Kup te da smo i dalje vodeći. Kolika je prednost možda saznamo uskoro.

Više

Martin i Valent i dalje bez poraza!

Damir Martin je pobijedio u samcu s velikom prednošću.

Čestitamo!

Više

Na regati Croatia Open po običaju najbolji su bili Valent i Martin Sinković, Luka Radonić, Valentina Pleić, a priključili su im se i mladi Zvonimir Soldo i Lorena Vukić. 

Rezultati

Više

U četvrtak su na KIF-u gostovali braća Sinković i Nikola Bralić. Moderator tribine je bio Pavle Mikulić.

Navečer je održana redovna skupština kluba.

Više

U subotu je u Budimpešti držana druga po redu regata Capital Cupa. Rezultati.

U Puli se održavala regata Kupa Miljenka Finderlea. Rezultati

Više

Na Jarunu se održalo Otvoreno prvenstvo Zagreba. Vijeme je bilo prohladno, voda hladna, a vjetar promjenjiv, sa i na kraju lagana kontra. 

Rezultati.

Više

 

U subotu je održana daljinska regata i proljetni kros za kadete i mlađe.

 

Više

U Rijeci smo ostvarili odlične rezultate. Ponovo je pobjednik u seniorima Martin Sinković. Imamo još dobrih rezultata.

Rezultati (Excel).

Više

Jak vjetar nam je onemogucio izlazak na vodu, pa smo napravili trening u improviziranoj teretani u dvorištu hotela. 

 

Više

Dragi veslači, prije nekoliko dana, nakon neuspjele borbe s teškom bolešću, u 33. godini života napustio nas je prijatelj i veslač Mladosti

Zdravko Vugrinec - Vugra


Više

Evo konačno i rezultata testiranja seniora na 6000 m. Rezultate juniora objavit ćemo s ukupnim rezultatima.

 

Više

Na pripremama je isproban i novi čamac (video na Facebook stranici braće Sinković).

 

Više

5. veljače 2016., iznenada je umro počasni predsjednik našeg kluba

Pravomil Barin, dipl. oec.

Komemoracija će se održati u ponedjeljak, 15. veljače u 19 h, u domu veslača na Jarunu.

Više

Ove godine po prvi puta smo na snijeg vodili polaznike Škole veslanja i kadete. Njih 11 uživa u zimskim radostima na Rogli u Sloveniji. Neki su po prvi puta stali na skije i to vrlo uspješno.

Uz uživanja na snijegu također radimo i treninge.

 


Više

 

Ponovo, ali u manjem broju, na starom odredištu tri para braće i nešto starijih pripremaju se za novu sezonu.

 

Više

Braća Sinković proglašeni su u izboru Sportskih novosti treći put zaredom za momčad godine. Prvo kao dio četverca prije dvije godine, a zatim dva puta za uspjehe u dvojcu na pariće. Na proglašenju su bili Nikola i Valent, a Martin doma lijeći gripu. Više u članku Sportskih novosti i na Facebook stranici braće Sinković.

← fotografija preuzeta sa stranica Sportskih novosti

 

Više

Danas je pao rekord Hrvatske i svjetski rekord na 6000 m - 18:03,1 a novi/stari rekorder je Martin Sinković!

Valent je bio odličan s 18:20,7, a svi su izveslali vlastite rekorde. Video.

Više

U organizaciji VK Trešnjevka održao se OKI veslački triatlon. Apsolutno najbrži bio je naš Luka Radonić koji je ovaj put nastupio za Fakultet strojarstva i brodogradnje.

 

Više

Nakon niza uspjeha Nikola je dobio najveće priznanje do sada.

Čestitamo!

Više

5. studenog. 2015. u sedamdesetoj godini života nakon kratke i teške bolesti umro naš dugogodišnji član i uspješni veslač

Franjo Đureta - Cina

Više

Dvostruka pobjeda u Torinu!

Valent je pobjednik regate Trofeo Siverskiff u Torinu, jednu sekundu ispred Martina, a tri ispred Mahea Drysdela.

Više

Prva međunarodna regata Osmerci na Savi održana je po prekrasnom vremenu u dobrom raspoloženju svih sudionika. 

Rezultati: 1 GRUPA, 2. GRUPA, 3. GRUPA.

Ukupni poredak.

Više

Martin, Valent, Luka, Valentina, Tomislav i treneri Nikola Bralić i Marko Banović su na pripremama u Zatonu. Darko i Vlado su u Bostonu pobjedom na Head of the Charles u osmercu s Amerikancima završili ovu sezonu. 

Više

Rezultatski najuspješnija sezona je završila i počele su pripreme za iduću, olimpijsku godinu.

Već se zimi vidjelo da će braća nastaviti s prošlogodišjim rezultatima. 

Više

Danas je gradonačelnik Milan Bandić krstio dvojac na pariće u kojem su Martin i Valent osvojili Svjetski kup i zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Od danas se čamac zove Grad Zagreb.

Više

Danas je uspješno obranjen naslov najboljeg veslačkog kluba u Hrvatskoj. Peta ukupna pobjeda začinjena je i pobjedom u juniorima i nakon puno godina pobjedom juniorskog osmerca. Hvala veslačima na dobrim utrkama, trenerima na uloženom trudu, a navijačima i prijateljima kluba na podršci. Potrudit ćemo se biti još bolji. 

Poslijepodne smo najuspješniju sezonu sezonu proslavili u klubu...

RezultatiDarkov video subotnjih utrka.

Više

Nakon FISA Mastersa veterani se pripremaju za nastupe na Bled International Masters Regatta-i 2015  i 12. VUKOVARSKOM VESLAČKOM MARATONU 2015

Ostali su odradili 2. regatu Kupa Miljenka Finderlea. Veseli nas što je nastupilo dosta novih maldih veslačica i veslača (pogledajte fotografije).

Nastavljaju se pripreme za Hrvatsko veslačko prvenstvo. Većina naših članova vesla, ali bave se i drugim sportovima - Hrvoje Sagrak je nastupio na IRONMAN 70.3 Pula.

Više

U Belgiji na stazi Hazewinkel južno odAntwerpena a sjeverno od Bruxelesa održana je još jedna veteranska regata. Nastupila je i grupa Hrvata najviše Mladostaša, ali veslali su i predstavnici Mornara, Jaruna, ktusa i Nove. Najviše ostvarili su Darko i Vlado u kombinaciji s Australcima i svojim starim partnerima iz Occoquana. 

Više

Na Jarunu je održana posljednja ovogodišnja veteranska trening regata. S regatama nastavljamo u proljeće 2016. godine te pozivamo sve veterane na utrke i druženje. 
 
 
Više

Prva regata za novu sezonu je održana u Bakru. Naši mladi veslači i veslačice ostvarili su s dobre rezultate i poveli u Kupu.

Rezultati

Ukupni poredak

Više

Martin i Valent Sinković ponovno prvaci svijeta!

Damir Martin peti na svijetu!

Više

U Zadru u organizaciji VK Jadran Zadar se u subotu održao 4. dvoboj osmeraca. Odlični domaćini, poznato dobro društvo, lijepo vrijeme - uspješna regata.

Rezultati

Više

Nakon odličnon odrađenih priprema na Peruči i par dana na Ramskom jezeru, braća i Luka nastavljaju s treninzima na Jarunu. 

 

Više

Danas su Luka i Marko završili pripreme, a sutra, u petak, nakon jutarnjeg treninga i braća s Bralićem napuštaju Peruču i Sinj.

 

Više

Super lađarsko-veslački vikend u Metkoviću

U subotu 8. 8. 2015 i nedjelju 9. 8. 2015 Metković je bio središte veslanja.

Više


Braća opet prvi!

Njihova ukupno 14. pobjeda u Svjetskom kupu, a Braletu 18. Ovom pobjedom osvojili su ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu ove godine. Čestitamo!

Više

Na Otvorenom prvenstvu Češke Luka je dvostruki pobjednik u samcu za A i B lake seniore, Valentina je bila prva za B i druga za A, a Ante i Tomislav prvo su bili prvi među B dublovima, a zatim treći za A.

Više

Na Univerzijadi 2015 Dino i Marijan su na 1500 m još bili drugi, ali su na kraju ipak došli četvrti u B finalu utrke lakih dvojaca na pariće.

Rezultati. 

 

Više

 

Na prijedlog naše članice Emanuele D'Alesandro gradonačelnik Milan Bandić dodijelio je Draženu Sudiću Medalju Grada Zagreba "za uzoran uspjeh i nesebično zalaganje u radu" .. na okupljanju i vođenju rekreatvno veteranske skupine s naglaskom na uključivanje žena u sport. 

Čestitamo!

 

Više

Nekoliko dana nije bilo izmjena na stranici jer se čekao komentar sa priprema Škole veslanja i regate na Sabljacima. Krešo se potrudio i u nastavku možete pročitati kako je bilo u Skradinu.

 

Više

 

Pola sezone je za nama i u nastavku klikom na VIŠE možete pročitati sažetak rezultata Mladostaša. 

Više

Na oproštaju Emanuele d'Alesandro gradonačelnik Milan Bandić obećao je radni sastanak na temu organizacije regate na Savi i ostalih aktivnosti kluba koje nisu vezane uz vrhunski sport. Na sastanku koji je održan 17. lipnja 2015. u Uredu gradonačelnika, a bili su prisutni gradonačelnik Milan Bandić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, Voditeljica službe za međugradsku i međunarodnu suradnju Vesna Šimić, zamjenik glavnog tajnika Sportskog saveza Grada Zagreba Drago Luka Ostojić, vršiteljica dužnosti ravnatelj RŠC Jarun Tamara Juzbašić, te ostali suradnici. Predstavnici kluba su bili 

Upoznali smo gradonačelnika i suradnike sa ostalim aktivnostima kluba osim natjecateljskog sporta, brojnom rekreacijom građana, velikim veteranskim pogonom, aktivnostima iz koje je potekla ideja za održavanje regate na Savi.  pomoći novosonovanom klubu osoba s tjelesnim oštećenjima Pararemus Mladost

Više

Dok očekujemo dobre vijesti iz Varesea drago nam je što možemo objaviti da je naš član Vedran Radonić, aktualni dvostruki prvak Hrvatske za seniore, nagrađen Rektorovom nagradom.

Čestitamo!

Više

Braća ponovo nedostižni u dublu!

Luka 4. u A finalu!  

Rezultati

Više

Nakon subotnje tri pobjede i danas ponovi tri. Najkvalitetniji rezultat izveslali su Martin i Valent, a pobijedile su i Valentina u samcu za seniorke te Lorena u samcu za mlađe juniorke.

Više

Nakon regate oprostili smo se od Emanuele koja odlazu na novu dužnost savjetnice predsjednika Italije za vanjsku politiku. Iako danas putuje stigla je družiti se sa svojim veslačkim prijateljima. 

 

Više

I drugi dan dobri rezultati. Četverac bez juniora u sastavu Ivo Rebić, Filip Jurina, Tomislav Kurtonić i Lovro Banović glatko su pobijedili, zatim je to uspjelo Ivani i Loreni u samcima za lake i B juniorke. Seniori Tomislav Šain i Ante Ančić iz Mornara izveslali su dobar rezultat u dvojcu na pariće, a u istoj utrci drugi su bili Marijan Filipović i Dino Rupčić. Veterani su se naveslali i pokupili skoro sve medalje. Nakon regate oprostili smo se od Emanuele koja danas ide u Rim na novo radno mjesto.

Više

Splav na Savi čeka veslače! Nakon više od godinu dana ishođenja raznih dozvola, mnogo proračuna i rada veslačkih entuzijasta, tri dijela splavi prenešene su na Savu, sastavljene u jednu splav koja je zadovoljila probu na težinu!

Više

Nakon što smo (neizravno) postali europski prvaci u 1x (najiskrenije čestitke Damiru i Trešnjevci), uspješno smo izveslali i Drugu veteransku regatu Zagreb. 
 
Više

U veličanstvenom nastupu, Damir je popravio vlastiti Europski rekord iz polufinala, a gotovo za pet sekundi za sobom ostavio veslačke legende Syneka i Tuftu!

Čestitamo!

VišeKao što je bilo najavljeno u nedjelju poslijepodne susreli su se veterani u raznim kombinacijama. 

Rezultati.

 

Više


Danas se konačno okupila ekipa Velebit osiguranja i Mladosti na zajedničkom snimanju. Braća su dobila policu osiguranja Best doctors Velebit osiguranja d.d., a klub već nekoliko mjeseci koristi novi kamion koji većim dijelom sponzorira Velebit životno osiguranje d.d.

 

Više

U očekivanju izvještaja i fotografija pogledajte rezultate.

Čestitamo Zvonimiru Soldi na 4. mjestu a A finalu 1xLJM.

 

Više

U nedjelju su se veslale finalne utrke. B finala počela su pobjedom dvojca bez te odličnom utrkom Luke Radonića. Rezultati.

Više

U Vukovaru je u subotu 2. 5. održana 4. regata veslačkog kupa Miljenka Finderlea. Mladostašice i Mladostaši su ostvarili zadovoljavajuće rezultate. 

 

Više

Nakon prvog dana utrka Svjetskog kupa na Bledu možemo biti zadovoljni odličnim utrkama Damira Martina koji je ušao u finale s najboljim vremenom i Luke Radonića kojem je finale izmaklo za 5 stotinki sekunde. Solidni su bili i dvojci bez kormilara. 

Rezultati.

 

U Münchenu veslaju juniori, a konačno su na stranici regate  objavljeni rezultati. Odlično su veslali Zvonimir Soldo koji se konačno okušao među lakima i pobijedio u svojoj grupi te Lorena Vukić koja je veslala za juniorke B i bila druga u grupi. ostali su bili solidni, ali treba odraditi još dosta treninga za bolje rezultate.

Više

Odlični rezultati naših veslačica i veslača na Otvorenom prvenstvu Zagreba. 

Rezultati 2. dana i fotografije sa stranica VSZ-a.  

 

Više

 

Regata je izborna za sastav juniorskih i  seniorskih posada za prve međunarodne regate.

 

Više


U četvrtak, 16. travnja 2015. u 79. godini umro je naš počasni član, veslač, hakler, tenisač, dopredsjednik Željko Plašćar - Maskl.  Više o njegovom plodnom sportskom i profesionalnom životu pročitajte u biografiji počasnih članova.

Više

U subotu i nedjelju održana je međunarodna regata Croatia Open. Mladostašice i Mladostaši pokazali su dobru formu na početku sezone. Po običaju najbolji su bili braća Sinković, a pridružili su im se Luka Radonić i Valentina Plejić

Više

Dok su na Jarunu veslačice i veslački dotjerivali zaveslaj pred sutrašnje utrke, na Savi smo konačno dočekali postavljanje stupa za vezanje splavi. Idući tjedan slijedi završno bojanje splavi i porinuće.

 

Više

Na Jarunu je po lijepom vremenu uz bočni vjetar održana prva regata na 2000 m. U najočekivanijoj utrci pobjednik je bio Damir Martin ispred Martina i Valenta Sinkovića. U toj utrci odlično je odveslao Luka Radonić. 

Više

U srijedu navečer održana je redovna Skupština HAVK Mladost. Uz goste, predsejdnike saveza i predstavnike klubova, okupilo se 78 redovnih članova. Prihvaćeni su izvještaji i izmjene i dopune statuta. 

Više

Na daljinskoj regati, uglavnom osmeraca 5th International Budapest Cup nastupili su juniori/ke i veterani/ke Mladosti. Prošle godine led su probili veterani, a ove godine su se priključili i juniori. 

Više

Na subotnjoj daljinskoj regati Martin Sinković prvi, Damir Martin drugi s 5 s zaostatka, Valent treći, 17 s  zaostatka. Odlični Luka, Lorena, Valentina. Ostali vrlo dobri.

Kadeti dobri na krosu.

Više

Na daljinskoj retati u utrci seniorsih samaca Martin Sinković je prvi, Damir Martin drugi, a Valent treći. Odlični su bili Luka, Lorena i Valentina, te juniorski dvojci. Svi ostali su veslali vrlo dobro.

Klinci su bili dobri na krosu. 

Rezultati daljinske. Rezultati krosa.

 

Više

Braća Sinković, nastupili su s gostima Emanuelom, ponosnom mamom, Bralićem i Golubičekom u emisiji Večer na 8. katu kod Danijele Trbović.

 

Više

Izvrsni rezultati na ergometru na 2000 m. Martin Sinković je prvi (5:45,5), Valent drugi (5:46,1), a obojica su bili brži od Valentovog rekorda. Damir Martin je treći (5:50,2).

Više

Na pripremama je bura te je Brale odlučio ne gubiti vrijeme i odraditi test na 2000 m na ergometrima (kliknite na VIŠE). Rezultati su dobri, a braća Sinković se natječu u subotu u Rijeci (tekst iz Novog Lista).

Više

Nakon zimskih treninga počele su prirpeme za daljinsku regatu. Dodatni aerobni treninzi više nisu na skijama, sad se veslači uz veslanje bacaju na bicikle.

Više

Danas smo spješno nastupili na ekipnom natjecanju za kadete i škole veslanja, 8 x 1000 metara. Nakon više godina imamo i pobjedničke ekipe.

 

Više

Od petka su se na 6 km na ergometrima testirali prvo juniori i mlađi juniori, a danas su se testirali i seniori. Najbolji rezultat je ostvario Tomislav Šain - 19:33. Svoj rekord, iako nakon bolesti, postavio je i Luka Pap.

Više

Zimske radosti nisu spriječile nekoliko avanturista na veslanje po Jarunu. Braća su ipak odabrala topliju Italiju te su jučer otišli na staro odredište, na kanal koji spaja Livorno i Pisu.

 

Više

U hangaru je novi kamiončić, Dino u Poljskoj nastupa na Europskom prvenstvu na ergometrima a ostali su u klubu ili na Jarunu.

 

Više

Hladno i kiša, nije da se ne bi moglo veslati, ali ostalo je još nekoliko treninga koje treba odraditi uz okrutni monitor ergometra. Prvo su trenirali seniori i juniori, a zatim mlađi i nekoliko veterana.

Više

Za većinu seniora ostao je još jedan dan na snijegu, a braća i Bralić sa Slovencima ostaju do nedjelje.

 

Više

Dok se seniori spremaju za pripreme u Italiji, Dražen i Goran su u Ravnoj Gori na natjecanju skijaša trkača kao gledatelji.  

 

Više


Klikom na VIŠE ispod pojedinog mjeseca otvaraju se svi tada napisani članci.

Više