Ostale novosti

Održana skupština HAVK Mladosti

Održana skupština HAVK Mladosti

14. prosinca 2016.

Jučer, 13. prosinca 2016., održana je Skupština HAVK Mladosti. Iako je sazvana prvanstveno radi prihvaćanja financijskog plana kluba, imala je i drugih važnih i zanimljivih sadržaja.

Prisjetili smo se naših zaslužnih članova, Pravomila Barina i Vladimira Lasića. Upoznati smo s financijskim planom za sljedeću godinu i odobrili smo ga. Prikazan je okvirni plan rekonstrukcije kluba. Našem počasnom članu Tomislavu Smoljanoviću predana je plaketa, priznanje za sportske uspjehe i sportski rad. koja mu je dodijeljena još lani, za vrijeme njegovog boravka u Velikoj Britaniji.

Svi članovi kluba pozvani su da se aktivnije uključe u organizaciju i popularizaciji regate Osmeraca na Savi, regati koja je ušla u program FISA-e. Kako je sljedeće godine 105. obljetnica osnutka kluba, zamišljeno je da se uz regatu održi i dan kluba na koji bi bili pozvani bivši i današnji članovi kluba. Svi smo pozvani da damo prijedloge i poradimo na osmišljavanju cijelog događaja.

Točka razno je po običaju bila najdinamičnija, druženje uz kuhane kobasice, Dubravkine pite od jabuka, osvježavajuće napitke i osvježene stare i nove veslačke priče.

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.