Ostale novosti

Natjecanja 2017.

Beograd, München, Vukovar

6. svibnja 2017.

7. 5. 2017. - Svjetski kup u Beogradu

Luka Radonić je neuobičajeno za njega zaostao u posljednjih 500 m. Prethodne tri, a pogotovo jučerašnje dvije utrke su ga previše iscrpile.

Luka Baričević i Mato Brandt su solidno odveslali B finale. Zaostatak od Slovenskog dvojca, koji su također B seniori, je 5,42 s.  Valentina je na pola staze izgubila kontakt s vodećom skupinom. 

 

6. 5. 2017. - Svjetski kup u Beogradu

Nakon jučerašnje lošije utrke u kvalifikacijama (u daleko najjačoj grupi) Luka je jutros bio prvi u repasažu, a poslijepodne je morao odveslati brzu polufinalnu utrku u izrazito jakoj konkurenciji za ulazak u finale. To mu je uspjelo i u finišu je izborio drugo mjesto. Damir Martin je bio prvi od početka svoje polufinalne utrke. Valentina će u B finalu pokušati pronaći ritam, što vrijedi i za Luku i Matu

 

6. 5. 2017. - München, juniorska regata


U Münchenu su Mladostašice Marta Kostelić i Ema Gregić bile prve u svojoj skupini B juniorki u dvojcu na pariće. Treba pohvaliti i mladog Karla Borkovića (HVK Gusar) pobjednika skupine u samcu juniora B, dvojac bez Brunu Milinovic i Izabelu Krakic  (VK Trešnjevka), druge u finalu Ate sestre Jurković (VK Ošjak) u dvojcu na pariće, četvrte u finalu A . Ostali imaju sutra priliku popraviti dojam.

Rezultati.

 

6. 5. 2017. - Vukovar, Kup Miljenka Finderlea

U Vukovaru na Kupu Miljenka Finderlea imali smo dobre rezultate, a posebno nas vesele odlični nastupi najmlađih.

 

5. 5. 2017. - Svjetski kup u Beogradu

Na prvoj regati Svjetskog kupa u Beogradu veslaju naši članovi Valentina Plejić u samcu, Luka Radonić u lakom samcu i Luka Baričević s Matom Brandtom (VK Vukovar) u dvojcu na pariće.

Utrke možete pratiti na http://www.worldrowing.com/events/2017-world-rowing-cup-i/

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.