Ostale novosti

Natjecanja 2017

Europsko veslačko prvenstvo za juniore

20. svibnja 2017.

21. 5. 2017. - finalne utrke

Ivana i Josipa Jurković, Bruna Milinović i Izabela Krakić pomele konkurenciju u 4-!

Četverac sa u sastavu Filip Frane Garma, Luka Gojanović-Rakić, Ante Ivan Grgić, Fabio Ipsa i kormilar Luka Balek u fotofinišu prvi!

Lončarići su sigurno pobijedili u B finalu dvojca bez. Lorena i Arija odlično su odveslale svoju B finalnu utrku i završile 3., ukupno 9. Patrik i Karlo su jakim finišem u B finalu pokušali ostvariti drugo mjesto. U finalu C četverac na pariće je završio utrku 4. Marin je u D finalu samaca bio 3.

Rezultati.

 

21. 5. 2017. - polufinalne utrke

Najbolji hrvatski juniori, braća Lončarić u dvojcu bez kormilara nakon što su cijelu utrku bili četvrti unatoč jakom finišu nisu uspjeli proći u finale A. Lorena i Arija su u polufinalu bile pete te poslijepodne nastupaju u finalu B. Nadamo se da nisu potrošile sve rezerve u ovoj utrci. Dvojac na pariće Patrik Farkaš i Karlo Habuda su također u polufinalu bili peti. 

U finalu nastupaju četverac bez djevojaka i četverac s kormilarom koji su svoje finalne utrke osigurali jučer. Ostali nastupaju u D i B finalima. 

Prijenos na http://sportdeutschland.tv/livestreams .

Rezultati.

GN

18.5. 2017.

U Krefeldu u Njemačkoj  održava se 20. i 21. svibnja Europsko veslačko prvenstvo za juniore. Pripreme naših mladih veslača i veslačica pred natjecanje održavale su se na Jarunu pod dirigentskom palicom našeg izbornika Darka Mikšića, a 18. 5. svi su sretno sletjeli u Njemačku. Naš klub u Hrvatskoj reprezentaciji predstavljaju Lorena Vukić i Hrvoje Vrdoljak. Lorena na prvenstvu nastupa sa Ariom Cvitanović iz Iktusa u dvojcu na pariće,  a Hrvoje u četvercu na pariće sa Franom Gabre (VK Dupin), Ivanom Šarićem (VK Biokovo Makarska) i Mihael Girottom (VK Glagoljaš). Objema ekipama ali i cijeloj reprezentaciji želimo puno sportskih uspjeha u očekivano jakoj konkurenciji. Prijenos uživo možete pratiti na http://sportdeutschland.tv/livestreams . Lorena i Aria imaju prvi nastup u subotu između 9:15 i 9:25, a Hrvoje sa ekipom između 10:15 10:30. Informacije o natjecanju http://www.worldrowing.com/events/2017-european-rowing-junior-championships/event-information.

MV

 

Vezana galerija