Ostale novosti

Treća Veteranska Regata Zagreb 2017

Treća Veteranska Regata Zagreb 2017

11. svibnja 2017.

 18.6.2017.

U nedjelju predveče održana je Treća veteranska regata Zagreb. Nisu nas omele trave koje su zaposjele jezero i većinu staza učinile neupotrebljivim za regatno veslanje. Pregledom staze u nedjelju ujutro donijeli smo odluku da se trke održe na dionici od 250m do 1250m u stazama 1-4. To se pokazalo kao dobra odluka i uvjeti su svim posadama koje su nastupile bili prilično regularni. Vjetar je bio druga priča i odlučio je puhati kontru u tom smjeru, ali to nije obeshrabrilo naše natjecatelje.

U prilogu REZULTATI v2

Uz mali broj prijava (što pripisujemo spajanju dana i blagdana) regatu je obilježilo i otkazivanje ekipa u zadnji čas i nepojavljivanje na startu tri ekipe. Obzirom da organizatori ulažu dosta truda i vremena u organizaciju i pripremu odlučeno je da će, od slijedeće regate, nepojavljivanje na startu ili otkazivanje ekipe zadnji dan bili "nagrađeno" startninom od 30 kuna po sicu bez obzira što ekipa nije nastupila . Što bi se reklo kao da ste veslali, pojeli i popili :-) Obavezu plaćanja imaju prijavitelji do slijedećeg nastupa. Pravilo vrijedi od slijedeće veteranske regate.

Isto tako najavljujemo promjenu termina Četvrte veteranske regate Zagreb na nedjelju 2.7.2017. s početkom u 18:30. Prijave kao i do sada pošaljite najkasnije tri dana prije regate, do četvrtka 29.06.2017. godine. Obrazac za prijavu

 

16.6.2017.

Objavljujemo STARTNU LISTU za 3. Veteransku regatu Zagreb. Kako je i najavljeno dionicu staze i ako bude potrebno duljinu utrke ćemo prilagoditi stanju na staz,i kako bi natjecajne bilo sigurno i sa istim uvjetima za sve ekipe.

 

10.6.2017.

Kako je programom Veteranskih regata Zagreb 2017  najavljeno u subotu 17.6.2017. s početkom u 17:00 sati održati će se Treća veteranska regata. Subotu smo ovaj put odabrali kako bi svim prijateljima izvan Zagreba olakšali dolazak i organizaciju puta. Tako da svi oni koji se nisu previše umorili od Jumbeka da prijave svoje posade i pridruže  nam se na regati.  

Lokvanji na jezeru nam priređuju neopisivo veselje, ali nećemo se dati pokolebati. Kao i do sada prilagoditi ćemo se uvjetima i izabrati najbolju dionicu staze za naše natjecanje.

Okvirni plan disciplina i utrka je:

  • Utrka br 1: 4x, 8+ M/W/Mix
  • Utrka br 2: 4- Mix, 4x Mix
  • Utrka br 3: rekreacija 2x M/W/Mix
  • Utrka br 4: 2x Mix
  • Utrka br 5: rekreacija 8+, 4x, 4x+ M/W/Mix
  • Utrka br 6: 2x W
  • Utrka br 7: 1x M
  • Utrka br 8: 2- M
  • Utrka br 9: 4- M, 2x 
Startna lista i satnica utrka biti će određena sukladno zaprimljenim prijavama i objavljena na webu najkasnije na dan održavanja regate.

Prijave su otvorene do srijede 14.06.. Prijave možete napraviti na OBRASCU u prilogu i poslati na e-mail adresu veteranske-regate-zagreb@mladost.hr

Kao i na prethodnoj regati startnina ostaje 10 Kn po sjedalu i 20 Kn za piće/grickalice. Najboljoj ženskoj, Mix i muškoj ekipi uz uračunat bonus biti će dodjeljene zlatne medalje. 

Pozdrav i vidimo se u subotu.

 

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.