Ostale novosti

Natjecanja 2018.

1. regata Veslačkog kupa Miljenka Finderlea

25. ožujka 2018.

U subotu je u poluzimskim uvjetima po sa vjetru i valovima održana 1. regata ovogodišnjeg kupa. Uz veslačice i veslače iz Zagreba nastupili su klubovi Primorja i Istre. Najbolji Mladostaši bili su oni najmlađi i najstariji. Trešnjevka je povela nakon prve regate kupa, a razliku je napravila u juniorkama i juniorima.

Nakon veterana prvi koji su se bodovali bili su odlični kadeti, Marin Marinac (3. u 1x), Matej Galić i Karlo Hašperger (1. u 2x), Leon Kožić, Ivan Morić, Marin Smoljanović i Sven Banović (2. u 4x), Reina Rimbaldo (1. u 1x), Elena Grnčarovski i Petra Ramljaki (3. u 2xKŽ).

Odlični su bili i juniori B Ivan Augustinov (3. u 1x), Nino Jukić i Lovro Živković (2. u 2x), Jure Pavković, Roko Krmpotić, Renato Lončar i Niko Morić.

Od juniora A u finalu su bili borbeni samci Karlo Romanić (3.) i Marta Kostelić (3.), dvojac bez Jakov Čorak i Lovro Šurina (4.) te 4x, Mateo Iviček, Vito Marcich, Sven Srkoč i Mate Penava (3.) Uz malo više treninga i juniori bi mogli biti bolji.

Seniori predvođeni Martinom Sinkovićem (1. u 1x) te Zvonimir Soldo (5. u 1x), Tomislav Šain i Luka Baričević (1. u 2x), braća Pap (4. u 2x), Marko Ukropina i, dvojci bez Lovro Banović (4.), Stjepan Matić i Filip Jurina (5.) izveslali su dobro. Nisu nastupili Valentina Plejić koja se polako vraća u trening te Valent Sinković kojeg opet malo žuljaju rebra pa je na poštedi. 

Nekoliko posada koje nam nisu ušle u finale udkoro će imati priliku za dokazivanje. Na kraju je nekoliko posada veterana izveslala mješovite utrke. Od svih seniorskih rezultata ističu se Martinov u samcu te dvojac bez Trešnjevke i Marcela u samcu.

Rezultati

Bodovanje

Fotografije: Manuela Sinković

 

Vezana galerija