Ostale novosti

Natjecanja 2018.

Croatia Open 2018.

16. travnja 2018.

U subotu i nedjelju Mladostaši su nastupali na regati Croatia Open, najvećoj regati u Hrvatskoj. Svima je to bio prvi ovogodišnji ogled u međunarodnoj konkurenciji. Braća Sinković nisu još spremni za utrke te nisu nastupili. Ostali seniori i jedina seniorka Valentina su bili su vrlo dobri. Juniori su veslali u okviru svojih mogućnosti, nešto bolji su bili mlađi juniori, a kadeti, većina s malo kilometara u čamcu, su ostavili odličan dojam. Svoje utiske o nastupima napisat će treneri.

RezultatiDarkov video.

 

Kadeti

14. 4., subota – 1. dan

Kadeti su u subotu imali provjeru u skifovima, a kadetkinje u dublovima. U prijavama se našlo čak 58 skifova i 12 dublova iz 6 zemalja. Tako da su naši kadeti i kadetkinje odmjerili snage u jakoj međunarodnoj konkurenciji. Mladost je imala prijavljenih 9 skifova koji su bili raspoređeni u 9 grupa i jedan dubl kadetkinja. Prvi dan smo osvojili ukupno 5 medalja. Većina je odradila svoje utrke vrlo dobro, a neki se i nisu najbolje snašli - što možemo pripisati činjenici da smo tek prije 3 tjedna izašli na vodu, a trojica su svoje prve zaveslaje u skifu imali tek prije 10-ak dana. Stoga nas veseli činjenica da još imamo puno prostora za napredak.

Rezultati:

2. mjesto

- 2xKŽA Petra Ramljak /  Elena Grčarovski

- 1xKMA  Karlo Hašperger

- 1xKMA  Borna Ivančić

- 1xKMA  Matej Galić

3. mjesto

- 1xKMA  Leon Kožić

4.  mjesto

- 1xKMA  Marin Smoljanović

- 1xKMA  Martin Marinac

5. mjesto

- 1xKMA Sven Banović

 

15. 4.,  nedjelja – 2. dan

Drugi dan cure su nastupale u skifovima, a dečki u dublovima. Mladost je imala prijavljene 3 posade kadetkinja i 4 posade kadeta. Drugi dan smo ponovili uspjeh iz prvog dana i ukupno osvojili 5 medalja. Ovdje posebno treba istaknuti Reinu Rimbaldo, koja je ponovno konkurenciju ostavila daleko iza sebe i s odličnim vremenom od 4:03 uvjerljivo osvojila prvo mjesto.

1. mjesto

- 1xKŽA Reina Rimbaldo

- 1xKŽA Elena Grčarovski

2. mjesto

- 2xKMA Ivan Morić / Leon Kožić

- 2xKMA Marin Smoljanović / Martin Marinac

3. mjesto

- 2xKMA Karlo Hašperger / Matej Galić

4.mjesto

- 1xKŽA Petra Ramljak

5. mjesto

Borna Ivančić / Sven Banović

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.