Ostale novosti

Natjecanja 2018.

HVP za seniore

28. travnja 2018.

Tri pobjede ostvarili su Martin i Valent Sinković. Dvije pobjede, u četvercu s braćom i osmercu imaju Lovro Banović, Marko Ukropina je bio samo u četvercu, a u osmercu su im se pridružili Luka Baričević, Tomislav Šain, Stjepan Matić i Zvonimir Soldo, štroker Filip Jurina i kormilar Matej Čeh. Treba pohvaliti i Soldu za laki samac i djevojke, Valentinu Plejić, Katarinu Laru Žaja i Lucijanu Bogdanovski. Dvojci na pariće Luka Baričević, Tomislav Šain te Luka i Marko Pap bili u okviru očekivanog plasmana, kao i samci Marta Kostelić i Mislav Konjik. Loše je odveslao četverac na pariće. Iako je i Trešnjevka imala dva kiksa, naši skuleri nisu ostvarili očekivanje bodove, a imali smo i našeg člana u Trešnjevačkim redovima tako da nismo uspjeli ostvariti ukupnu pobjedu. Malom kalkulacijom mogli smo skupiti koji bod više u lakom dvojcu, ali tada bi dva veslača ostala bez kategorije. Na kraju više je zadovoljnih, Trešnjevka zbog ukupne pobjede, Croatia zbog dva prva mjesta, a nas veseli nova pobjeda u osmercu. 

Veteranke i veterani su se nakupili medalja, popunili program i napunili blagajnu HVS-a.

Rezultati i Bodovanje

Video. Snimke su velike (po 900mb), pa treba biti strpljiv pri downloadu, ali su zato vrhunske HD kvalitete. Snimio Klaudio Pap.

Video (Darko Zibar).

Odlične fotografije snimili su Nives i Dražen Crnogaća.

Subota, 7:30

Danas se održava Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore. Nastupamo u skoro svim disciplinama i očekujemo dobre rezultate. Najjaču konkurenciju u utrkakam za prvo mjesto imaju naši dublovi, teški i laki, ženski samac, zatim četverac na pariće i četverac bez. Ukoliko prethodne utrke budu guste neće biti lako ni u osmercu. U petak je bilo nekoliko utrka prednatjecanja i finala mikseva. 

Rezultati - petakStartne liste finala

 

Vezana galerija