Ostale novosti

Natjecanja 2018.

HVP za juniore i kadete

7. srpnja 2018.

8. 7. 2018.

U nedjelju su prvo Elena Grnčarovski i Petra Ramljak bile sigurno prve u dvojcu na pariće za kadetkinje, a zatim je to još uvjerljivije ponovila Reina Rimbaldo u samcu.  Matej Galić,  Marin Smoljanović, Leon Kožić i  Martin Marinac su bili drugi u četvercu na pariće za kadete, a bilo je i više finala. Svi su se odveslali najbolje što su mogli, a pokazalo se da oni koji ozbiljno treniraju i ostvaruju dobre rezultate. Na ovom dijelu prvenstva smo bolji nego prošle godine, ali još smo daleko od najboljih rezultata prije desetak godina.

Ukupni pobjednik i pobjednik za seniore je Trešnjevka, za juniore Gusar, juniore B Istra, a za kadete, nakon puno godina, Mladost. Bilo je još odličnih rezultata "malih" klubova. Mi smo i ukupno drugi uključujući seniore. Točan redoslijed klubova po kategorijama ne znamo, a još nisu objavljeni rezultati nedjeljnih finalnih utrka. 

Rezultati

 

7. 7. 2018.

Ovaj vikend se na Jarunu održava HVP za juniore A, B i kadete. Nastupamo u svim kategorijama, a najbrojniji smo u kadetima. Prvi dan osvojeno je srebro u četvercu na pariće za juniore B, bilo je još trka za medalje i finala. Sutra očekujemo solidnu utrku juniora u četvercu na pariće, juniora B u samcu i dvojcu na pariće te kadetkinje i kadete.

Rezultata nažalost nema, a ako želite vidjeti sutrašnji raspored pogledajte na https://www.facebook.com/Hrvatski-vesla%C4%8Dki-savez-245539598910642

 

Vezana galerija