Ostale novosti

Natjecanja 2019.

Ergometri 8 x 1000 m

23. veljače 2019.

Danas, 23. 2., naša ekipa kadeta sudjelovala je na natjecanju na ergometrima u veslačkom klubu Trešnjevka. Natjecanje je bilo na 1000 metara u ekipama od osam natjecatelja (8x1000). Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 7 ekipa, od čega su 4 ekipe bili kadeti, a 3 ekipe škola veslanja. Mladost je u ukupnom poretku zauzela 3. mjesto.

Nažalost, prekinuli smo pobjednički niz od posljednje 3 godine. Ipak, možemo biti zadovoljni rezultatom obzirom da je 6 natjecateljatek nedavno prešlo iz škole veslanja u kadete te im je danas bilo prvo natjecanje. Poseban je uspjeh što su svi naši natjecatelji ostvarili svoja najbolja vremena i postigli velik napredak.

Ovim smo natjecanjem završili sezonu natjecanja na ergometru. Radujemo se skorom početku treninga na vodi te nadolazećim natjecanjima. 

Toni Urlić

 

Škola veslanja je nastupila na ovom natjecanju sa jedinom i najmlađom postavom kadeta B te sa timom kadeta A. Oba tima su ostvarila odlične rezultate, a je većini ovo bio prvi nastup na nekom službenom natjecanju.
Kadeti B su bili treći, a kadeti A su bili drugi. Moramo istaknuti da je kategorija škola veslanja bila otvorena a nastupali su već prekaljeni kadeti iz drugih klubova. 
Želimo čestitati svima na trudu i borbenosti te se nadamo da će im ovo natjecanje poslužiti kao velika motivacija u daljnjem razvoju.
 
Mateo Kanceljak
 
 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.