Ostale novosti

Natjecanja 2019.

Međunarodna regata na Bledu

15. lipnja 2019.

16. 6. 2019.

Drugi dan je počeo pobjedom kombiniranog seniorskog četverca Matej Metković (Neptun), Karlo Udovičić, Ivan Piton (oba Trešnjevka) i Tomislav Šain. Zatim je Luka Baričević ponovo bio drugi iza Rajka Hrvata. Odmah iza njega je Valentina ponovo bila druga, danas iza Švicarke Helene Hlasove a ispred jučerašnje pobjednice Bugarke Madlen Markove. 

Mlađi juniori Martin Marinac, Ivan Augustinov, Lovro Živković i Marin Smoljanović su bili četvrti u četvercu na pariće. Djevojke Lena Pacek, Petra Ramljak, Elena Grnčarovski i Reina Rimbaldo su bile isto četvrte, ali od četiri posade. 

 

15. 6. 2019.

Na uvijek lijepom Bledu održava se 64. međunarodna regata. Iako bez braće Sinković danas imamo pobjedu u seniorskoj konkurenciji. Ivan Piton (Trešnjevka) i Tomislav Šain pobjednici su u dvojcu bez. Drugi su u seniorskim samcima bili Valentina Plejić i Luka Baričević, Marin Smoljanović u samcu za juniore B i četverac na pariće juniorki B u sastavu Lena Pacek, Petra Ramljak, Elena Grnčarovski i Reina Rimbaldo. U B finalima za juniore B prvi je bio Ivan Augustinov u samcu, a dvojac na pariće Lovro Živković i Martin Marinac bili su treći

Rezultati

 

Vezana galerija