Ostale novosti

Natjecanja 2019.

HVP juniora i kadeta 2019.

5. srpnja 2019.

7. 7. 2019.

Uz pratnju i navijanje roditelja, trenera, seniora i uprave s bicikala i tribina nastavila se berba medalja, a neki su i nadmašili očekivanja. Pobjednici smo za za mlađe juniore, a na kraju niti ukupna pobjeda nije bila daleko. Sve je završilo druženjem u dobrom raspoloženju uz roštilj i kolače. 

Čestitamo veslačicama, veslačima i trenerima! 

Rezultati VSZ -  subota    nedjelja        

BodovanjeAnaliza bodova

Dva videa Darka Zibara: https://youtu.be/w2CQHxCzIK4 i https://youtu.be/658USlenFLA

 

6. 7. 2019.

Odlični nastupi mladih Mladostašica i Mladostaša. Dva prva mjesta i hrpa medalja. 16 mlađih juniora i 4 mlađe juniorke je osvojilo medalje! Posije podne su prednatjecanja za sutrašnji nastavak finalnih utrka.

Čestitamo veslačima i trenerima!

Rezultati VSZ -  subota    nedjelja        

BodovanjeAnaliza bodova

 

5. 7. 2019.

Od danas do nedjelje na Hrvatskom veslačkom prvenstvu natječu se juniori/ke A i B te kadeti i kadetkinje. Naši mladi su počeli prvenstvo dobro te se nadamo da će se tako nastaviti sljedeća dva dana. Pozivamo sve da dođu navijati pogotovo u subotu između 10 i 12 sati  i nedjelju od 9 sati kada se veslaju fialne utrke. Jarun je donekle sređen, ali postoji nekoliko otoka na koje se može nasukati. Još da suci prestanu voziti gliser za vrijeme utrke (vidi slike), da poprave štoperice i koncentriraju se kad starta koja utrka i sve će biti dobro.

 

Vezana galerija