Ostale novosti

Natjecanja 2020.

8 x 1000 m na ergometrima

24. veljače 2020.

Današnji dan je obilježila utrka na 8 x 1000m na veslačkim ergometrima za kadetkinje i kadete.
Moramo naglasiti da je HAVK Mladost ove godine jedina nastupila sa "čistom" ekipom kadeta B te bi se isto to dogodilo i u ženskom timu kadetkinja B, ali su nažalost naše dvije polaznice morale radi drugih obaveza propustiti današnji nastup. Unatoč tome prijavili smo kombiniranu ekipu koju je popunio samo jedan muški polaznik.

Mix ekipa kadeta B je osvojila brončanu medalju, muška kadetska B ekipa je osvojila zlatnu medalju, a muška ekipa kadeta A je osvojila brončanu medalju.

Moramo pohvaliti našu kadetsku A ekipu, koja je potekla iz naše Škole veslanja, a koja se silno trudi i nastavlja svoj put pod palicom trenera Urlića. Oni koji su "zapeli" za trening i prešli u kadete A, sigurno će osjetiti napredak jer se kod trenera radi kvalitetno i puno.

Nadamo se da će trud nas trenera u radu sa Šškolom veslanja izaći na vidjelo u narednom periodu gdje će naše sada već iskusne kadetske B ekipe pokazati svoj trud i zalaganje na treninzima.

Naša B kadetska ženska momčad pokazuje odlične međusobne odnose i prijateljstvo gdje curice podržavaju i bodre jedna drugu te se nadamo da bi ove godine na državnom prvenstvu mogle nastupiti u nekim posadama koje jako dugo nismo vidjeli u našem klubu.

Korak po korak, trening po trening, natjecanje po natjecanje tako da djeci prije svega bude zabavno.

Ujedno se i zahvaljujemo roditeljima na podršci i na fotkama.

MK

Rezultati

 

Vezana galerija