Ostale novosti

Natjecanja 2020

Veslačka liga Zagreb 2020. - REZULTATI i najava 2. kola

8. lipnja 2020.

Po lijepom i sunčanom vremenu, ali uz dobru kontru, održano je prvo kolo Veslačke lige Zagreb. Dobrih utrka nije falilo, kao ni ugodnog druženja poslije natjecanja.

Košenje lokvanja i vjetar su omogućili da se natjecanje održi u koliko toliko regularnim uvjetima na potezu od starta do 1000m.

Utrke su se odvijale pod budnim okom naših iskusnih sutkinja Tajane i Dubravke.

Najvrijedniji rezultat natjecanja izveslali su Lola Jurin i Drago Vujević u 2- u vremenu s bonusom 3:01,5

Sve rezultate možete pogledati na poveznici REZULTATI PRVOG KOLA VLZ 2020

 

Do viđenja u drugom kolu Veslačke lige Zagreb koje će se održati u nedjelju 28.6.2020

Svi zainteresirani trebaju poslati svoje prijave, u Excel tablici PRIJAVE, na e-mail adresu veslacka-liga-zagreb@mladost.hr do srijede 24.6.2020

*********

6.6.2020

Objavljene su startne liste za prvo kolo Veslačke lige Zagreb. Sudeći prema prijavama očekuju nas vrlo interesantne i kvalitetne utrke. 

Početak regate je u 17:00 sati.Stattne liste možete naći na poveznici STARTNE LISTE

Vidimo se u nedjelju.

Pozdrav,

Goran

**********

29.5.2020

Lijep pozdrav ekipa.

Pretpostavljam da vam je svima dosta ove suše u veslačkim natjecanjima i da ste svi čekali kada ćemo opet moći zaveslati neku utrku i podružiti se na Jarunu. Naravno uz poštivanje svih epidemiološkim mjera koje su trenutno na snazi.

Odgovor je u nedjelju 7.6.2020. s početkom u 17:00 sati. Veslačka liga Zagreb 2020, od ove godine i s novim logotipom :-)

Taj dan je trebala biti Jumbekova regata koja je krize koronavirusa otkazana. Neka ovo druženje bude u čast Jumbekove regate.

Okvirni plan disciplina i utrka je:

  • Utrka br 1: 1x M
  • Utrka br 2: 2- M 
  • Utrka br 3: 2x W
  • Utrka br 4: rekreacija 4x, 4x+ M/W/Mix
  • Utrka br 5: 4- M, 2x M
  • Utrka br 6: 2x Mix
  • Utrka br 7: rekreacija 2x M/W/Mix
  • Utrka br 8: 4- Mix, 4x Mix
  • Utrka br 9: 4x, 8+ M/W/Mix

Svi zainteresirani za provjeru forme mole se da pošalju svoje prijave, u Excel tablici PRIJAVE, na e-mail adresu veteranske-regate-zagreb@mladost.hr do srijede 3.6.2020

Obzirom da je stanka bila duga i da sigurno nismo uspjeli doći do optimalne forme, u kakvoj smo prethodnih godina u ovo vrijeme bili, pozivam sve zainteresirane za veslanje da se prijave i napišu očekivane rezultate. Koliko god budemo u mogućnosti složiti ćemo grupe da bude zanimljiva utrka i učesnicima. Neka ovaj put bude "važno učestvovati".

Vidimo se na Jarunu.

LP,

Goran Polonji

 

Vezana galerija