Ostale novosti

Natjecanja 2020.

Zagreb Open 2020

4. srpnja 2020.

 

5 srpnja 2020.

I drugi dan je bio uspješan za Mladost. Veseli nas da imamo puno mladih o kojima će više napistai treneri Škole veslanja. Danas je relativo najbolji rezultat ostvario Nikola Kontrec s najbržim vremenom svih skupina samaca za juniore B. Jučerašnja iznenađenja su dana s u još mlađoj posadi četverca bez za juniore odlično odveslali finale. Sve djevojke su bile na razini očekivanog, jedino je šteta što su Reinu zaboljela leđa nakon prednatjecanja. Ivan Piton je odradio koliko je trenutno spreman. Prvi skraćeni dio sezone je uspješno završen. Nakon kraćeg ljetnog odmora očekujemo dobre nastupe krajem kolovoza i na HVP u rujnu.

Rezultati nedjelja.

 

4. srpnaj 2020.

Napokon i prava regata na Jarunu, a rezultati Mladosti su iznad očekivanja. Svi koji su uspjeli završiti utrku danas poslijepodne odveslali su odlično, ali izdvajamo mlađe juniore  dvojac bez Karlo Hašperger i Matej Galić, koji su i pobijedili za juniore, Reinu Rimbaldo koja je kao mlađa juniorka pobijedila u svojoj prvoj utrci na 2000 m za junioreke i Marina Smoljnovića koji je također mlađi junior bio treći u samcu za juniore i. Ivan Piton je odlično veslao i sigurno pobijedio u samcu za seniore. 

Lijepo je bilo vidjeti da i bez Martina i Valenta naši osvajaju medalje i zato svi ostali koj nisu spomenuti zaslužuju pohvalu. Vidjelo se da su za vrijeme prekida službenih treninga dobro odradili treninge kod kuće.

Očekujemo dobre utrke i sutra od 9 do 14:30.

Rezultati subota.

 

Vezana galerija