Ostale novosti

Natjecanja 2020.

Europsko veslačko juniorsko prvenstvo

26. rujna 2020.

27. 9. 2020.

Čestitamo Roku na brončanoj medalji!

Reini je malo nedostajalo za ulazak u finale A, a nedugo nakon polufinala veslala je finale B i zauzela drugo mjesto. Matej i Karlo su bili treći u finalu B. Odlični rezultat za juniore B! 

Osmerac je u finalmoj utrci zauzeo 5. mjesto. Maura i Barbara su bile pete u finaluB, Frano i Gordan su zauzeli 3. mjesto u finalu C, Karlo i Matej su treći u finalu B što je također odličan rezultat za juniore B. Čestitamo!, 4- je bio 6. u finalu B, 4x 2. u finalu C. 

Rezultati  

 

26. 9. 2020.

Reina Rimbaldo je sigurno ušla u sutrašnje polufinale samca za juniorke kao najmlađa sudionica natjecanja. Maura Mrdujaš i Barbara Sinovčić će ujutro veslati polufinale. 

Roko Bošković je u samcu osigurao finale A. Čestitamo! 

Mladi dvojac Matej Galić i Karlo Hašperger će nakon dvije današnje utrke sutra veslati u B finalu. kao i dvojac na pariće Frano Škojo i Gordan Milovac. Četvreac bez je u B finalu, četverac na pariće u C, a u posljednjoj utrci osmerac je uspio ući u finale A.

 

Rezultati

  

25. 9. 2020.

U subotu i nedjelju održava se  Europsko veslačko juniorsko prvenstvo u Beogradu. Nakon čudne sezone, skoro bez regata, u Beograd je otišla brojna juniorska izborna vrsta. Čak 8 posada iz Hrvatske veslat će u Beogradu na Adi Ciganliji. Ponosni smo što su i naši mladostaši izborili nastup - Reina Rimbaldo veslat će u skifu, a Karlo Hašperger i Matej Galić u dvojcu bez kormilara. Njih troje su još juniori B (Reina ima tek 15 godina) i ova regata će im biti dobra škola za iduću godinu. Nažalost zbog pandemije u Beograd nisu došle brojne reprezentacije.

Prijenos je na www.worldrowing.com

 

 

Vezana galerija