Ostale novosti

VLZ 2021

Veslačka liga Zagreb 2021. - održano prvo kolo

20. svibnja 2021.

Uz red kiše, red vjetra uspješno smo prošli sve prepreke i natjecanje se održalo uz regularne uvjete i u dobrom raspoloženju.  Veliko finale je bila "Srećkova utrka osmeraca" u kojoj je nastupilo 5 osmeraca na stazi od 2000m.

Bilo je lijepo vidjeti kako veteranske ekipe prvi put koriste novo uređenu jarunsku stazu.

Ukupni pobjednik Srećkove utrke je 8+ Mix posada u sastavu  Branko Kuzele, Kerim Mujkić, Tihana Vranković, Lovorka Grgec Bermanec, Ivana Veselić, Marcela Milošević, Davorin Šindler i Ivan Mihaljević

U redovnom dijelu programa VLZ-a najbolji je u muškoj konkurenciji bio dvojac Lola Jurin i Drago Vujević, a u ženskoj dubl Lucija Ptiček i Maja Radočaj.

Sve rezultate možete vidjeti na poveznici REZULTATI

Nakon natjecanja se održalo proglašenje rezultata u utrci osmeraca na kojem je Srećkova kćer Ema podjelila medalje sudionicima. Tradicionalno druženje je, ovaj put, organizirao naš novopečeni sedamdesetogodišnjak Vlado Križek.

Za dva tjedna nas čeka Jumbek, a onda opet krajem mjeseca VLZ. O točnom terminu ću vas naknadno obavijestiti.

Lijep pozdrav i do viđenja na Jarunu,
Goran

*******

 20.5.2021.

Ekipa,

Prijave ste poslali i jako me veseli što ćemo se okupiti u velikom broju. Posebno me veseli velik odaziv na "Srećkovu utrka osmeraca".

U prilogu možete vidjeti STANJE PRIJAVA.

U nedjelju naš prijatelj Vlado Križek slavi 70. rođendan pa vas poziva na grickalice i piće nakon utrka.

Lijep pozdrav i vidimo se u nedjelju,

Goran

***************

 7.5.2021.

Drage veslačice i veslači, 

I ove godine nam je koronavirus odlučio prekrojiti veslačke planove, ali mi se nedamo. Nakon uspješno organiziranog i od strane naših veslačica i veslača vrlo uspješno odveslanog 1. Svjetskog kupa u Zagrebu i mi malo stariji se želimo podružiti i natjecati. Zato najavljujem održavanje prvog kola Veslačke lige Zagrebu nedjelju 23.5.2021. s početkom u 17:00 sati. 

Naravno uz poštivanje svih epidemiološkim mjera koje su trenutno na snazi.

Okvirni plan disciplina i utrka je:

  • Utrka br 1: 1x M
  • Utrka br 2: 2- M 
  • Utrka br 3: 2x W
  • Utrka br 4: rekreacija 4x, 4x+ M/W/Mix
  • Utrka br 5: 4- M, 2x M
  • Utrka br 6: 2x Mix
  • Utrka br 7: rekreacija 2x M/W/Mix
  • Utrka br 8: 4- Mix, 4x Mix
  • Utrka br 9: "Srećkova utrka osmeraca"  8+ M/W/Mix
Posebno bih najavio i pozvao sve zainteresirane da se prijave za utrku broj 9., koju ćemo održati na stazi dužine 2000m u čast našeg nedavno preminulog prijatelja Srećka Grubišića Čabe. Za ovu disciplinu možete izraziti želju za učestvovanjem i ako niste kompletna ekipa već pojedinac ili par. Svi prijavljeni sudionici će se prije utrke kompletirati u pune posade. Odajmo počast našem dragom prijatelju sudjelovanjem i veslačkim druženjem.

  

Svi zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju mole se da pošalju svoje prijave, u Excel tablici PRIJAVE, na e-mail adresu veteranske-regate-zagreb@mladost.hr do srijede 19.5.2021

 

Vidimo se na Jarunu.

 Lijep pozdrav

Goran Polonji

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.