Ostale novosti

Natjecanja 2021.

Europsko prvenstvo za seniore

8. travnja 2021.

10. 4. 2021.

Čestitamo na novom zlatu sa Prvenstva Europe!

Martin i Valent su odveslali još jednu savršenu utrku u kojoj protivnici nisu imali šansu za zlato.

Damir Martin u samcu i Ivana i Josipa Jurković du dvojcu bez su ostvarili odlična peta mjesta u A finalu. 

Četverac bez se nažalost potrošio u neizvjesnim utrkama u petak, a slično se dogodilo dvojcu na pariće koji je završio 6. u C finalu Nadamo se da će se stići oporaviti do kvalifikacijske regate za OI. 

 

 

10. 4. 2021.

Martin i Valent su i u današnjem polufinalu bili prvi ispred Rumunja i Francuza. Cijelu utrku su vodili, u zadnjih tristo metara Rumunji su jako ubrzali, ali braća su prebacila u veću brzinu i s dužinom prednosti prošli kroz cilj. U drugoj grupi je bila velika gužva, a u finale A su prošli Italija, Srbija i Nizozemska. 

Četverac bez je nakon jučerašnjih gustih utrka došao posljednji u svojoj grupi. Nadamo se da je to bio predah za sutrašnje B finale.

Odličnom utrkom Damir Martin je ponovo u društvu najbržih samaca. 

Drugim mjestom u repesažu sestre Jurković su ušle u finale A. 

Zanimaju li vas detalji pročitajte odličan komentar na https://www.facebook.com/veslackiklub.krkasibenik.

 

9. 4. 2021.

Na Europskom prvenstvu Martin i Valent su bili prvi u grupi. Svi pobjednici grupa, Sinkovići, Italija i Rumunjska su na kraju imalo skoro isto vrijeme, ali braća su izveslala najbrže prolazno vrijeme na 500 i 1000 m.

Četverac bez je nakon tijesne utrke u kvalifikacijama morao u repesaž te je u izzuzetno ujednačenoj utrci ušao u polufinale.

Damir Martin je morao u repesaž te je kao drugi ušao u polufinale. Dvojac na pariće je ušao u polufinale C/D, a djevojke sutra ujutro veslaju repesaž.

Sve možete pratiti na worldrowing.com, danas klikom na LIVE TRACKER.

 

8. 4. 2021.

Sutra počinje Europsko prvenstvo za seniore, na kojem nastupaju i četiri Mladostaša. Braća Sinković u jakoj konkurneciji idu po još jednu medalju, ovaj put ih vodi Marko Banović, a Nikola sve prati iz Zagreba (samo ovaj put). U četvercu bez će nastupiti Ivan Piton i Marko Ukropina s Patrikom i Antunom Lončarićem iz Iktusa, a trenerica je Jasminka Kraljević. Oni će se ogledati s konkurncijom koja će nastupiti na kvalifikacijskoj regati za Olimpijske igre u svibnju u Luzernu. Uz njih nastupaju Damir Martin u samcu, ženski dvojac bez Ivana i Josipa Jurković te dvojac na pariće David Šain i Goran Mahmutović.

Sve možete pratiti na https://worldrowing.com/event/2021-european-rowing-championships

Raspored utrka za petak.

 

Vezana galerija