Ostale novosti

Natjecanja 2021.

Treći Svjetski kup u Sabaudiji

3. lipnja 2021.

6. 6. 2021.

Odličan dan u Sabaudiji. Sinkovići su pomeli konkurenciju, ali su i mladi Lončarići uzeli prvu medalju u dvojcu na Svjetskom kupu, za malo ispred posade Italije. Ovom pobjedom Sinkovići su osvojili ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu za 2021. godinu. 

Prije te utrke sestre Jurković su bile odlične druge u dvojcu bez, a na kraju je Damir Martin, u izuzetno brzoj utrci, bio također odličan, četvrti u samcu.

Detaljnije na www.worldrrowing.com

 

5. 6. 202.

Danas su dvojac Patrik i Anton Lončarić bili prvi u repesažu, i Damir Martin u samcu odlično je odveslao i prošo kroz cilj iza Olivera Zeidlera, ali ispred Kjetila Borcha.

Sutra u finalu veslaju sve četiri posade koje su otišle na regatu, a nadamo se i osvajanju više medalja.

 

4. 6. 2021.

U prvim utrkama Sinkovići glatko, s više od 10 s prednosti prošli u finale, drugi dvojac braća Lončarić je bio treći i ide u repesaž. Djevojke su bile odlične druge u finalu, ali u prvoj utrci "za staze". Damir je nakon trećeg mjesta u prvoj utrci poslijepodne bio prvi u svojoj skupini repesaža i ušao u polufinale.

  

3. 6. 2021.

Sutra počinju utrke na trećem Svjetskom kupu u Sabaudiji, posljednjem velikom natjecanju pred Olimpijske igre u Tokiju.

U tri dvojca bez nastupaju sestre Jurković i braća Sinković i Lončarić. Jedini koji nije u bratsko sestrinskom paru je Damir  Martin u samcu. 

Ova regata je po broju posada između Luzerna i Zagreba. Braći Sinković je najveća konkurencija dijelom nova posada Italije i Francuzi. U samcu Damir ima jaku četvorku, Natana Wegrzycki- Szymczyka, Sverii Nilsena, Kjetila Borcha i Olivera Zeidlera. Mladim dvojcima je konkurencija po mjeri za stjecanje iskustva. Vidjet će gdje su u odnosu na najbolje, a moći će pobijediti nekoliko posada i natjecati se za finale ili djevojke u finalu.

 

 

Vezana galerija