Ostale novosti

Natjecanja 2021.

Jumbo 2021.

5. lipnja 2021.

6. 6. 2021.

Drugi dan regate jedna pobjeda podjeljena s Trešnjevkom u 2xSM Ivan Piton i Boris Cesarec. I u juniorima imamo dvije, također miješane: Joshua Nikoscia i Marin Smoljanović u dvojcu na pariće i četverac bez: Terlević Matej, Galić Matej, Marem Matija, Hašperger Karlo. U mlađim juniorima je još jedna kkombinacija Trešnjevke i Mladosti bila prva u dvojcu na pariće Banović Sven Thomas Zebec David.

 

5. 6. 2021.

Konačno jedna prava regata na Jarunu za domaće veslače. Danas su juniori i seniori veslali male čamce, a sutra veslaju kombinacije. U seniorima u finalu samca Ivan Piton je jurio prvih 1000 m kao da je u četvercu, ali se onda se ispuhao i konačno stigo drugi iza Davida Šaina. Od naših juniora najbolje su prošli povratnici u dvojac Matej Galić i Karlo Hašperger bili su prvi za malo manje od dužine ispred dvojca Istre. Marin Smoljanović u samcu još traži dobar zaveslaj, a mlađi junior Nikola Kontrec dobro se nosio sa starijom konkurencijom. Reini Rimbaldo je pozlilo u utrci i završila je na hitnoj, nadamo se da nije ništa ozbiljno. I ostali su bili solidni. Najmlađi su pokazali što su naučili ovog proljeća, a pale su i medalje.

Rezultati

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.