Ostale novosti

Natjecanja 2021.

Juniorsko svjetsko prvenstvo u Plovdivu

7. kolovoza 2021.

15. 8. 2021.

Danas je od naših posada prvi nastupio četverac sa kormilarom i zauzeo treće mjesto u finalu B (9. ukupno od 10 posada).

Slijedeći je bio četverac bez s četvrtim mjestom u finalu B. Nakon raspada dvojca na pariće to je bila posada od koje se moglo očekivati i natjecanje za finale A. Nažalost loše su ušli u pru utrku i nisu se uspjeli vratiti u pravi ritam cijelo natjecanje. Kako im je ovo prva juniorska godina imaju vremena napredovati i potvrditi svoj talent.

Najstabilniji u utrkama je bio "prisilni" skifist Davor Poljančić koji je bio četvrti u finalu B za manje od dužine iza pobjednika. Šteta što se Roko Bošković ozlijedio te smo ostali bez dvojca na pariće.


Rezultati

 

14. 8. 2021.

Danas su Luna i Reina izveslale odličnu utrku, šteta što je to bilo u finalu C, jer vrijeme pokazuje da su se mogle utrkivati za finale A. No zato se i veslaju juniorske regate, da se nešto nauči. 

Davor Poljančić je u samcu veslao dobro i zauzeo peto mjesto u polufinalu, ali očekujemo utrku u vrhu finala B.

Četverac na pariće je završio posljednji u finalu C, a sutra uz samac nastupaju i dva četverca. 

Rezultati

 

12. 8. 2021.

Djevojke su prvim mjestom u polufinalu C/D osligurale utrku za 13. mjesto. Četverca bez nije uspio ući u finale A, nedostajalo je oko 4 sekunde (izgubljene proljetos). Očekujemo dobru utrku u finalu B. Četverac sa  je također u B finalu, a sutra Poljančić ima utrku za finale A. 

Rezultati

 

12. 8. 2021.

Djevojke su nažalost završile u polufinalu C/D, a četverac bez se sutra utrkuje za finale. Od ostalih posada jedino je Poljačnčić ušao u polufinale A/B.

 

9. 8. 2021.

U ponedjeljak na SP juniora u Plovdiv ide velika ekipa iz Hrvatske među kojima su četiri naša veslača, jedna veslačica i dva trenera. Nakon dugo vremena Mladost može imati finaliste SP-a. 

videu i na fotografijama Darka Zibara možete vidjeti tko nastupa i u kojim posadama.

 

 

 

Vezana galerija