Ostale novosti

VLZ 2021

Održano treće kolo Veslačke lige Zagreb 2021.

13. rujna 2021.

Po jučer održanom natjecanju vidi se da su veslači ozbiljno shvatili pripreme za predstojeća natjecanja. Izveslani su dobri rezultati i pokazana visoka razina forme.  I vrijeme nam je bilo naklonjeno. Dojam je samo kvarilo stanje regatne staze koja je puna odrezanih stabljika lokvanja. Odgovorni se očigledno nisu pobrinuli u protekla dva tjedna(kako sam zaželio u prethodnom kolu lige), a Prvenstvo Hrvatske je na vratima. Regularnost natjecanja ;-)

Da bi natjecanje ipak bilo regularno omogućili su nam naši suci Dubravka Tortić i Mario Rogulj koji su nas poravnavali na 2000m (najčišćem dijelu regatne staze).

U prilogi možete pogledati REZULTATE

Najbolje rezultate ovog vikenda ostvarili su Lola i Vujo u muškoj, Ivana i Maro u Mix, a Maja i Lucija u ženskoj kategoriji. Na tradicionalnom druženju na terasi Alfe i ovaj put se skupio velik broj veslača.

Trećim kolom Veslačke lige Zagreb zatvaramo ovogodišnju sezonu. Jesenski dio regatne sezone će osigurati dovoljno prilika za druženje i natjecanje.

Zahvaljujem se svim natjecateljima na sudjelovanju, a posebno našim volonterima Dubravki, Tajani,Mariu i Borisu bez kojih naša liga ne bi mogla funkcionirati.

Pozdrav,

Goran

 

 

10. rujan 2021.

Stanje prijava i startnu listu za predstojeće treće kolo Veslačke lige Zagreb možete naći na slijedećem LINKU

 

29. kolovoza 2021.

Lijep broj veterana koji se pripremaju za predstojeće regate se okupio u subotu na Jarunu. Vrijeme nas je dobro poslužilo i omogućilo regularne uvjete na stazi. S lokvanjima stanje još nije baš sasvim u redu ali za to će se valjda pobrinuti odgovorni.

Najbolje rezultate ovog vikenda ostvarili su Lola i Vujo u muškoj, Ivana i Maro u Mix, a Lovorka i Tihana u ženskoj kategoriji. Tradicionalno druženje ovaj put smo organizirali na terasi Alfe.

Regatu je ovjekovječio kroz video snimke i fotografije  naš uvijek vrijedni Darko Zibar.

 

Sve rezultate možete naći na slijedećem LINKU.

Koristim priliku da odmah pozovem i sve zainteresirane na treće kolo VLZ-a u nedjelju 12.9.2021. Disciplin eće biti iste kao i u prethodnom kolu.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju mole se da pošalju svoje prijave, u Excel tablici PRIJAVE, na e-mail adresu veteranske-regate-zagreb@mladost.hr do srijede 8.9.2021. (za treće kolo).

 

Vidimo se na Jarunu.

 

 

20. kolovoza 2021.

Stanje prijava i startnu listu za predstojeće drugo kolo Veslačke lige Zagreb možete naći na slijedećem LINKU

 

20. kolovoza 2021.

Drage veslačice i veslači, 

Vjerujem da je većini godišnji završen ili pri kraju. Vrijeme je da se polako počnemo pripremati za predstojeći Euromasters na Bledu i državno prvenstvo.

Zato najavljujem održavanje drugog kola Veslačke lige Zagrebu subotu 28.8.2021. s početkom u 17:00 sati i trećeg kola Veslačke lige Zagrebu nedjelju 12.9.2021. s početkom u 17:00 sati. 

Okvirni plan disciplina i utrka je:

  • Utrka br 1: 1x M
  • Utrka br 2: 2- M 
  • Utrka br 3: 2x, 2- W
  • Utrka br 4: rekreacija 4x, 4x+ M/W/Mix
  • Utrka br 5: 4- M, 2x M
  • Utrka br 6: 2x Mix
  • Utrka br 7: rekreacija 2x M/W/Mix
  • Utrka br 8: 4- Mix, 4x Mix
  • Utrka br 9: 4x, 8+ M/W/Mix
Naravno u konačnoj startnoj listi ćemo spojiti disipline i prijavljene ekipe koje su najbliže po brzinama discipline i očekivanim brzinama.
 

Svi zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju mole se da pošalju svoje prijave, u Excel tablici PRIJAVE, na e-mail adresu veteranske-regate-zagreb@mladost.hr do srijede 25.8.2021 (za drugo kolo) i do srijede 8.9.2021. (za treće kolo).

 

Vidimo se na Jarunu.

Lijep pozdrav

Goran Polonji

 

Vezana galerija