Ostale novosti

Natjecanja 2022.

SP U19 i U23 u Vareseu

23. srpnja 2022.
30. 7. 2022.
 
Marin i Ivan u finalu SP! Čestitamo veslačima i treneru!
Sutra slijedi utrka za medalju.  
Posljednje juniorsko svjetsko finale Mladostaša bilo je treće mjesto Martina Sinkovića u Pekingu 2007. godine.
  
29. 7. 2022.

Obje posade seniora B nastupaju u B finalu, a jedino dvojac na pariće juniora još ima šansu za ulazak u finale A. Četverac i samac juniora će se boriti u polufinalu C/D za ulazak u finale C.
Do sada su i utrke juniora i seniora B pokazale uz brojnost i veliku ujednačenost i dobru kvalitetu posada iz raznih zemalja. 
 
28. 7. 2022.

Patrik i Anton nažalost nisu uspjeli ući u finale. Bili su 4. u polufinalu i veslaju finale B. I dvojac na pariće će veslati finale B.
Juniorski 4- je bio treći u svojoj skupini i mora veslati repesaž za ulazak u polufinale.
 
27. 7. 2022.
  
Dvojac na pariće je vodio do 1500 m da bi na kraju prošao treći kroz cilj. Prva četi idu dalje tako da su izravno ušli u četvrtfinale. 
 
26. 7. 2022.

Patrik i Anton Lončarić su u svojoj skupini bili drugi i ušli izravno u polufinale. Dvojac na pariće je bio treći u svojoj skupini i veslaju repesaž.Sutra su prve utrke juniora.
 
24.7. 2022.
 
S ponosom predstavljamo članove našeg kluba i ujedno i nacionalnog tima koji će idući tjedan nastupati na Svjetskom prvenstvu u Vareseu:
SMB 2-: Patrik i Anton Lončarić (oba MLA), JM 2x:  Marin Smoljanović  (MLA) i Ivan Talaja (BIO), JM 4-: Sven Thomas Banović, Matej Galić (oba MLA), Lovre Puh i Matej Terlević (oba IST), trener sve tri posade je Toni Urlić i SMB 2x: Roko Bošković (MOR) i Davor Poljančić (TRE) te JMA 1x: Joshua Nicoscia, a trener ove dvije posade je KrešimirPetrović.
Na put su krenuli danas, a prve trke očekuju ih odmah početkom slijedećeg tjedna. 
Sve informacije o satnici, rezultatima i praćenju utrka nalaze se na stranicama worldrowing.com. Mi ćemo dodati informacije od trenera.
 
 

Vezana galerija