Ostale novosti

Natjecanja 2022.

World Masters Libourne

6. rujna 2022.

10. 9.2022.

Posljednji dan pred nastupe miks posada čekali smo skoro do kraja dana na drugu medalju Mladostaša koju su osvojili Lola i Vujo. Od ekipe iz Hrvatske osim dvojca samo su skifovi osvojili medalje. Nažalost Goran Polonji se ozlijedio te nije nastupao u svojim glavnim utrkama dvojcu i četvercu. Četverac u koji je umjesto Gorana uskočio Branimir Pekić je bio blizu medalje. Osmerac u oba dana nije išao kako smo se nadali, tri treninga je očito premalo.

 

9. 9. 2022.

Danas su medalje kupili skifovi skifisti iz Hrvatske Andrej i Ante, i Goran.

 

8. 8. 2022

Drugi dan su Riječani i Osječani veslali dobre utke u dublu i dvojcu, a mi u osmercu se nismo baš iskazali. U subotu je popravak.

 

7. 9. 2022.

Danas je bio prvi dan natjecanja i imali smo nekoliko utrka, pale su dvije medalje u samcu Rikijeva i Goranova. Sutra očekujemo još utrka i nadamo se nekoj medalji. Vrijeme je bilo dobro, skoro mirno s malo bočnog kontra vjetra koji je popodne dobro pojačao. Za one koje zanima uspordbe rezultata to znači da nema usporedbe.

Nakon dva dana puta i dva sata raspremanja prikolice s rekordnih 20 čamaca (!) ekipa veterana sutra počinje s natjecanjima. Na fotografijama se može vidjeti da smo dobro spremni (ugljikohidrati) za put, a kako smo spremni  za natjecanje vidjet ćemo sljedećih dana. Gužvu oko raspremanja prikolice nismo snimlii jer smo bili previše zauzeti.

Video pune prikolic  e.

U isto vrijeme loše vijesti iz Zagreba, Nikola se ozlijedio i morat će na operaciju ramena nakon SP, a u klubu nešto bolje. Dio veterana nastavlja s pripremom podloge za betoniranje koje će nadamo se biti slijedeći tjedan. O tome više u slijedećem članku i na drzuštvenim mrežama.

 

Vezana galerija