Ostale novosti

Natjecanja 2023.

Europsko prvenstvo za juniore

17. svibnja 2023.
21. 5. 2023. 

Na Europskom juniorskom prvenstvu, u Brive-la-Gaillarde (Francuska) nastupio je Ivan Talaja s Mateom Trbuhovićem u dvojcu na pariće i nažalost zbog bolesti nije im dozvoljen nastup u finalu B. Nikola Kontrec je veslao s Karlom Borkovićem, Davorom Poljančićem i Franom Šukom u četvercu na pariće i bili su solidni osmi.
 
19. 5. 2023.

Prvo od ovogodišnjih međunarodnih prvenstava, Europsko juniorsko prvenstvo, održava se u vikendu pred nama u Brive-la-Gaillarde (Francuska). Boje Hrvatske branit će dvije posade koje su nastup izborile solidnim rezultatima ostvarenim na nedavno održanoj Međunarodnoj juniorskoj regati u Münchenu, 2xJMA i 4xJMA.
Za nastup na EP prijavljeno je 130 posada iz 26 zemalja, a najviše prijava je u disciplinama u kojima će se natjecati i naši veslači, Ivan Talaja u dvojcu na pariće (16posada) i Nikola Kontrec u četvercu na pariće (13 posada). Trener 2xJMA je Toni Urlić.
Natjecanje počinje u subotu ujutro, navijamo i pratimo putem poveznice https://worldrowing.com/.../2023-european-rowing-under-19
 
Fotografije: Nives Crnogača i Goran Nuskern
 
 

Vezana galerija