Ostale novosti

Novosti u proteklom tjednu

Skupština HAŠK-a i EP za juniore

23. svibnja 2013.

Prvo su Ivana Krkljuš i Žana Krakić osvojile broncu u dvojcu na pariće, a zatim i četverac na pariće, Roko Šitum, Ante Ančić, Luka Baričević i Tomislav Šain! U posljednjoj utrci je i osmerac u sa stavu Marko Križmančić, Tin Nemčič, Toni Čavka, Matej Metković, Bernard Samardžić, Danijel Plišić, Antonio Čoga, Jakov Bubmak i kormilar Luka Šćurla osvojio broncu! Ivan Županović u samcu je prvi u finalu B.26. 5. 2013.

Čestitamo veslačima, njihovim trenerima i klubovima!

 Službena stranica EP i rezultati.

Juniorski četverac u finalu s najboljim vremenom u polufinalnim utrkama!

Osmerac i Ivana i Žana još jučer su ostvarili ulazak u finale. Osmerac pobjedom u svojoj skupini, a djevojke poslijepodnevnom pobjedom u skupini repesaža. Ivan Županović u samcu je u finalu B. U objavljenim rezultatima jučerašnjih utrka je pogreška, te se njegovo ime pojavilo tek u polufinalu. Drugih informacija od naših u Minsku nemamo. Nema niti fotografija, zato možete vidjeti maskote.

 

25. 5. 2013.

Izvrstvan rezultat juniorskog četverca na pariće. U polufinale su ušli pobjedom u svojoj skupini i najboljim vremenom kvalifikacija. Osmerac je pobjedom u svojoj skupini izborio sutrašnje finale, a djevojke u dvojcu na pariće danas poslijepodne nastupaju u repesažu. Na prvenstvu nastupaju sve zemlje jugoistoka Europe, te Švicarska, Italija, Belgija i Švedska. Nema Njemačke, Velika Britanije, Nizozemske, Španjolske..

23. 5. 2013.

Juniorska reprezentacija otputovala je u četvrtak (23. 5.) na prvenstvo Europe u Minsk. Najviše očekujemo od četevrca na pariće  u kojem veslaju mladostaši Roko Šitum i Tomislav Šain, zajedno s Antom Ančićem i Lukom Baričevićem. Trener posade je Darko Mikšić.

Popis sudionika za EP u Minsku:

Br.

Disciplina

Posada /sudionici

 
       

1

JW2x

Krkljuš Ivana

VUK

2

2

Krakić Žana

TRE

3

JM4x

Šitum Roko

MLA

4

2

Ančić Ante

MOR

5

3

Barićević Luka

JZD

6

4

Šain Tomislav

MLA

7

JM1x

Županović Ivan

JEL

8

JM8+

Križmančić Marko

JAR

9

2

Nemčić Tin

JAR

10

3

Čavka Toni

MKA

11

4

Metković Matej

NEP

12

5

Samardžić Bernard

MKA

13

6

Plišić Danijel

JRI

14

7

Čoga Antonio

KRK

15

8

Bumbak Jakov

KRK

16

9

Šćurla Luka (k)

MKA

17

T1

Petrović Krešimir

TRE

18

T2

Mikšić Darko

MLA

19

T3

Radečić Milan

KRK

20

O

Marinović Mladen

HVS

 

 

U utorak navečer održana je skupština HAŠK Mladost. Dvojac na pariće Braća Sinković je najbolja ekipa, a HAVK Mladost je najbolji klub HAŠK-a u 2012. godini. 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.