Ostale novosti

Natjecanja 2023.

Svjetsko prvenstvo za juniore

29. srpnja 2023.

8. 8. 2023.

Trener Toni Urlić je izvjestio o rezultatima utrka dvojca na pariće. Prije odlaska u Pariz smo znali da su brzine nešto lošije od prošlogodišnje kombinacije, ali se nadao da će se kroz utrke doći na istu razinu. Prva utrka je bila nešto lošija, ostale su bile dobre, ali u repesažu je nedostajalo i malo sreće za ulazak u finale B. I u C finalu su izgubili prvo mejsto za jednu sekundu. I Ivan i Nikola su dobri i perspektivni veslači te se nadamo da će im ovi minimalni porazi biti poticaj za još bolji rad u seniorima.

 

5. 8. 2023.

Zbog loših vremenskih uvjeta Svjetsko prvestvo za juniore održalo se po ubrzanom rasporedu. Naš dvojac na pariće je uprvoj utrci bio drugi, a prvo mjesto vodilo je izravno u finale. Zatim je u repesažu za dvije desetinke ispustio polufinale A/B. U trećoj utrci bio je drugi iza posade Švedske i tako završio na ukupno četrnaestom mjestu.

Četverac bez je najbolju utrku izveslao u finalu B i završio natjecanje na sedmom mjestu. 

Četverac na pariće je bio treći u finalu C.

 

1. 8.2023.

Od srijede se na olimpijskoj stazi u Parizu održava Svjetsko prvenstvo za juniore. U ekipi Hrvatske nastupaju Nikola Kontrec i Ivan Talaja u dvojcu na pariće, Fabio Peruško, Nikola Knezić, Vito Jakoliš i Adrian Mačina trener Milan Radečiću četvercu bez kormilara i Jakov Slavica, Franko Dobra,  Marko Martinović i Vito Šutalo u četvercu na pariće. Trener dvojca na pariće je Toni Urlić, a oba četverca Milan Radečić. Nakon priprema na Peruči, posjednji tjedan trenira se na stazi na Jarunu. Ekipa u nedjelju ujutro kreće na put. 

Raspored utrka

Video Darka Zibara

 

Fotografije Darka Zibara 

 

 

Vezana galerija