Ostale novosti

Natjecanja 2023.

Osmerci na Savi 2023.

3. listopada 2023.

14. listopada 2023.

Na zadnji dan babljeg ljeta veslala se 9. po redu regata Osmerci na Savi. Nizak vodosta, čista Sava, izvrsno vrijeme i raspoloženi natjecatelji je sve što treba za uspješnu regatu.  Najbrže vrijeme ostvarila je posada seniora Mladosti su čijem sastavu su veslali i sva četvorica normi za Olimpijske igre. Najviše su se izveslanom rezultatu razveselili veslači kombiniranog veteranskog osmerca u E kategoriji. Na kraju su medalje podijelili predstavnici pokrovitelja gradonačelnika Tomislava Tomaševića, gđa. Kristina Singer, zamjenica pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade i g. Milan Čolić, voditelj Odjela za programe sporta. Na regati je bio i predsjednik Sportskog saveza Zagreba Vjekoslav Šafranić. 

Svim sudionicima i volonterima se zahvaljujemo na dolasku i očekujemo ih dogodine, a nadamo se da ćemo uz pomoć Grada sljedeću jubilarnu regatu organizirati s većim brojem osmeraca.

 

Navečer smo se u klubu družili povodom osvajanja još jedne, srebrne medalje Martina i Valenta Sinkovića i osvajanja norme za OI Patrika i Antona Lončarića. 

Fotografije: Manuela Sinković, Darko Zibar i Goran Nuskern.

Rezultati prema kategorijama

Rezultati prema vremenu

Rezultati prema hendicapu

 

1. listopada 2023.

Dragi prijatelji veslači i natjecatelji,

Uskoro će se održati deveta regata „Osmerci na Savi“, koja je ujedno i treća regata u sklopu „Capital Cup“-a za sezonu 2023. Svi sudionici prvih osam regata u Zagrebu od 2015. do 2022. godine, iz Austrije, Mađarske, Slovenije, Italije, Engleske, Srbije i mnogih hrvatskih gradova ponijeli su nezaboravne uspomene s utrke, uvjeta za natjecanje, prijateljstva, gostoprimstva i boravka u Zagrebu.

Ove godine regata „Osmerci na Savi“ održat će se u subotu, 14. listopada 2023. Sada kada su se regate počele ponovno održavati, i mi želimo nastaviti tradiciju i ugostiti Osmerce na Savi. Očekujemo sudjelovanje velikog broja osmeraca iz Hrvatske, a nadamo se da će nam se pridružiti i ekipe iz inozemstva. Pripreme za regatu su u punom zamahu. Mi ćemo obaviti svoju zadaću, a sve što očekujemo od vas, uz našu zahvalnost i zadovoljstvo, je da nam se pridružite i budete dio još jednog iznimnog „Capital Cup“ događaja. Dovedite svoje seniore, juniore, veterane, veslače i veslačice, početnike, svjetske prvake i Olimpijce, kako bi se susreli i borili protiv sebi ravnih.

Na svom računalu spojite se na http://www.mladost.hr/6602/osmerci-na-savi-14-listopad-2023, prikupite sve potrebne informacije i prijavite svoje posade na vrijeme. Potom se pripremite za ugodan boravak u Zagrebu i veliku utrku 14. listopada 2023.

Starna lista

 

Vezana galerija