Ostale novosti

Život u klubu

Proljeće u klubu

25. travnja 2024.

27. 4. 2024.

Odziv na današnje uređenje okoliša je bio slab. Madi su bili u Vukovaru, ali nedostajali su veterani i rekreativci. Bilo nas je 13 uz ekipu picleballa te smo ipak uspjeli napraviti dosta posla. Na kraju smo se počastili kobasama i pitama ekipe pickleballa. Ostale pozivamo da se odazovu sljedećem pozivu na uređenje kluba radnim danom u popodnevnim satima.

Od članova kluba prisutni su bili  Dubravka Matokanović, Katarina Radtović, Jasminka Kraljević, Boris Cetinić, Marko Mijat, Mladen Ivanuš Desa, Srđan Podvorac, Igor Mandić, Filip Kelava, Ivan Talaja, Nikola Kontrec, Josip Miletić i Goran Nuskern.

 

25. 4. 2024.

Najbolji seniori su nam na prvenstvu Europe, mladi se u subotu spremaju u Vukovar, a u subotu će oni koji ne idu na regate ovaj vikend od 9 do 12 uređivati okoliš kluba. Pozvani su svi koji nemaju dvije lijeve ruke.

Dok teku pripreme za uređenje trenira se ali i uči. Uz to što se u klubu trenira sve češće u društvenom prostoru kluba dolaze studenti i zajednički uče. Ipak imamo i "akademski" u imenu kluba.

 

Vezana galerija