Ostale novosti

Natjecanja 2024.

Obalno veslanje

22. svibnja 2024.

19. 5. 2024.

Na danas održanoj beach sprint regati "1. memorijal Andreja Smilovića" nastupila su tri naša veslača: Lovre PuhKarlo Romanić i Marin Smoljanović.
Na regati je sudjelovalo pedesetak veslačica i veslača iz Austrije, Hrvatske i Italije, a za odličnu organizaciju pobrinuli su se Veslački klub Jadran Rijeka i Veslački Klub Glagoljaš Omišalj. Najbolji mladostaški plasman ostvario je Lovre Puh, koji je u dublu s veslačem VK Jarun Bornom Letilovićem osvojio prvo mjesto.
Natjecanje jebilo vrlo atraktivno i dinamično, vremenski uvjeti odlični - savršena prilika za upoznavanje naših veslača i brojnih gledatelja s novim olimpijskim sportom.
Čestitamo svima.
TN
Rezultati 1. međunarodnog veslačkog prvenstva “Coastal Beach Sprint” Jadranovo Open 2024.
Video 0102 i 03
 
 
4. 5. 2024.

U Italiji je održana regata u obalnom veslanju. Iz kluba su u konkurenciji 20 skifova iz 7 različitih država nastupili Lovre Puh (9. mjesto) i Marin Smoljanović (12. mjesto) . Marinu je ovo bila prva utrka u skifu u coastalu i osjeti se da mu treba još iskustva.
Iduća regata je 19.5. u Jadranovu na koju iz kluba za sad idu Lovre Puh, Karlo Romanić i Marin Smoljanović. Novost je da su dosli čamci za coastal na Jarun te ćemo sad imati priliku trenirati u njima u Zagrebu.
MS
 

Vezana galerija