Ostale novosti

Natjecanja 2024.

Doček zlatnih olimpijaca

5. kolovoza 2024.
7. 8. 2024. 
Trebalo je osovjiti treće zlato da se organizira doček na trgu. Usred ljetnih odmora ipak se okupio lijep broj građana koji su pozdravili najtrofejnije hrvatske sportaše ljetnih olimpijskih igara i njihov tim.
Snimci Darko Zibar

 

6. 8. 2024. 

Zlatni olimpijci i njihov tim dočekani su u zračnoj Luci, a zatim se slavlje nastavilo u HAVK Mladost u Veslačkoj.

Fotografije Darko Zibar i Josip Kostelić

Video dočeka u klubu 01 , 02 i 03.

 

 

Prvi dio ekipe je stigao iz Pariza. Danas stižu i glavni junaci.
Dragi članovi i simpatizeri kluba, 

čast nam je pozvati vas na doček olimpijaca u Zračnoj luci Franjo Tuđman, u utorak 6.8. u 20.30 sati. Po dolasku, na aerodromu će biti održana press konferencija, nakon čega ćemo se uputiti u klub u Veslačkoj 26, gdje ćemo imati prigodni domjenak.

Budite i vi dio dočeka kakav naši najbolji članovi zaslužuju.
 

 

5. 8. 2024.

Dragi Mladostaši i prijatelji kluba,

Zlatna braća i veslačka ekipa slijeću u zračnu luku Franjo Tuđman u utorak oko 20:30. 
Iako kad slete nemamo zbivanja pod kontrolom jer će ih dočekati HOO i mnogobrojni  novinari, ima nas puno koji planiramo ići na doček. Većina Mladostaša će u zračnu luku ići u svom aranžmanu, a planira se okupljanje u klubu u 19:45 pa da se zajedno krene na doček. Oni koju nemaju vlastiti prijevoz mogu doći tada u klub pa ćemo se podijeliti po automobilima.

Također postoji i mogućnost organiziranja autobusa. Kako bi znali koliko ima zainteresiranih, molimo vas da pošaljete poruku na ovu e-mail adresu danas do 12:00. Okupljanje u klubu bi bilo također u 19:45, ali računajte na to da vrijeme povratka autobusa iz zračne luke ne možemo unaprijed odrediti..
HAVK Mladost planira druženje i "tulum" s Olimpijcima u srijedu navečer u klubu. S obzirom da sada ne znamo hoće li, gdje i kada Grad Zagreb, HOO ili HVS organizirati svečani doček braće Sinković, potvrdu termina klupskog druženja poslat ćemo e-mailom. 
Radujemo se druženju i dočeku naših trostrukih olimpijskih pobjednika, i u tom duhu njima i svima vama čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
 
Napomena: Komunikacija s članovima Mladosti u vezi dočeka i druženja u klubu ide isključivo preko e-maila, a ne telefonski.
 

Vezana galerija