Ostale novosti

Natjecanja 2024.

Europsko prvenstvo u veslanju U 23

6. rujna 2024.

8. 9. 2024.

Srebro za Ivana Talaju i Davora Poljančića te za četverac bez Dominiko Ivo Arnerich, Roko Bošković, Fran Šuk i Marine Antony Arnerich.

U dvojcu na pariće vodila se velika utrka za srebro, da bi na kraju su u naši upjeli doći drugi, a zaostali su samo 2,2 s iza svjetskih prvaka Poljaka (na SP je bilo preko 6s). U četvercu bez su pobijedili Švicarci 7. na SP.

Nikola Kontrec i Vito Prižmić prvi u finalu B u lakom dvojcu na pariće.

Čestitamo na odličnim rezultatima!


7. 9. 2024.

U repesažu su se u finale plasirali dvojac na pariće te četverac bez. Prema izveslanim vremenima obje posade bi mogle ući u utrku za medalje.  Malo je nedostajalo da im se pridruži i laki dvojac na pariće. 

Danas ujutro su se veslala prednatjecanja, a uskoro idu repesaži. Kako su u finale ulazili samo prvi u prednatjecanju sve naše posade moraju u repesaž. Dvojac na pariće je bio drugi iza svjetskih prvaka Poljaka.

Rezultati

 

6. 9. 2024.

Na EP za veslačice i veslače do 23 godine imamo veslače u dvije posade. Četvrti sa SP Ivan Talaja i Davor Poljančić veslaju u dvojcu na pariće, trener je Toni Urlić. Nikola Kontrec i Vito Prižmić veslaju u lakom dvojcu na pariće, a trener je Krešimir Čuljak. Na EP je i 4-SMB u sastavu Dominiko Ivo Arnerich, Roko Bošković, Fran Šuk i Marine Antony Arnerich.

 

 

Vezana galerija