Ostale novosti

Natjecanja 2015

Proljetna daljinska

14. ožujka 2015.

Daljinskom regatom krenula je i sezona utrka na Jarunu. U utrci seniorsih samaca Martin Sinković je prvi, Damir Martin drugi, a Valent treći. Odlično je veslao bili Luka Radonić koji je prvi za B seniore, ali i ukupnopeti samo 10 s sporiji od Davida Šaina. Odlične su bile i djevojke Lorena, Ivana i Valentina, te juniorski dvojci. Svi ostali su veslali vrlo dobro. Pojavili su se i novi veterani u samcu.


Pobjede Mladosti u dvojcima na pariće (Tin Hegenauer, Matija Makoter) i bez kormilara (Matej Čubek, Marko Ukropina) za mlađe juniore, Lorene Vukić za mlađe juniorke te dvojca na priće (Dino Rupčić i Marijan Filipović) u dublu za mlađe seniore naznačile su uspješnu početak novu veslačku sezonu!

 

U subotu ujutro na Savskom nasipu održan je veslački proljetni kros za kadete. Naši kadeti su se iskazali: u kategoriji 2001. godišta pobijedio je Brun Zulfikarpašić, u kategoriji djevojčica 2001. godište Ana Prosenečki i Mia Muratović bile su druga i treća, a Dominik Mulana je pobijedio u 2003. godištu. 

Vidi rezultate!

Rezultati daljinske. Rezultati krosa.

Darkove fotografije  možete pogledati na Google+. Fotografije u našoj galeriji su većinom Radovanove.

Zbog problema web mastera s CARNetom i temperaturom članak malo kasni.

 

 

Vezana galerija