Ostale novosti

Skupština 2015

Skupština 2015.

26. ožujka 2015.

U srijedu navečer održana je redovna Skupština HAVK Mladost. Okupilo se 78 redovnih članova, a od gostiju bili su prisutni predsejnik HVS-a Zlatko Buzina, počasni predsjenik HVS-a Zdravko Jurčecpresjednik VSZ-a Pero Grujin  i predsjednik HAŠK-a prof. dr. Damir Karlović. Uz uobičajena izvješća i njihova usvajanja na redu je bilo usvajanje Pravilnika o radu Skupštine te izmjene i dopune Statuta. Nakon uspješnog rada Skupštine podijeljene su nagrade i priznanja (jakne tvrtke Rowing shop), a sve je završilo druženjem uz tradicionalne kobasice i Dubravkinu pitu. 

U brzom prelasku točaka zaboravili smo se zahvaliti VSZ-u na sufinanciranju izrade splavi i Draženu na velikoj brizi o grupi sad već iskusnih veteranki i veterana. 

Još jednom se zahvaljujemo sponzorima i donatorima Velebit osiguranju d.d. za veći dio cijene kamiona, Konzumu d.d. za bicikle, Red Bullu za sponzoriranje braće Sinković, Proenergy d.o.o. za povoljnu cijenu energenata, Gradu Zagrebu za nabavu novog dvojca na priće i Čedi Pajiću za poklonjene majice Sauchony.

Hvala svim čalnovima i gostima na ugodnom druženju!

 

 

Vezana galerija