Ostale novosti

Natjecanja 2015.

Regate u svibnju

28. travnja 2015.

9. 5. 2015.

Nakon prvog dana utrka Svjetskog kupa na Bledu možemo biti zadovoljni odličnim utrkama Damira Martina koji je ušao u finale s najboljim vremenom i Luke Radonića kojem je finale izmaklo za 5 stotinki sekunde. Solidni su bili i dvojci bez kormilara. Ženski dvojac na pariće i muški četverac na pariće nisu bili blizu prolaska u finale.

U Münchenu veslaju juniori, a konačno su na stranici regate  objavljeni rezultati. Odlično su veslali Zvonimir Soldo koji se konačno okušao među lakima i pobijedio u svojoj grupi te Lorena Vukić koja je veslala za juniorke B i bila druga u grupi. ostali su bili solidni, ali treba odraditi još dosta treninga za bolje rezultate.

 

6. 5. 2015.

Klub organizira odlazak navijača autobusom na Svjetski kup na Bledu u nedjelju ujutro. Kreće se ispred kluba u Veslačkoj 26 u 5:55, a povratak s Bleda je u 18:00. 

Rezervacije na 619 22 09 do popunjenja autobusa. Nažalost na Bledu neće nastupiti braća Sinković jer je Valent još uvjek ozlijeđen. To nas ne treba spriječiti da navijamo za ostale naše posade. Najviše se očekuje od Damira Martina u samcu za seniore, a Mladostaše zanima kako će Luka Radonić proći u natjecanju s A lakim seniorima. 

Prognoza : oblačno i koja kap kiše do pred kraj regate, poslijepodne sunčano.

Satnica 

 

28. 4. 2015.

Nakon Otvorenog prvenstva Zagreba slijede regate Kupa Miljanka FInderlea u Vukovaru, juniorska regata u Münchenu i Svjetski kup na Bledu. Dobra je vijest da Valent nije ozbiljno ozlijeđen i da će s bratom nastupiti na Bledu.

Klub organizira odlazak navijača autobusom u nedjelju rano ujutro s povratkom navečer. Pozivamo sve zainteresirane za izlet da se jave u tajništvo.

 

 

Vezana galerija