Ostale novosti

Natjecanja 2015.

Svjetski kup - Bled

4. svibnja 2015.

8. 5. 2015.

U nedjelju su se veslale finalne utrke. B finala počela su pobjedom dvojca bez te odličnom utrkom Luke Radonića. Sestre Milošević su pobijedile Moldaviju, a jednio je četverac na pariće i posljednju utrku odveslao dosta sporo. Na kraju je Damir Martin odlično odveslao i osvojio drugo mjesto iza Kubanca Rodrigeza.

Fotografije u galeriji snimili su Morana Marinčić, Radovan Radonić i Goran Nuskern.

Rezultati.

U FISA-i će morati razmisliti o kalendaru jer je nedostajalo previše dobrih reprezentacija. Nije bio Kanade, SAD, Australije, Novog Zelanda, Velike Britanije, Italije, Norveške, Rusije... Regatu su spasili Njemačka i Kina. No vrijeme je bilo dobro i naši navijači su zadovoljni nakon nekoliko dobrih utrka naših prošetali uz jezero i pojeli nešto kremšnita. Ostaje pitanje jesu li bolje one kod Šmona ili u hotelu Park.

Darkove fotografije.

 

9. 5. 2015.

Prvi dan  Svjetskog kupa prošao je prema očekivanju. Samci se jedini mogu mjeriti sa svjetskom konkurencijom. Nakon prvog dana utrka Svjetskog kupa na Bledu možemo biti zadovoljni odličnim utrkama Damira Martina koji je ušao u finale s najboljim vremenom i Luke Radonića kojem je finale izmaklo za 5 stotinki sekunde. Solidni su bili i dvojci bez kormilara. Pravo stanje će se vidjeti kad dođu sve najbolje posade, na Bledu puno njih nije nastupilo. Četverac na pariće je očekivano završio na posljednjem mjestu. Kroz dosadašnje utrke i treninge vidjelo se da odabrani veslači nisu dovoljno brzi za četverac na pariće, čamac u kojem je brzina presudna. Očito je da treba raditi mlađu posadu. Veslača sigurno ima, a zašto to već nije učinjeno nije nam jasno. Slična situacija je sa ženskim dvojcem na pariće - obje veslačice nismo vidjeli u samcima, tako da ne znamo kako stoje u usporedbi s našim ostalim veslačicama.

Rezultati prvog dana.

 

 

 

 

Vezana galerija