Ostale novosti

Natjecanja 2015.

98. Internationale Hügelregatta, 20. regata sveučilišnih osmeraca i Wienereiner/Wienerachter.

15. svibnja 2015.

17. 5. 2015.

U nedjelju u Essenu je Valentina bila peta, a Tomislav šesti, oboje u A finalu. Opet je puhala jaka kontra. Detalje ćemo objaviti kad se vrate. Rezultati nedjeljnih utrka.

 

16. 5. 2015.

Na 98. međunarodnoj Hügelregatti u Essenu u subotu Valentina je bila peta u finalu A, a Tomislav drugi u finalu B. Po rezultatima se vidi da je puhao izuzetno jak kontra vjetar. Danas ponovo veslaju. Rezultate možete vidjeti na stranici regate.

Na Jarunu je održana 20. sveučilišna regata, a za razne fakultete nastupili su brojni Mladostaši.  U sklopu regeta održan je i Memorijal Jaroslava Laštovice u kojem su naši kadeti poosvajali niz prvih mjesta. Čestitamo!

U subotu je veteranska posada mix osmerca nastupila na Donaukanalu u Beču na regati Wiienereiner/Wienerachter (i Capital Cup 8+). Regata s utrkama samaca i osmeraca po lijepom vremenu i brzom kanalu u centru grada uspješno je završena. Nastupila je i muška veteranska posada Jadrana iz Rijeke. Dogovara se slična daljinska regata u Zagrebu.

Lovorkine fotografije.

 

U nedjelju poslijepodne od 17 sati veterani organiziraju hednikep utrke na Jarunu. 

 

15. 5. 2015.

Na jezeru Baldeneysee u Essenu održava se 98. međunarodna Hügelregatta. Mladost prestavljaju samci B Valentina i Tomislav.  Rezultate možete vidjeti na stranici regate.

Na Jarunu je 20. sveučilišna regata gdje za razne fakultete nastupaju brojni Mladostaši.  

U subotu i veterani nastupaju s jednom posadom mix osmerca na Donaukanalu u Beču na regati Capital Cup 8+, a u nedjelju poslijepodne od 17 sati organiziraju hednikep utrke. Očekuju se brojni navijaču. 

 

 

 

 

Vezana galerija